Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15858 hozzászólás a témában

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás

Az ugyanaz :) (622-700)

áá Kösszi!Feltöltött kép

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Az ugyanaz :) (622-700)

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás

Ha a mostani külsõd 35-622, akkor igen. Persze a villaszárak között is legyen elég hely.

700x35ösPosted Image

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Ha a mostani külsõd 35-622, akkor igen. Persze a villaszárak között is legyen elég hely.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás
Helló!

Azt szeretném kérdezni, hogy ez http://ebike.hu/term...-trekking/5976/ biztos ráfér e a trekking felnire. Most 35 milis gumi van rajt, úgyhogy el sem tudom képzelni milyen lesz a 47esPosted Image

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás

gumiköpenyt keresek AM, enduro felhasználásra, merevvázba, lánynak.
-Speci Eskart használok én. szeretem, de lehetne könyebb.
-Mountain King mennyire skilles? Explorerem volt, nem szerettem. kicsi minta, vizen csuszik stb. ahhoz képest?
-High roller.

kb ezek jutottak eszembe max 4ezer körül.
javaslat?

Explorernél ballonosabb, azt én sem szerettem.
Nem tartom magam technikás bringásnak, nem volt ilyen jellegû gondom MKval, szemben az Explorerrel.

joshua

joshua

vendég

• fórumtag
  • 225 hozzászólás
Meglepõen jó a vredestein oldaltartása nagyon jól gurul és ha van egy kis homok esetleg ott hihetetlenül jó.Kis sárban is simán elmegy.Nálam a 10-es skálán 9.5.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

-Mountain King mennyire skilles? Explorerem volt, nem szerettem. kicsi minta, vizen csuszik stb. ahhoz képest?
-High roller.

javaslat?

Ha még hozzá lehet jutni valahol, akkor Speci Adrenalin/Resolution. 2.0-s méret, de ballonos rendesen, így simán megfelel 2.2-2.3 méretûnek, és jó a súlya. Ára problémás.
High Roller (gondolom 2,35-s) nehéz lesz.
MK jó választás lehet - jó az ára is.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
-High roller.

javaslat?

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Az oldaltartása milyen (kinézetre nem túl bíztató)? Ilyet vettem a Kona fotópályázatos pénzbõl, de nem volt azóta olyan idõ, hogy terepen kipróbáljam.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

joshua

joshua

vendég

• fórumtag
  • 225 hozzászólás
Ha nem életbe vágó várd meg mig lesz tiger claw.Nagyon jó gumi én ilyen használok ust-be, 2.0 méretet vegyél.Mehet elõre és hátulra is.

Atikaaa

Atikaaa

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 hozzászólás
5000 ft körül milyen külsöt ajánlanátok? én a vredestein tiger claw-t néztem de sajna nem nagyon hozzájuthato most..ill. 26x1,9 26x2,0 méretekben..esetleg alternativa helyette ami sulyban is hasonlo?

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás

2.4-es conti mountainking elõre + 2.2es hátra milyen párosítás?
140et mozgó am(kb vitrin) bringára menne, zsákkal a hátamon is max 75kiló vagyok..

Én 2.2-eseket használok, igaz merev bringában. Egyetlen hátránya, hogy hátul nagyon kopik. kb 600-800km, utána már érezhetõen csökken hátul a teljesítménye, ettõl függetlenül sztem jó választás.

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Simán felmegy,nekem is akkora figyel most a bringán.
Hát nekem Explorer annyira nem jött be,de sztem Mountain King 1ik legjobb választás lenne,ha nem ragad a sár ott is elboldogul,és elég baráti áron hozzá lehet jutni.
www.sintesibikes.com

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég
Technikas terepre kernek gumiajanlatot. Explorert ajanlottak, mert allitolag jol tisztul es jo alternativa. Velemenyek?
Saras gumit inkabb vekonykabbat? Meret?

Köfi

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

hello.egy kérdésem lenne...egy 559*19-es felnire fel tudok rakni egy 26*1,5-ös köpenyt?köszi elõre is a help-et

persze, simán

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Sima ügy.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

silencio

silencio

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
hello.egy kérdésem lenne...egy 559*19-es felnire fel tudok rakni egy 26*1,5-ös köpenyt?köszi elõre is a help-et

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
2.4-es conti mountainking elõre + 2.2es hátra milyen párosítás?
140et mozgó am(kb vitrin) bringára menne, zsákkal a hátamon is max 75kiló vagyok..

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
szerintem próbáld ki a speci airlock belõket. nem drága és elég jónak tûnik. eddigi próbálkozásaim nem hatották meg.