de tudni kell hozzá bringázni,
tudok "biciglizni":D:D
Amúgy a pár oldallal korábban említettem Panát is megnézném, a helyedben.
de tudni kell hozzá bringázni,
Az agresszív mintázatú, magas bütykû, kemény keverékû gumik, amik nem nem "fekszenek fel" a füvön, a talajba és a fû gyökerébe kapaszkodnak.harmatos fuben egyreszt mennyit tekersz [pl osvenyhez kepest], masreszt ott mi nem csuszkal ossze-vissza?
A sebesség mindent megold.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Contim Vaporom volt egy hétig, harmatos fûben halálfélelmem volt. Most Racing Ralhp 2.1 van fent és imádom, igen, drága, de nekem nagyon bejött gyors mint a fene és még sárban is jól elboldogul. sokkal jobb mint az elõdje, 94 kg UST 2.5 bár. Black Jack után a menyországban fogod magad érezni, nekem is az volt amikor megvettem a bicót, de nagyon nem tetszett, nekem csak az elsõ bicajozáskor okozott meglepetést, ment is a háztól. Amit még szerettem a Ritchey Z-max, jó mindenes volt még most is van egy WCS 1.9 ezt használtam sárguminak.Gumivásárlás elõtt állok. Eddig Schwalbe Black Jack 2.1-est használtam gyárilag ez volt rajta. Erdõ, köves-vegyes úton, és elég sûrûn aszfalton is, amíg eljutok az erdõig!
Valami olyan gumit szeretnék, amit bátran használhatok a magyar maratonokra! A Black Jack jó gumi volt, de ahogy írták mások is, néha tud meglepetéseket okozni. Viszont csak egy gumim lesz, annyira nem vagyok megszállott, hogy cserélgessem õket.
Most a neten a következõ gumikat néztem ki (mindegyik 2.1)
Schwalbe Smart Sam
Racing Ralph
Rocket Ron
Big Jim
Conti
Vapor
A Contihoz húzna a szívem, mert jó árban van, de róla túl sok tapasztalatot nem hallottam. A Racing Ralph elég drága, nem tudom megér-e ennyit.
Egyébként mondjuk olyan terveim vannak, hogy középtávon az elsõ 1/3-ban végezzek a versenyeken.
A sebesség mindent megold.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
RAUH-Welt
B E G R I F F
a land cruiser jo kis gumi varosi meg sima foldutas hasznalat mellett.
RAUH-Welt
B E G R I F F
a legnagyobb probléma ezzel a max 3k
Hutchinson Rock and Road
Üdv!
Gumivételhez kérnék tõletek segítséget.
max 3k-ig keresnék valami normális megbízható gumit elsõ és hátsót.
Általános felhasználás, 70% aszfalt, többi erdei utak. De azért ne ijedjen meg, ha egy ág vagy kis kõzúzalék jön szembe pár méteren.
Eddig 1.95-ös gumi volt Kbix Wmx felnin (asszem 559x16,5), de kérdezem azt is hogy ilyen célra mi a legoptimálisabb méret, ami fel is megy?
olyan 125 körül vagyok, tehát bírja a súlyt is, ez alapfeltétel.
Köszi
Foreverdog
Nem használtam ,de egy helyi kolléga ma érdeklõdött, ha nem érdekli akkor jelzek, szoktam menni BP.
Nem használtam ,de egy helyi kolléga ma érdeklõdött, ha nem érdekli akkor jelzek, szoktam menni BP.Üdv.
Off:
Engem érdekelne a 2 db MK,de csak ha új vagy már használtad és mennyiért gondoltad eladni õket?
Viszont az a baj hogy távol lakunk egymástól.