Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15858 replies to this topic

Puzsi01

Puzsi01

vendég

• fórumtag
  • 234 posts

Mindazok alapján, amit eddig írtál (itt, illetve már topikokban), figyelemmel az általam feltett kérdésre/kérdésekre adott válaszokra is - hogy a linkelt gumiról már ne is beszéljünk - csak további sportsikereket tudok kívánni.

Privátot nem lehet küldeni neked, ezért itt írok neked, mi a baj azzal, hogy kérdezõsködök, érdeklõdök??? Ez egy fórum, erre szolgál nem??? Gondolom te se úgy születtél, hogy a kisújjadból szívtad ki, hogy mi hogy merre hány méter... Meg a diák tárcát kérem ne nézzük egy keresõ emberéhez... Az egy dolog, hogy te 3 bringát is fent tucc tartani... Én örülök ennek az 1-nek is!!! Azért érdeklõdök, hogy kinek mi vált be, hogy ne vegyek olyat ami esetleg nem jó... Már elnézést, de begurultam... Mért kell enyire lenézõen írni??? Gondolom te is voltál fiatal, érdeklõdõ... Tudom, úgyis kitörlöd ezt a hozzá szólást, mert tevagy a "GLOBAL MODERATOR"... Én meg csak egy zöldfülü "Vendég"...
Addig élsz míg tudod hol a fék!!!!
Aki nem tud elugrani a bringám elöl, az nem érdemli meg az Evoluciót!!! BY NIHILHERO

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Az ust az mit jelent???

Most láttam a neten, 26X1.35-ös sárgumit, az meg mire jó??? Addig értem, hogy nagyon nehezen tömõdne el a váznál és a telónál, de akkor is, ez nem nagyon vékony???

Mien külsõt ajánlotok cc-re??? Lehetõség szerint ne 2mm vastagságú minta legyen rajta :)

http://ebike.hu/term...-coll-mtb/2227/

Ez a 26x2.2-es variációba elöl hátul??? Köszi :)

Mindazok alapján, amit eddig írtál (itt, illetve már topikokban), figyelemmel az általam feltett kérdésre/kérdésekre adott válaszokra is - hogy a linkelt gumiról már ne is beszéljünk - csak további sportsikereket tudok kívánni.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Én tökéletesen megvagyok a belsõssel, csak kérdeztem, mert több helyen is láttam... :)

Nem az UST-re gondoltam, az okés nagyon, amit belinkeltél gumit az a önszívatás. Ami nekem CC-re bejött: Ritchey Z-max, WTB Nano Raptor, Schwalbe Noby Nick, Racing Ralph.

Puzsi01

Puzsi01

vendég

• fórumtag
  • 234 posts
Én tökéletesen megvagyok a belsõssel, csak kérdeztem, mert több helyen is láttam... :)
Aki nem tud elugrani a bringám elöl, az nem érdemli meg az Evoluciót!!! BY NIHILHERO

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Az ust az mit jelent???

Most láttam a neten, 26X1.35-ös sárgumit, az meg mire jó??? Addig értem, hogy nagyon nehezen tömõdne el a váznál és a telónál, de akkor is, ez nem nagyon vékony???

Mien külsõt ajánlotok cc-re??? Lehetõség szerint ne 2mm vastagságú minta legyen rajta :)

Ha nagyon szívatni akarod magad akkor tökéletes!Posted Image

Puzsi01

Puzsi01

vendég

• fórumtag
  • 234 posts
Ha jól vettem ki, akkor az ust belsõ nélkül használható külsõ :)

Am most Schwalbe Space/Smart Sam-ot használok 2/2.5 báron... (elöl/hátul) :) Eddig megvagyok vele elégedve, de már a végüket járják, azért érdeklõdök, hogy mit ajánlotok...

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Ez nagyon sok mindentõl függ. Olvasgass; van választék. ;)

Puzsi01

Puzsi01

vendég

• fórumtag
  • 234 posts
Az ust az mit jelent???

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
2,8 nekem belsõvel is sok :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

zaskarrace

zaskarrace

vendég

• fórumtag
  • 154 posts
Köszi, akkor a jövõ heti Mátrán már alacsonyabb nyomással próbálkozom. Ennél csak jobb lehet...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts
sztem lemehetsz elõl 1,8, hátul 2 ig

én a belsõst használom 2,2/2,4-en pedig vagyok hozzá 100+
ha lenne ust-m simán 1,8 körül lenne
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Szerintetek UST guminak mennyi az ajánlott nyomása a 80 kg-om alatt? Nincs benne semmi lötty, Tiger Claw 2.00-t használok, eddig 2,8 körül mentem, de a mai mátrai kör után kezdem azt gondolni, hogy ez sok...A többiek 2-2,2-t javasoltak. Amúgy össztelós a gép.

Nem mondtak hülyeséget;)

zaskarrace

zaskarrace

vendég

• fórumtag
  • 154 posts
Szerintetek UST guminak mennyi az ajánlott nyomása a 80 kg-om alatt? Nincs benne semmi lötty, Tiger Claw 2.00-t használok, eddig 2,8 körül mentem, de a mai mátrai kör után kezdem azt gondolni, hogy ez sok...A többiek 2-2,2-t javasoltak. Amúgy össztelós a gép.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

tömörgumi
nyugalom

Egy kiló, egy forint, tömör gumi - így teljes:D

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
tömörgumi
nyugalom

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Hja kérem, ha már a technikai forradalom utáni csodákról beszélünk!
Akkor Te nyertél! :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Textil felniszalag, az öntapadós fajta, + 1 mûhelypumpa=nyugalom :)

UST felni (nincs szalag) , ust külsõ, szmötyi , kompresszor (na jó nagypumpa, macerás a komresszorral szórakozni) = nyugalom :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Textil felniszalag, az öntapadós fajta, + 1 mûhelypumpa=nyugalom :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts

A titok nyitja egy mûhelypumpa és nem gyullad be a kezed.

közel lakom a benzinkúthoz. ha nem így lenne, már lenne mûhelypumpám :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

én sun mach iv, bikefun öntapadós felniszalag és cst ill contibelsõkkel jártam így, hogy a szelep mellett lyukadt ki.
megoldás: szigetelõszalaggal befedtem a lyuk oldalát is ott, ahova nem került felniszalag, ill nem csinálom azt, hogy otthon picit felfújom és elgurulok benyakútra, hanem jól felfújom, vagy ha bedurran a kezem a sok pumpálástól, akkor letolom :)

A titok nyitja egy mûhelypumpa és nem gyullad be a kezed.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!