Attól függ melyik smart sam a sok közül. Nekem összesen egy defektem volt vele, hajtogatós snake skin-es.
Nekem a mezei, drótos minden extrától mentes smart sam volt.
Attól függ melyik smart sam a sok közül. Nekem összesen egy defektem volt vele, hajtogatós snake skin-es.
Hello!
Nekem a bicaj smart sam-mel volt szerelve gyárilag, én nagyon nem voltam megelégedve a defektállóságával, szinte minden keresztül megy rajta. Próbáltam alacsony, magas nyomáson használni, de nem segített egyik se. Nem is vártam meg, hogy elfogyjon a gumi, hamarabb cseréltem egy crossmark-ra, ami sokkal ellenállóbb, pedig abban sincs semmi defektvédelem. Ha nem szeretsz 2-3 pótbelsõt magaddal hordani és a túrán szerelni, akkor szerintem mást válassz, illetve akkor jó lehet ha murván, vagy döngölt földúton akarod csak használni.
Az igéret szép szó, de az elkelkáposztalaníthatatlaníthatatlanítottság még szebb
Hallottam, meg olvastam is már errõl a belsõtlenítésrõl, de csak a friss Bikemagot olvasva indultam be rá igazán.
A nem tubeless felni-nem tubeless külsõ párost választanám.
A kérdéseim: 1.: Speed King Supersonic 2.1 nem nagyon szita oldalfalú? Mert ha igen... akkor ugye átengedné a lötyit(egy ideig legalábbis).
2.: Ha külsõt cserélek, akkor a kerékben lévõ lötyit újra felhasználhatom?
A sebesség mindent megold.
Itt a fórumban keresõvel rákeresetem a Scwhalbe Smart Sam-re mert gumi csere elött állok. A hozzászólások alapján igazi mindenes gumi, jó gördülési ellenállással meg stb., de a defekt állóságáról egy árva szó nem esett. Kérnék ezzel kapcsolatban tapasztalatokat.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Az igéret szép szó, de az elkelkáposztalaníthatatlaníthatatlanítottság még szebb
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Használhatod.Hello!
2.125 ig való belsõt használhatok még 2.2-es méretig vagy vegyek másikat?
A sebesség mindent megold.
Semmi különleges nincs a standard fém szelepsapkában. Autós boltban is lehet kapni.Nekem Joe's van és nem adtak hozzá.
Akkor bemegyek egy boltba, hátha van nekik.
Köszi:)
ha külsõt cserélsz akkor le a kalappal:D......tiszta trutymó leszel hacsak nemvárod meg a gyártó által írt "felhasználási idejét" az adott löttynek hogy belekössön... ha egyszer csinálsz egy nem ust felni- nem ust köpeny párost, és jólesz, szrintem kár addig piszkálni míg a gumi nemkopik el vagy egyéb komolyabb dolog nem történik. amúgy én lassan eltarom a joe s, gyárat annyi löttyöt vettem tõlük, próbáltam furious fred(nem UST) és nem ust s alexrims régi kerekemet(szalag nélkül) belsõ nélkülire csinálni...ráment 1 napom hogy felfújjam, máig sem értem hogy sikerült, de megtartotta a levegõt, és nem szivárgott sehol. Persze azt nemmondom hogy nagyobb túrára, versenyre elmernék menni vele, ez csak kiváncsiság volt:D
Üdv.
-Szerintem a lötyihez adnak ilyen kis cuccot amivel ki tudod tekerni,legalábbis nekem a Defektstop-os lötyihez adtak mert benne vólt a flakon zárókupakjában.:wtf:
Hallottam, meg olvastam is már errõl a belsõtlenítésrõl, de csak a friss Bikemagot olvasva indultam be rá igazán.
A nem tubeless felni-nem tubeless külsõ párost választanám.
A kérdéseim: 1.: Speed King Supersonic 2.1 nem nagyon szita oldalfalú? Mert ha igen... akkor ugye átengedné a lötyit(egy ideig legalábbis).
2.: Ha külsõt cserélek, akkor a kerékben lévõ lötyit újra felhasználhatom?
Milyen eszközzel lehet kiszedni egy belsõbõl az autó szelepet? Defektmentesítõ lötyit szeretnék beletenni.
ne szedd ki a szelepet, mert nem tudod visszaragasztani.
a szeleptût ki lehet csavarni fém szelepsapkával pl.