Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15905 hozzászólás a témában

bardocz

bardocz

törzsvendég

• fórumtag
  • 464 hozzászólás
Hát ha a felniszalagot is átlyukasztja...De az milyen igénybevétel,ha a felni összenyomódik? : O

sanker

sanker

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás
szerintetek ha nagyobb igenybevetelnel osszenyomodik a felni, a kulloanya elmozdulva kilyukaszthatja a belsot?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

nem tudja valaki,hogy a latex belsoket lehet e es ha igen hogyan lehet javitani..(hagyomanyos folt es ragaszto,vagy valami specko..?) elore is kossz!

Hagyományos folt/ragasztó páros jó hozzá. A TipTop biztos, mert a múlt hét végén javítottam vele a belsõt.

xc rider

xc rider

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás
nem tudja valaki,hogy a latex belsoket lehet e es ha igen hogyan lehet javitani..(hagyomanyos folt es ragaszto,vagy valami specko..?) elore is kossz!

Gi-Gi

Gi-Gi

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás

Amit szingónak hívsz az a franciaszelep (engem is kioktattak a bringaboltban, csak szólok)

Ha a szelepházból ki tudod csavarni a szelep belsejét (magát a szelepet), akkor szétszedhetõ.
Ha csak a tetején a szorítóanyát tudod lecsavarni akkor nem.

Ha ki tudtad venni a belsejét, akkor a flakonhoz adott csõvel be tudod tölteni a lötyit.

Most már értek mindent ;) .
Köszi a segítséget!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Speed King nálam 900km aszfalt alatt annyira kopott, hogy a futófelület mintájának a szélén az M betû észrevétlenül megkopott picit. Akinek van ilyen gumija, tudja mirõl beszélek.

Mivel alföldön elég a kontra :) , ezért nem kopik a fékezésektõl.

A sebesség mindent megold.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Speed King nálam 900km aszfalt alatt annyira kopott, hogy a futófelület mintájának a szélén az M betû észrevétlenül megkopott picit. Akinek van ilyen gumija, tudja mirõl beszélek.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

papabear

papabear

vendég

• fórumtag
  • 197 hozzászólás

Nekem rubiena van, nem tom hogy francia-e.
S ha szét lehet szedni azt hogyan lehetséges?

Amit szingónak hívsz az a franciaszelep (engem is kioktattak a bringaboltban, csak szólok)

Ha a szelepházból ki tudod csavarni a szelep belsejét (magát a szelepet), akkor szétszedhetõ.
Ha csak a tetején a szorítóanyát tudod lecsavarni akkor nem.

Ha ki tudtad venni a belsejét, akkor a flakonhoz adott csõvel be tudod tölteni a lötyit.
Hegyibringás = Kerekes Jeti

Gi-Gi

Gi-Gi

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás

Ha szétszedhetõ a szelep, akkor mehet szingóba is (presta vagy francia szelepnek hívják)
A Schwalbe belsõk pl ilyenek.

Nekem rubiena van, nem tom hogy francia-e.
S ha szét lehet szedni azt hogyan lehetséges?

papabear

papabear

vendég

• fórumtag
  • 197 hozzászólás

Sziasztok!
Remélem jó topikba írok!
Szeretnék defektmentesítõ folyadékot tölteni a gumibelsõmbe, de minden ilyen folyadéknál azt írják hogy csak autó szelepes gumihoz, de nekem szingó szelepes.
A konkrét kérdésem az lenne hogy mindenféleképpen átkéne váltanom autó szelepesre, vagy az adapterrel is megcsinálható a feltöltés?

Elõre is köszi a válaszokat!

Ha szétszedhetõ a szelep, akkor mehet szingóba is (presta vagy francia szelepnek hívják)
A Schwalbe belsõk pl ilyenek.
Hegyibringás = Kerekes Jeti

Gi-Gi

Gi-Gi

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás
Sziasztok!
Remélem jó topikba írok!
Szeretnék defektmentesítõ folyadékot tölteni a gumibelsõmbe, de minden ilyen folyadéknál azt írják hogy csak autó szelepes gumihoz, de nekem szingó szelepes.
A konkrét kérdésem az lenne hogy mindenféleképpen átkéne váltanom autó szelepesre, vagy az adapterrel is megcsinálható a feltöltés?

Elõre is köszi a válaszokat!

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.608 hozzászólás

Egy kis túlzással a hazai rövidtávokon végig lehet menni slick gumival.

Lehet ezért nem volt sosem slick gumim...

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Hát ja... akkor tényleg nem érzem õket...:D
Vagy lehet, hogy csak nem akarom észrevenni... nem tudom:chin:.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Vagy pana Cinder. Vagy FireXCPro akár.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
siman jo
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

apafej

apafej

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
szerintetek mekkor szivas lenne ezzel nekivagni a Duna Maratonnak:

http://www.panaracer...image/p_s_d.jpg

erdemes venni valami mast a jelenlegi palyaviszonyokhoz vagy jo lehet ez egy amatornek?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Speed King vizes aszfalton életveszélyes? Dehogyis! Legalább is alattam nem volt az Szilvás bemelegítés közben(lefelé a verseny elsõ 6km-érõl)...
RR-NN kombó nem rossz, de nekem a Nobby Nic nagyon lassúnak tûnt, ezért megváltam tõle.
Explorert szeret(t)em... szerintem jó kis gumma.
Az egyik ismerõsöm(U17-es kategória) minden maratonon Furious Freddel indul... igaz rövidtávon, de semmi baja nincs vele... és általában a dobogón szokott végezni.

Ha nem vetted észre, hogy sz@r akkor nem érzed a gumikat, nem kanyarodsz csúszáshatáron. Száraz aszfalton is rossz.
Egy bizonyos szint után mindegy, hogy milyen gumit használsz. FF-fel is el lehet menni bárhol, csak nagyon defektérzékeny. Egy kis túlzással a hazai rövidtávokon végig lehet menni slick gumival.

A sebesség mindent megold.

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás
Anyámnak vettem egy régi Styria bringát. A külsõk sztem egyidõsek a géppel. 37-590 (26"x 1 3/8) a méretük. Hol kaphatnék pótlást, vagy egyátalán mit lehet rá felrakni? Csütörtökig kéne megoldani, mert ajándék lesz. Péntekre a bolt is tudna szerezni... :/

edit: tárgytalan, guglit megkérdeztem
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ja igy a 4ezer/gumi arlimitet nezve kisse optimista volt a tippem :)

conti explorer nekem is nagyon bejott.
specialized kinalatban is nezz szet, ott is vannak jok.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Speed King vizes aszfalton életveszélyes? Dehogyis! Legalább is alattam nem volt az Szilvás bemelegítés közben(lefelé a verseny elsõ 6km-érõl)...
RR-NN kombó nem rossz, de nekem a Nobby Nic nagyon lassúnak tûnt, ezért megváltam tõle.
Explorert szeret(t)em... szerintem jó kis gumma.
Az egyik ismerõsöm(U17-es kategória) minden maratonon Furious Freddel indul... igaz rövidtávon, de semmi baja nincs vele... és általában a dobogón szokott végezni.