Inkább veszek még egy pár alap Race King 2.2-t csak versenyre, és el van intézve...

Speed King gördülési ellenállására lennék kíváncsi:D... biztos nem 23,9, mint a RK, vagy 19,8, mint a RR...
RAUH-Welt
B E G R I F F
4000-ért már teljesen jó gumikat lehet kapni, pl ritchey, panaracer, maxxis.Köszönöm, akkor nyilvánvaló, hogy három rugóért nem kapok elsõosztályt. Bár ha csak nyolcas van benne, az nem is zavar annyira, mivel a mostaniban is van, lehet, hogy az is másodosztályú. De nyolc-tízezrer egy kerékpárgumiért meg egy kicsit túlzásnak tûnik, bármilyen marketingkörítéssel együtt, ha a kocsimra 270ig jó sportgumit kapok egy huszasért. Bár tudom, nem sok köze van a kettõnek egymáshoz.
A sebesség mindent megold.
Akkor tévedtem (nehéz megkülönböztetni a klónokatNeem. Már saraztunk. Ha jól emlékszem, én elõztem le... de már majdnem ott voltunk a hosszú-rövid elválasztónál. Igen... valamiért megállt... elakadt a sárban, vagy nem! Volt egy mély nyom... abba ment bele, ha jól emlékszem.
Kela: jó volt a tempó!
Tig: köszi!
RAUH-Welt
B E G R I F F
Olyan lassú lefelé. Fogadjunk, hogy aszfalton tudtál vele menni, aztán leszakadtál róla a meredeken vagy elõtte?
Olyan lassú lefelé. Fogadjunk, hogy aszfalton tudtál vele menni, aztán leszakadtál róla a meredeken vagy elõtte?Olyan lassú lefelé, vagy olyan gyors felfelé?
Szilváson bírtam Vele menni:D.
Gördülési ellenállás adatok széles tárházát hol találhatom?
!
Még Dante is ilyennel megy (csak õ nem ust-vel), Crosskovácsin ki is szakította. Mondjuk õ ugyanolyan sebességgel megy fölfelé, mint lefelé.
Még Dante is ilyennel megy (csak õ nem ust-vel), Crosskovácsin ki is szakította. Mondjuk õ ugyanolyan sebességgel megy fölfelé, mint lefelé.Nyolcas, meg tojás van benne...
Joshua elmondása alapján... be kell szereznem egy RK Supersonicot:D!
Sokszor hallani másodosztályú Continental gumikról, s mivel éppen most terveztem venni egypár Conti gumit, kíváncsi lennék, hogy meg lehet-e ismerni ezeket valamirõl? Egyáltalán van még ilyen forgalomban?
RAUH-Welt
B E G R I F F