Ezeket sztem inkább azért írják rá, mert a CC-s 2.1-ig "hitelesített" belsõ, ha egy 3'-as DH külsõbe és biciklibe kerül, a vékony anyaga miatt valszeg könnyebben lenne felütve.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Gumitopik
Started by
Darton
, 2002. January 18. 20:07
Posted 2009. January 08. - 17:59
Abszolút rugalmasan lehet kezelni. Ha nem hiszed, fújd fel a belsõt, mielõtt felteszed kerékre
Ezeket sztem inkább azért írják rá, mert a CC-s 2.1-ig "hitelesített" belsõ, ha egy 3'-as DH külsõbe és biciklibe kerül, a vékony anyaga miatt valszeg könnyebben lenne felütve.
Posted 2009. January 08. - 17:51
Sziasztok!
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy a belsõkre írt -tól-ig méretet mennyire lehet (stílszerûen) rugalmasan kezelni?
Értem itt arra pl., hogy a Michelin Airstop Butyl 1.5-2.2 közé javasolt belsõjét lehet-e együtt használni mondjuk egy 2.25-ös Nobby Nick-kel? A 2.1-ig írt latex belsõt már megkérdezni sem merem...
Köszi elõre is
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy a belsõkre írt -tól-ig méretet mennyire lehet (stílszerûen) rugalmasan kezelni?
Értem itt arra pl., hogy a Michelin Airstop Butyl 1.5-2.2 közé javasolt belsõjét lehet-e együtt használni mondjuk egy 2.25-ös Nobby Nick-kel? A 2.1-ig írt latex belsõt már megkérdezni sem merem...
Köszi elõre is
Posted 2009. January 08. - 16:18
mivel oda valo, meg jo hogy nem latod mashol ertelmet. megis hova kellene? a sziklakra a matraban? :wtf:
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. January 08. - 16:16
Kiprbálnék így befagyott tavon v. jégpájáján szöges gumit amúgy nem sok értelmét látom.
www.sintesibikes.com
Posted 2009. January 07. - 19:16
Posted 2009. January 04. - 19:54
Posted 2009. January 04. - 19:02
Conti Vertical alacsony nyomáson nem rossz jégen.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2009. January 04. - 17:39
nekem a dolgozós bicikli foltjai körül van némi belsõ! lazán /10+ a ragasztás/
de mûxik, pedig van úgy, hogy nem túl ideális körülmények között történik a ragasztás, ha városban eldefektelek /lépcsõház, dolgozó elõtér, mindegy, csak hõ legyen.../
de mûxik, pedig van úgy, hogy nem túl ideális körülmények között történik a ragasztás, ha városban eldefektelek /lépcsõház, dolgozó elõtér, mindegy, csak hõ legyen.../
Posted 2009. January 04. - 16:25
szerintem ha amikor megragasztottad akkor rendesen meg lett csinalva, akkor a hideg mar nem arthat neki.
az UST kerekeimnek meg foleg mindegy hany fok van
az UST kerekeimnek meg foleg mindegy hany fok van
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. January 04. - 16:19
azt szeretném megtudni, hogy a mostani hidegben való tekerésnél ( -4 -6 fok) történhet e az olyan belsõkkel, amiken van egy két folt, hogy elenged a folton a ragasztás? vagy csak egyszerûen szarul ragasztottam össze. bár elég régóta volt már rajta az o.ú-in a foltozott belsõ.
Ha van ilyen jelenség, akkor gondolom nem árt kicserélgetni a belsõket, mert a téli montim belsõiben is van egy pár foltocska.
Ha van ilyen jelenség, akkor gondolom nem árt kicserélgetni a belsõket, mert a téli montim belsõiben is van egy pár foltocska.
Posted 2008. December 29. - 16:53
csak azt nem tudom, mit csinálok, ha ezek elkopnak... marha drága bótba'
amik most vannak, azok már repedezettek, meg egy kicsit kopottak is.
egyébként két nagyon kopott Kenda Nevegal gumira, meg Jagwire bovdenre cseréltem a kettõt.
ja, meg fizettem 250 ft-ot:D
két triálossal bizniszeltem, mert nekik nem volt elég ballonos:ubytek:
amik most vannak, azok már repedezettek, meg egy kicsit kopottak is.
egyébként két nagyon kopott Kenda Nevegal gumira, meg Jagwire bovdenre cseréltem a kettõt.
ja, meg fizettem 250 ft-ot:D
két triálossal bizniszeltem, mert nekik nem volt elég ballonos:ubytek:
Izomtéridõninja-geológus!
Posted 2008. December 29. - 16:51
lánykori néven hot-s ha jól gondolomnekem ilyenem van:
[/dh%2024%20at.jpg[/IMG]
Made in France.
...meg 26", meg 2.0
na az egy jó gumi vót
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2008. December 29. - 16:33
Posted 2008. December 29. - 16:31
Posted 2008. December 28. - 19:39
na majd legközelebb buék kupán.majd gummára kipróbáljuk.
buli elõtt kicsit szilikonozok.
de remélem mulatozás közben majd nem kell, se gumit takarítani, se szilikonos gyönyörökkel szórakozni, se középtáji merevséget tesztelni;)
vagy? kitudja:D
Posted 2008. December 28. - 18:15
Posted 2008. December 28. - 17:58
Posted 2008. December 28. - 17:33
ezek után már akkor senki nem takarítja majd a bringát hanem szilikonfürdõbe mártogatjuk? 
ha nagy sár lesz majd gummára kipróbáljuk.
ha nagy sár lesz majd gummára kipróbáljuk.
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Posted 2008. December 28. - 17:24
Posted 2008. December 27. - 16:31
na megvolt, kipróbáltam.
teljesen jó szerintem.
az elsõ 20 méteren csúszott, aztán ilyen 200 méteren belül lekopott a bütykök tetejérõl a szilikon, de közöttük megmaradt.
hóban picivel jobban csúszott, több helyen forgott el a kerék mint szokott, de semmi sem tapadt rá. /azért volt pár halálközeli élményem ma, de az jégen történt, ahol minden szög nélküli gumi megadja magát/ a sár se volt vészes, nem ragadt rá sok, ami meg ráragadt az rögtön le is esett.
a hajtást is lefújtam, na azon egy darab sár, víz, hó nem maradt meg, ami ráment, az le is pattant róla. jobb sztem mint ezek a teflonos sprék. abba beleragad a kakaó.
a nyeregvázcsõre és az elsõ váltóra sem ragadt semmi ennek a cuccnak hála.
szerintem teljesen jó
amúgy a gumiról 30 km alatt eléggé jelentõsen eltávozott a bevonat, szal nem maradandó.
használjátok nyugodtan a szilikont, sztem megéri.
ja meg mondjuk biztos nem mindegy hogy milyen. én preventet használtam.
na jó szórakázást, üdv.
teljesen jó szerintem.
az elsõ 20 méteren csúszott, aztán ilyen 200 méteren belül lekopott a bütykök tetejérõl a szilikon, de közöttük megmaradt.
hóban picivel jobban csúszott, több helyen forgott el a kerék mint szokott, de semmi sem tapadt rá. /azért volt pár halálközeli élményem ma, de az jégen történt, ahol minden szög nélküli gumi megadja magát/ a sár se volt vészes, nem ragadt rá sok, ami meg ráragadt az rögtön le is esett.
a hajtást is lefújtam, na azon egy darab sár, víz, hó nem maradt meg, ami ráment, az le is pattant róla. jobb sztem mint ezek a teflonos sprék. abba beleragad a kakaó.
a nyeregvázcsõre és az elsõ váltóra sem ragadt semmi ennek a cuccnak hála.
szerintem teljesen jó
használjátok nyugodtan a szilikont, sztem megéri.
ja meg mondjuk biztos nem mindegy hogy milyen. én preventet használtam.
na jó szórakázást, üdv.

Sign In
Create Account

Back to top