Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15905 replies to this topic

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

Tudnátok ajánlani nekem egy viszonylag olcsó és jó városi gumit? Csak aszfaltra lenne.
http://www.speed-way...D=232&katID=277 ez jó lenne utcára pl?

igen csak esõ ne essen
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Musher

Musher

vendég

• fórumtag
  • 17 posts
Tudnátok ajánlani nekem egy viszonylag olcsó és jó városi gumit? Csak aszfaltra lenne.
http://www.speed-way...D=232&katID=277 ez jó lenne utcára pl?

joshua

joshua

vendég

• fórumtag
  • 225 posts
Nekem tegnap sikerült szereznem continental race king ust gumikat,hát nagyon király ez a gumi,ilyet használok az edzõ montimon csak kevláros tipusut másod osztályu gumiként vettem,de elképesztõen gurul és ballonos a 2.0,ami viszont érdekes hogy az ust a megadott sulynál könnyebb, gyári adat 700g saját mérés 660 ja és 2.2-es méret de valójában inkább 2.0.Elképesztõen vastag az oldalfala és mikor ki van hajtogatva ugy megáll mint egy drótperemes gumi van benne anyag az biztos.Tudom ajánlani mindenkinek.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
merevfarunak szoktuk mondani

K nelkul. igy kevesbe perverz ;)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
Használt valaki GEAX gumikat?
Ez érdekelne: Geax Arrojo 2.0
http://www.cambriabi...NTAIN BIKE TIRE

Merevfarkúra kellene, CC-re (furcsa leirni, hogy merevfarkú meg CC :))

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

Én is szeretném lecserélni 1.9-es gumijaimat,kb 1,5-re(talán 1,4-re).Ehhez kell cserélni valamit?Esetleg belsõt?

ha 1,75-tõl szól a belsõ, akkor még azt se talán. mást nem.

adamszeged

adamszeged

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts
Én is szeretném lecserélni 1.9-es gumijaimat,kb 1,5-re(talán 1,4-re).Ehhez kell cserélni valamit?Esetleg belsõt?

fgabor

fgabor

vendég

• fórumtag
  • 153 posts
Szeretnék tapasztalatokat olvasni a RITCHEY Z-MAX PREMONITION PRO külsõrõl. Az 1,9 méret szimpatikus, mert nagy sárférõhelyet akarok. Szempontok: laza talaj és sártûrés, tartósság, defektállóság. Tényleges szélesség-magasság?

ppeter

ppeter

vendég

• fórumtag
  • 229 posts
Én mint túrázós egyén vettem vagy 2 éve egy maxxis minion dh front 2.35-ös gumit.

DCCC ha érdekel odaadom féláron , szinte nem is használtam.

Igazából azért vettem ,mert vagy 2-szer úgy estem el , hogy kanyarban oldalra elcsúszott a gumi és én meg pofára estem.
Mivel nagy volt a gördülési ellenállás ezért lecseréltem ( ja meg persze nehéz is volt ) , de amúgy jó volt .

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,013 posts
Köszönöm a segítségetek!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Sziasztok!
Lenne egy hülye kérdésem.Lenne egy 1.95-ös gumim a kerékpáromon és le szeretném cserélni egy kicsit szélesebbre(2.05 vagy 2,1)Lehetséges ez vagy a felnit is ki kell hozzá cserélni?Mennyivel szélesebb egy 2,1-es a 1,95-östõl?

az 1.95" az egy közelítõ érték, mert sok gyártó eltérõen értékeli a megnevezést.
amugy azt kellene jelentenie, hogy 1.95 coll széles (1 coll = 25.4 mm) de van, aki a minta szélességét, van aki a profil szélességét, vagy a ballonosságot, vagy a fene tudja mit ad meg.
szóval az 1.95" és a 2.1" gumi közt hivatalosan kb 4mm szélesség-különbség van.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

silencio

silencio

vendég

• fórumtag
  • 23 posts
max akkor,ha 2.5-ösre cserélnéd a gumid..:)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Sziasztok!
Lenne egy hülye kérdésem.Lenne egy 1.95-ös gumim a kerékpáromon és le szeretném cserélni egy kicsit szélesebbre(2.05 vagy 2,1)Lehetséges ez vagy a felnit is ki kell hozzá cserélni?Mennyivel szélesebb egy 2,1-es a 1,95-östõl?

Nem kell cserélni semmit, mûködni fog.:)

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,013 posts
Sziasztok!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Nem érthet mindenki mindenhez.
Abban viszont van különbség hogyha az illetõ nem ért valamihez, hozzászól-e vagy nem. Ha ezt nem tudjátok felfogni akkor nincs mirõl beszélni.

Amúgy a DH-s haverjaim egyöntetûen inkább a Minion F/R-et szeretik jobban mint a Highrollert, persze pályafüggõ is...
Én a Highrollerrel mentem DHversenyen, de oldaltartása az nem sok van, kanyarokban bizonytalan, fékezhetõségre viszont elég jó. Összehasonlítási alapom persze a CCsgummákkal van, de ha azokhoz képest szar az oldaltartása (fõleg 2.5 baron) akkor...

Én 2,1esben használom, szerintem jó az oldaltartása (nn-nél jobb, speci enduro-nál gyengébb), csak dönteni kell rendesen.

A sebesség mindent megold.

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 posts
legalább bringásoknak nemkéne bunkózni 1 mással arról pedig hogy ki mihez ért részben igazatok van, de ha 1 kérdezõ, legyen az akárki, nemtud valamit, annak lehet 1-1 link vagy internetes téma is sokat segíthet, énsem akarok ezen összeveszni senkivel, úgyhogy részemrõl lezárva!

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Nem érthet mindenki mindenhez.
Abban viszont van különbség hogyha az illetõ nem ért valamihez, hozzászól-e vagy nem. Ha ezt nem tudjátok felfogni akkor nincs mirõl beszélni.

Amúgy a DH-s haverjaim egyöntetûen inkább a Minion F/R-et szeretik jobban mint a Highrollert, persze pályafüggõ is...
Én a Highrollerrel mentem DHversenyen, de oldaltartása az nem sok van, kanyarokban bizonytalan, fékezhetõségre viszont elég jó. Összehasonlítási alapom persze a CCsgummákkal van, de ha azokhoz képest szar az oldaltartása (fõleg 2.5 baron) akkor...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Amennyiben szövegértési problémáid vannak, tudok ajánlani egy jó nyelvtan tanárt.:mybad:

DCCC

DCCC

vendég

• fórumtag
  • 80 posts

Ennyire okos azért ne legyél! Én is belepofázhatnék sok dologba, mert van bennem jóindulat, de nem teszem, mert vagy nincs tapasztalatom az érintett dologgal kapcsolatosan, vagy nem értek hozzá.:chin:

Ne haragudj, de azelõtt még te hurrogtad le az illetõt hogy nem ért az adott témához, most pedig írod, hogy te sem értessz a dologhoz. Errõl enyit. Én nem akarok-akartam senkit összeugrasztani szó nincs arról, csak egy kérdésem volt. Remélem nincs harag, nem is lesz.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Ennyire okos azért ne legyél! Én is belepofázhatnék sok dologba, mert van bennem jóindulat, de nem teszem, mert vagy nincs tapasztalatom az érintett dologgal kapcsolatosan, vagy nem értek hozzá.:chin:

Szerintem nincs ebben semmi különös, erre a fórumra ez tipikusan jellemzõ.

A sebesség mindent megold.