és még az is elõfordul hogy sokáig belsõvel használt ust külsõ sem mûxik még lötyivel sem.
az miert?
és még az is elõfordul hogy sokáig belsõvel használt ust külsõ sem mûxik még lötyivel sem.
RAUH-Welt
B E G R I F F
nem minden normál külsõt lehet ust-vé gányolni....Megpróbáltam a mavic crosstaril tubeless kerék, conti speed king normál külsõ párosomat belsõtleníteni. Vettem hozzá egy doboz OKO defektmentesítõ gélt amibõl 100 ml-t tettem kerekenként. Az eredmény nem túl sikeres :-(
A tapasztalatok:
-Az elsõ felfújás nem egyszerû. Hiába tettem bele elõszõr a belsõt, hogy az egyik olalon bepattanjon a külsõ pereme, a belsõ nélküli pumpáláskor annyi levegõ szökött, hogy a mezei komresszorral nem tudtam felfújni, csak a gumisnál sikerült.
- a lötyi , ami egyébként úgy tûnik mûködik mert a futófelületen lévõ lyuknál megjelent és tömített, nem tömítí el a gumi oldalfalán az apró lyukakat, meg a felni gumi találkozásnál több helyen jönnek az apró bubik. Pörgetem, forgatom, de semmi eredmény:-(
Megpróbáltam a mavic crosstaril tubeless kerék, conti speed king normál külsõ párosomat belsõtleníteni. Vettem hozzá egy doboz OKO defektmentesítõ gélt amibõl 100 ml-t tettem kerekenként. Az eredmény nem túl sikeres :-(
A tapasztalatok:
-Az elsõ felfújás nem egyszerû. Hiába tettem bele elõszõr a belsõt, hogy az egyik olalon bepattanjon a külsõ pereme, a belsõ nélküli pumpáláskor annyi levegõ szökött, hogy a mezei komresszorral nem tudtam felfújni, csak a gumisnál sikerült.
- a lötyi , ami egyébként úgy tûnik mûködik mert a futófelületen lévõ lyuknál megjelent és tömített, nem tömítí el a gumi oldalfalán az apró lyukakat, meg a felni gumi találkozásnál több helyen jönnek az apró bubik. Pörgetem, forgatom, de semmi eredmény:-(
http://www.bike-shop...szelepsapka:kep
A gépkocsik gumijának szelepén is ilyen szelepsapka van. Bármelyik autós boltban, vagy benzinkútnál kapható.
http://www.bike-shop...szelepsapka:kepKöszi, sokat segítettél...
Hát sokat nem segített. Különben autószelepes, de nem tudom letekerni a szelepet, próbáltam szemöldökcsipesszel, de nem ment. Mivel szedjem le?
Létezik hozzá szerszám.Hát sokat nem segített. Különben autószelepes, de nem tudom letekerni a szelepet, próbáltam szemöldökcsipesszel, de nem ment. Mivel szedjem le?
A sebesség mindent megold.
Üdv.
-A legjobb ha 5 vagy 8 óra álásban van szelep,ha ez még segít valamit?
Autószelepes? Ki kell csavarni a szeleptût. a szelep ne alul legyen.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
2 es fel evet dolgoztam bringaszervizben. Angliaban az emberek ha defektet kapnak akkor nem javitjak meg a belsot, hanem beviszik a bringat a legkozelebbi bringaboltba, es ott kicserelik nekik egy ujra.
ebbol az adodik hogy napi szinten atlag 5-6 de volt hogy 15+ kulsot kellett le- es felszerelnem.
soha egyszer sem kellett leszedot hasznalnom a felrakashoz. pedig volt benne 700*25C Marathon Plus is.
es foleg ha egy kezdonek azt mondod hogy rakja fel azzal, 99% hogy ki fogja csipni a belso oldalat vele. de hajra
RAUH-Welt
B E G R I F F