Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15905 replies to this topic

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Z-MAX PREMONITION PRO 2.25 - kereste elsõsorban megint. Schwalbébõl nem nagyon látok készleten semmit - SS 2,25 DD meg kicsit dráguci ha lesz is :(

2,2 FT Pro jól hangzik, ha jól látom nagyobbak is a bütykök kissé? Mert a ok hogy LK a 2,0ás de nekem kicsit alacsony profilúnak tûnik... Olyan jó lehet kövesen amilyen rossz sárban...
VV, kanyarba Fast Track harap? Öntisztulása nem olyan rossz ahogy kinéz vagy kb olyan?!
2,2 Captain tán a legjobb, súly adatot nem találok - de ha j ól sejtem gyenge szívvel ne is nagyon keresgéljem :) Kanyarban talán jobban telejsít kicsit mint a FT...

Eskar Sport tapasztalat vkinek?

Kössz a tippet, a speciknek utánalesek!

(Specik úgyt'om általában ballonosak; DS2XC-re nem sok a 2,2es captain? 2,25 NN necces már rajta... :chin:)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
Speci Resolution tényleg jó, baromi ballonos, lekopogom, még defektem nem volt vele 1,5 év alatt.:)
Cserébe viszonylag nagy a gördülési ell. aszfalton,:(

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Speci Enduro Pro D2 2.2, Speci Fast Track, Maxxis Ardent/Advantage 2.25, Schwalbe Fat Albert (új) 2.25, Conti MK, stb.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
VV írt régebben pár Maxxis gummát, amiket õ szeret AM-re használni, és neki beváltak...legalábbis így emlékszem.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
schwalbe-k, vagy mountain king
specibõl a 2.2-es fast trakot vagy 2.2-es captain controlt nézegessed majd, kb 1 hét és lesz

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Lehet kapni vmi normális AM-XC gumit manapság? Ahogy a készleteket elnézem semmi (már megint...) Schwalbe és ritchey palettát lestem elsõsorban... 2,25.
Specit vagy kõnehezet vagy semit találtam... és itt adtam fel :(

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 posts
sikerült szereznem 1 black jack hajtogathatós 2.1 es köpenyt, hátra gondoltam fölrakni. szerintetek? csütörtökön lesz meg, addig elkellene dönteni mi legyen vele:)

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts

Az ugyanaz :) (622-700)

áá Kösszi!Feltöltött kép

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Az ugyanaz :) (622-700)

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts

Ha a mostani külsõd 35-622, akkor igen. Persze a villaszárak között is legyen elég hely.

700x35ösFeltöltött kép

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
Ha a mostani külsõd 35-622, akkor igen. Persze a villaszárak között is legyen elég hely.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts
Helló!

Azt szeretném kérdezni, hogy ez http://ebike.hu/term...-trekking/5976/ biztos ráfér e a trekking felnire. Most 35 milis gumi van rajt, úgyhogy el sem tudom képzelni milyen lesz a 47esFeltöltött kép

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 posts

gumiköpenyt keresek AM, enduro felhasználásra, merevvázba, lánynak.
-Speci Eskart használok én. szeretem, de lehetne könyebb.
-Mountain King mennyire skilles? Explorerem volt, nem szerettem. kicsi minta, vizen csuszik stb. ahhoz képest?
-High roller.

kb ezek jutottak eszembe max 4ezer körül.
javaslat?

Explorernél ballonosabb, azt én sem szerettem.
Nem tartom magam technikás bringásnak, nem volt ilyen jellegû gondom MKval, szemben az Explorerrel.

joshua

joshua

vendég

• fórumtag
  • 225 posts
Meglepõen jó a vredestein oldaltartása nagyon jól gurul és ha van egy kis homok esetleg ott hihetetlenül jó.Kis sárban is simán elmegy.Nálam a 10-es skálán 9.5.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

-Mountain King mennyire skilles? Explorerem volt, nem szerettem. kicsi minta, vizen csuszik stb. ahhoz képest?
-High roller.

javaslat?

Ha még hozzá lehet jutni valahol, akkor Speci Adrenalin/Resolution. 2.0-s méret, de ballonos rendesen, így simán megfelel 2.2-2.3 méretûnek, és jó a súlya. Ára problémás.
High Roller (gondolom 2,35-s) nehéz lesz.
MK jó választás lehet - jó az ára is.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
-High roller.

javaslat?

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Az oldaltartása milyen (kinézetre nem túl bíztató)? Ilyet vettem a Kona fotópályázatos pénzbõl, de nem volt azóta olyan idõ, hogy terepen kipróbáljam.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

joshua

joshua

vendég

• fórumtag
  • 225 posts
Ha nem életbe vágó várd meg mig lesz tiger claw.Nagyon jó gumi én ilyen használok ust-be, 2.0 méretet vegyél.Mehet elõre és hátulra is.

Atikaaa

Atikaaa

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts
5000 ft körül milyen külsöt ajánlanátok? én a vredestein tiger claw-t néztem de sajna nem nagyon hozzájuthato most..ill. 26x1,9 26x2,0 méretekben..esetleg alternativa helyette ami sulyban is hasonlo?

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 posts

2.4-es conti mountainking elõre + 2.2es hátra milyen párosítás?
140et mozgó am(kb vitrin) bringára menne, zsákkal a hátamon is max 75kiló vagyok..

Én 2.2-eseket használok, igaz merev bringában. Egyetlen hátránya, hogy hátul nagyon kopik. kb 600-800km, utána már érezhetõen csökken hátul a teljesítménye, ettõl függetlenül sztem jó választás.