Ja és a félreértés elkerülése végett: darabonként 3-4k
közben nézegettem,
ezek közül melyik pl?:
Schwalbe Black Jack
Schwalbe Land Cruiser
Continental Traffic 2009
a legnagyobb probléma ezzel a max 3k
Hutchinson Rock and Road
a legnagyobb probléma ezzel a max 3k
Hutchinson Rock and Road
Üdv!
Gumivételhez kérnék tõletek segítséget.
max 3k-ig keresnék valami normális megbízható gumit elsõ és hátsót.
Általános felhasználás, 70% aszfalt, többi erdei utak. De azért ne ijedjen meg, ha egy ág vagy kis kõzúzalék jön szembe pár méteren.
Eddig 1.95-ös gumi volt Kbix Wmx felnin (asszem 559x16,5), de kérdezem azt is hogy ilyen célra mi a legoptimálisabb méret, ami fel is megy?
olyan 125 körül vagyok, tehát bírja a súlyt is, ez alapfeltétel.
Köszi
Foreverdog
Nem használtam ,de egy helyi kolléga ma érdeklõdött, ha nem érdekli akkor jelzek, szoktam menni BP.
Nem használtam ,de egy helyi kolléga ma érdeklõdött, ha nem érdekli akkor jelzek, szoktam menni BP.Üdv.
Off:
Engem érdekelne a 2 db MK,de csak ha új vagy már használtad és mennyiért gondoltad eladni õket?
Viszont az a baj hogy távol lakunk egymástól.
OFF: A dunán az érem mellé adtak 2db mezei Mountain Kinget, drótosat, nem ez volt életem vágya, olcsón megválnék tõlük...
OFF: A dunán az érem mellé adtak 2db mezei Mountain Kinget, drótosat, nem ez volt életem vágya, olcsón megválnék tõlük...all-mountain/enduro felhasználásra milyen _könnyû_ gumit ajánlanátok? árhatár nincs, ust nem kell, belsõvel megyek. ja és tapadjon úgy, mint a speci enduro d2 gumi. ahelyett lenne, mert annak sacc 7-800gramm darabja. 2,2-2,4 közötti szélességben érdekes a dolog. köszike!
jó az csak nem szabad (könnyû embernek) 2 bar fölé fújni. de inkább a 2,4-es kell erre a felhasználásracontinental mountain king 2.4 supersonic elöl-hátul
(645gr, az ár nem volt szempont)
vagy:
conti mk 2.4 ss elöl, schwalbe nn 2.25 hátul (nálam ez van, bevált)
ja, és a nn elöl sz@r
all-mountain/enduro felhasználásra milyen _könnyû_ gumit ajánlanátok? árhatár nincs, ust nem kell, belsõvel megyek. ja és tapadjon úgy, mint a speci enduro d2 gumi. ahelyett lenne, mert annak sacc 7-800gramm darabja. 2,2-2,4 közötti szélességben érdekes a dolog. köszike!
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
all-mountain/enduro felhasználásra milyen _könnyû_ gumit ajánlanátok? árhatár nincs, ust nem kell, belsõvel megyek. ja és tapadjon úgy, mint a speci enduro d2 gumi. ahelyett lenne, mert annak sacc 7-800gramm darabja. 2,2-2,4 közötti szélességben érdekes a dolog. köszike!
Igaz a net szerint ezekbõl csak hajtogatós kivitel létezik, érdekes módon Ride-nál ilyen volt.
eskarall-mountain/enduro felhasználásra milyen _könnyû_ gumit ajánlanátok? árhatár nincs, ust nem kell, belsõvel megyek. ja és tapadjon úgy, mint a speci enduro d2 gumi. ahelyett lenne, mert annak sacc 7-800gramm darabja. 2,2-2,4 közötti szélességben érdekes a dolog. köszike!
Na,ez fasza,köszi!
Én a mostani gumis elsõkerekemet esõben ha eléggé hátul van súlypontom csúsztatom v-fékkel