Jelentkezz be Regisztrálj
Gumitopik
Posted 2008. October 24. - 13:02
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2008. October 24. - 12:44
Posted 2008. October 24. - 12:28
Posted 2008. October 24. - 11:33
Amit mi csináltunk, az úgy nézett ki, h 24-es belsõt rá a felnire, szétvágni középen, kihajtani, majd a külsõt rászuszakolni úgy, hogy a belsõ oldalt kilógjon, és levágni a fölösleget. Nagyon macerás volt, eresztette a levegõt és/vagy beszáradt, a gumicsere gondolatától kirázta az embert a hideg, szóval el lehet képzelni...
Posted 2008. October 24. - 10:28
Posted 2008. October 23. - 14:50
Szívesen kipróbálnám, csak azon vacilálok, hogy nem túl nagy-e egy epicbe és egy 08 sid-be? A legnagyobb külsõm eddig 2.1-es volt.
Simán elfér az Epicben.
Nálam egy 2,25 UST NN gurul, igaz az valamivel keskenyebb mint a RR.
hurka szélesség / bütyök szélesség
Schwalbe Nobby Nic 2,25: 52,7 / 54,2
Schwalbe Racing Ralph 2,25: 54,5 / 55,9
Posted 2008. October 23. - 13:55
Jó ez a külsõ elöl és hátul is?
Posted 2008. October 23. - 13:28
az epicbe nem lesz nagy, legfeljebb neked szokatlan
részemrõl akkor jövõ 7en egy pár játszik is....
Posted 2008. October 23. - 13:20
viszont az RR magasabb ugy 2mm-rel. az egész ballonosabb.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2008. October 23. - 13:15
akit érint: van fekete 2.25" UST Racing Ralph itthon. (legalábbis a nagykerben)
Szívesen kipróbálnám, csak azon vacilálok, hogy nem túl nagy-e egy epicbe és egy 08 sid-be? A legnagyobb külsõm eddig 2.1-es volt.
Posted 2008. October 23. - 12:46
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2008. October 23. - 09:48
Nekem Resolution van drótos így kicsit sajna nehéz. Elég ballonos.
De hasonló a mintája mint a Fast Tracknak 2 komponensû igazán csak a sarat nem szereti és az aszfaltot.(ott olyan a hangja mint a Nivának)
Amúgy szerintem tökéletes. Ja egy év alatt még nem sikerült defektet kapnom és még nem sikerült lekoptatnom pedig ezer km-t futott már. Következõ gumim is valszeg speci lesz.
Posted 2008. October 23. - 09:44
Ennek ellenére többet nem veszek speci külsõt, a 2bliss változatnak is harmat gyenge az oldalfala. Egyszerûen ijesztõ, hogy "látszik" a szövés az oldalfalnál egy belsõ nélküli külsõnél. Remélem nem megy szét alattam.
Fast track-ot (még az eredetit LK nélkül) én is nagyon szerettem, amikor elkopott már tubless-t szerettem volna, de szokás szerint nem lehetett itthon kapni... így váltottam schwalbe-re és maradok is.
Posted 2008. October 23. - 09:15
Valakinek van tapasztalata Speci Fast Track Pro-ról?
CC-re kellene fõleg poros száraz körülmények közé,és mennyire defektálló?
Arp:
Köszi a tanácsot, asszem inkább maradok a Schwalbe külsõnél, de még meggondolom, én a Captin-nel szemezek
A Fast Track teljesen jó gumma, ahová szeretnéd, enyhén nedves laza talajt még elvisel.
Az új control defektállósága az nagyon gagyi ... komló xco után egyik haveremnek elöl 6 hátul két levegõt eresztõ lyuk lett rajta ... utána csak belsõvel lehetett használni ...
Ezért is kérdeztem a lötyis dolgot ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Posted 2008. October 22. - 22:12
Vizes köveken is egész okés, sárban nem jó, dehát közel sem oda találták ki, de azért el lehet vele evickélni - 2. hely Kisnána u23, egy görög srác vert el, világranglista elsõ 30 hely körül
Viszont volt egy aminek kiszakadt az oldalfala (ami amúgy elég vékony). Csak úgy simán, otthon, pihenés közben...
Posted 2008. October 22. - 21:10
CC-re kellene fõleg poros száraz körülmények közé,és mennyire defektálló?
Posted 2008. October 20. - 09:25
(balu75 figyelmébe is)
Jelentõsen javult a helyzet, meghajtottam a külsõt és úgy tûnik a joe lötty csodát tett menet közben, most nagyon jól tartja a levegõt (nem értem egyébként). Nem akarom elkiabálni, most pár napot pihen aztán megírom, hogy mennyit eresztett.
A külsõt könnyebb felrakni/leszedni mint egy shcwalbe ust-t, mert nem olyan szoros.
Éppen ezért felfújni egy picit nehezebb. De egy-két próbálkozásból sikerül mûhelypumpával (5ezres bikepositive semmi csicsa) felfújni imigyen:
- minimális szappanozás csak a felni peremén, sõt azt mondom nincs is rá szükség. (A túl sok szappanozással elsõre nem tudtam felrakni, kínlódtam).
- értelemszerûen a szelepnél a külsõt egy kézzel hozzá kell szorítani a felnihez a másikkal pumpálás, a kereket nem szabad közben a padlóhoz hozzá nyomni
- nyugodt lassú pumpálás az elején. A túl gyors és erõteljes pumpálásnál a levegõ simán kijön valahol oldalt (shwalbenel ez nem probléma)
Bocs, hogy bõ lére eresztettem, talán segít azoknak akik most próbálkoznak belsõ nélküli rendszerekkel és így megússzák, hogy kompresszort keressenek
A gumiról:
- nagyon jól tart, stabilnak érzem annak ellenére, hogy 1.8-as
- gördülési ellenállás természetesen katasztrófa
- murvás úton felkapja az apró köveket és sorozza velük a vázat
- tényleg jól ledobja a sarat, leveleket stb.
2bliss helyett inkább shwalbe ust/evo ust-t vásárlást javaslok, én is azt szerettem volna, de természetesen nem kapható itthon
Posted 2008. October 18. - 22:52
amúgy pont le...m tõlem lehet rózsaszín is csak legyen...ugy tunik UST-bol barmilyen szinut valaszthatsz, felteve hogy az fekete.
Posted 2008. October 18. - 22:14
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2008. October 18. - 22:07
ugy tunik UST-bol barmilyen szinut valaszthatsz, felteve hogy az fekete.
...Mondta Henry Ford az elsõ sorozatban gyártott gépkocsi kapcsán..
(Any color you like as long as it's black.)

Sign In
Create Account

Back to top