2,2 Captain tán a legjobb, súly adatot nem találok -
A 2.0 captain 540gramm. Mért adat. Ehhez képest gondold a 2.2-est.
2,2 Captain tán a legjobb, súly adatot nem találok -
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
Specialized
Fast Trak 2.0 - 51mm
The Captain 2.0 - 52mm
[ezek vannak jelenleg itthon]
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
A Resolution megboldogult korában Adrenalin volt; semmi köze az Enduro-hoz.en meg akkor hasznaltam ilyet, amikor Enduronak hivtak nem resolution-nek. a 2.3-as az kb akkora mint egy 2.7-es maxxis
hatalmas. es nehez, es aszfalton nagyon morog, es lassu is. terepen viszont mas a helyzet. az osszetetele puha, a minta pedig nagyon jol tart. szerintem jo kis gumi, de csak akkor ha aszfalton nem vagy nem sokat akarod hasznalni
Igen ez az a gumi, és úgy van ahogy tamaska írja aszfalton hangos és lassú, de terepen nagyon jó, ballonos jól tart kanyarban, kisebb sárral is elboldogul.súlyra nyilván nem egy bajnok azért.
http://picasaweb.goo...187330355336290
RAUH-Welt
B E G R I F F
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
RAUH-Welt
B E G R I F F
Speci Resolution tényleg jó, baromi ballonos, lekopogom, még defektem nem volt vele 1,5 év alatt.
Cserébe viszonylag nagy a gördülési ell. aszfalton,
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.