Milyen terepen hasznaltad, es mi volt vele a gond pontosan? Erdemes mindig leirni, hogy milyen terepen. A 2.4es verzioja kb olyan vastag, mint a 2.2es race king.Feltettem a Conti gumikat. Még csak szappan sem kellett úgy felcuppantak belső nélkül!
Viszont a 2.2-es Race King Protection az kb. 57 mm széles, a 2.2-es X-King ami szintén Protection az inkább 52-53 mm széles.
Ma reggel mentem vele, a Race King tetszik hátul, az X-King-et már tudom miért nem szerettem 3 évvel ezelőtt sem elöl .
Kidobott pénz lett, még nem tudom mi kerül előre mert ez nekem nyurga és a Schwalbe (RARO 2.25) sokkal jobban tapadt.
Az elmult napokban eleg sok eso esett, es most aztan tenyleg volt mindenfele - koves, gyokeres, sar. Vhol sarfoltos, vhol kisebb reszeken osszefuggo. Nagyon joindulatu gumi, kiszamithatoan viselkedik, a saras-koves, ferde reszeken sem voltak hirtelen tapadasvesztesek. Az angoloknal lehet epp ezert nepszeru a continental, ott nagyon hasonloak a terepek (mar amennyire a videokbol latszik), amig a kemeny kevereku schwalbek kevesbe.
Gyor kornyeken, ahol a rocket ront preferaltam, ott inkabb szaraz, homokos reszek voltak a jellemzoek, pl volt, hogy egy hosszabb lejto vegen az eso mindig lemosta a homokot, igy az ember oda eleg nagy sebesseggel erkezett, a rocket ron frankon iranyithato maradt, a surubb mintak viszont felusztak a homokon. 29er, meg a regi minta.
A fenti korulmenyek kozott, viszont tobbszor kapitualt a 27.5os snakeskin, a vegen mar nagyon paraztam a gyokeres saras helyeken. Hoban viszont meglepoen jol elmentem vele mindenutt, pedig sok helyen jeges volt (nem tukorjeg, csak a ho fagyott le ittott).
arn módosította - 2017. július 28. - 22:02