Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15858 hozzászólás a témában

Bubuka

Bubuka

vendég

• fórumtag
  • 170 hozzászólás

löttyel érdemes tuningolni? márka?

Én ezt használom : SCHWALBE DOC BLUE :cool2:

DCCC

DCCC

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni. Variálok 2 féle Maxxis külsõ között. Downhill felhasználásra szánnám mind kettõt, de nemtudok dönteni. Maxxis Highroller, vagy Maxxis Minion DH a kedvezõbb versenyzés szempontjából? Mind két abrongy 2.35ös méret természetesen 26" méret, valamint a legegyszerûbb kivitel szóval nem erõsített meg stb...párban szóval elõõre, hátra is ugyanazt gondolnám (pl highroller-highroller)ha valaki esetleg tudna adni tanácsot, megköszönöm!

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
joe bácsiba nem fogsz csalódni:) az jó választás lesz és nem is húzós az ára....

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

ja érdemes

joe bácsi féle teljesen jó
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Tig belsõbõl mi a király?

én geaxot szoktam venni . 140 gramm és jó strapabíró
vagy a szintrén 140 gramm körüli sváblit
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Tig belsõbõl mi a király?

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
nemvolt bajom még vele igaz attól függ mi számít durva terepnek , foltozni pedig nemkellett 1 szer sem mert a lötty eltömött mindent. 1 szer kellett kidobni a belsõt mer kiszakadt:D de van ilyen...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

hátjó :D akkor kezdjük
én 61 kg vagyok, a bringa 12 kg(kb), a külsõ schwalbe furious fred EVO 2.0, belsõ maxxis ultralight 128 gr

én azzal a konfiggal biztos nem mennék 3,5 alá (ilyen súllyal persze magamnak még aszfaltra sem raknám fel) de durvább terepen még 4-el is gyakran fox foltozni...bár durva terepen azzal a külsõvel az lesz a legkisebb gondod.

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
hátjó :D akkor kezdjük
én 61 kg vagyok, a bringa 12 kg(kb), a külsõ schwalbe furious fred EVO 2.0, belsõ maxxis ultralight 128 gr

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
meg elsõdlegesen a rider súlya, aztán külsõ anyaga, tipusa , vastagsága stb, belsõ sem mindegy milyen...

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
hát ezeket gondoltam, hogy számításba kell venni, de azthittem, hogy hozzávetõlegesen meglehet mondani....azért köszönöm!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

van a gumiknak(belsõs rendszerrõl van szó) úgymond defekthatáruk?azaz h milyen méretû köpenyre mekkora nyomás alatt van felütésveszély?mert jólenne ilysmi, biztos sokat segítene!

Ez rengeteg mindentõl függ. pl. sebesség, terep, teleszkóp , a kö mekkora, milyen alakú, mondjam még?
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
van a gumiknak(belsõs rendszerrõl van szó) úgymond defekthatáruk?azaz h milyen méretû köpenyre mekkora nyomás alatt van felütésveszély?mert jólenne ilysmi, biztos sokat segítene!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

sanszos.
nekem a nem teljesen slick conti traffic is szépen mászogatott el oldalra a fékkar durvább kezelésére. a cst-vel nem merek esõben menni, múltkor nagyon takony volt. pedig már kezdett felszáradni...

apropó: könnyen fel-leszedhetõ, tartós városi külsõt keresek. nem muszáj drágának lennie, de ha csak drága van, ami jó, akkor legyen.

svábli maraton szuprém...

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

Hát én Sport Contact-tal eccer akkorát zakóztam a vizes aszfalton, hogy csak na...ez normális a slick kategóriában?

sanszos.
nekem a nem teljesen slick conti traffic is szépen mászogatott el oldalra a fékkar durvább kezelésére. a cst-vel nem merek esõben menni, múltkor nagyon takony volt. pedig már kezdett felszáradni...

apropó: könnyen fel-leszedhetõ, tartós városi külsõt keresek. nem muszáj drágának lennie, de ha csak drága van, ami jó, akkor legyen.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Hát én Sport Contact-tal eccer akkorát zakóztam a vizes aszfalton, hogy csak na...ez normális a slick kategóriában?

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
NEm egyszerú gumit vásárolni mostanában, alig, van, vagy kapsz dh gumit, esetleg tekkó minõséget...
Ja sport contact, meg silento jó, sokat szereltem fel én is a boltban.

(nincs se kradom, se bobom...)

Ride everywhere.

.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Conti Sport Contact. Schwalbe Silento II. Mindkettõt imádtam, bármelyiket venném újból, ha lenne rá pénzem.

Vagy Conti GP kevláros monti méretben, õt is nagyon imádtam, csak k*rva drága, ha jól emlékszem. Ritchey Light belsõvel használtam.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

adamszeged

adamszeged

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
Milyen vékony gumit ajánlotok montira ami olcsó,de azé nem gány vacak?Csak aszfalton tolom,és amíg nem lesz meg az outi,addig veszek a gépre egy vékonyat.Tehát ennyire vékony kell(nagyon).Gondolom kell hozzá belsõ is,nemde?Azt is tudtok ajánlani?