Nyilván van neki, csak szerintem simán felüti, a Contik nem a vastag oldalfalukról híresek.
Abból, hogy két lyukat találsz, eléggé evidens számomra, hogy felütés, hacsak nem "istentelen pech" van. Az is lehet, hogy hibás a külsõ, s az oldalpereme nem tart, esetleg nincs jól elrendezve a belsõ felfújás elõtt, s mindig becsípõdik.
A 100 kilóhoz az 5.5 nem lenne sok, hanem éppen, hogy optimális.
Köszi a reakciókat! A szalag benne van, teljesen ép.
A belsõt pedig rendesen elrendeztem mindegyik alkalommal. Eleinte én is a saját hülyeségemre gondoltam, de ennyiszer nem lehet elrontani.
Legutóbb kis kézi pumpával fújtam fel kb 1.5 bar nyomásra és rá sem ültem, úgy akasztottam fel a plafonra és úgy lett "defektes".
A külsõvel szerintem nincs gond, mert nem kívülrõl jött a "lyukasztás", és fórumokon is istenítik ezt a gumit a defektállósága miatt.
Még akár az istentelen pech széria is bejátszhat, mert mindegyik alkalommal sima aszfalton lyukadt ki, nem kapott sem ütést, sem padkát, sem akác ágat, semmit...
Mit ajánlotok, mit tegyek? Vigyem szervizbe a bicajt? Vigyem vissza a Zöld Pont Kerékpárüzletbe a külsõt, hogy szar?