Fordítva rakd föl, mint ahogy ajánlották vagy rakjál elõre és hátra is crossmarkot.
Már feltettem az általam említett kombinációt.
Az úgy gáz?
Ha gáz,akkor miért?
Bocsi,nem értek a külsõ-dolgokhoz:)
Fordítva rakd föl, mint ahogy ajánlották vagy rakjál elõre és hátra is crossmarkot.
Milyen belsõbe teszel 8 bárt Outi?
Fordítva rakd föl, mint ahogy ajánlották vagy rakjál elõre és hátra is crossmarkot.Sziasztok!
A véleményetekre lennék kíváncsi.
Hátul Maxxis High Roller 2.10 , elöl Maxxis Cross Mark 2.10
Szerintetek jó párosítás? Így ajánlották szakboltban.
A sebesség mindent megold.
És mennyi az az idõ, ami alatt egy belsõnek le szabad eresztenie ennyit? Én használat nélkül 3hónapot mondanék.
Milyen belsõbe teszel 8 bárt Outi?Hello!
A belsõm mindig leereszt. Nem defekt, kb 9nap kell ahhoz, hogy 8barról olyan 2re leessen, és folyamatosan enged.
Beraktam vízbe, sehol sem láttam buborékot, ha nyomtam, akkor se. A szelepet is megnéztem persze, az se eresztett. Sapka van rajta. Ez történt mind a két kerekemmel, pedig a hátsóm új (10napos), összesen 3km-t tekertem eddig vele, és erõsített falu a külsõ.
Mindkét belsõ Decathlonos, szerintem ez itt a gyenge láncszem (másra nem tudok gondolni), de mégis mi történik? Nem lyukas egyik sem, és ahogy mondtam, a szelep sem ereszt folyamatosan.
És mennyi az az idõ, ami alatt egy belsõnek le szabad eresztenie ennyit? Én használat nélkül 3hónapot mondanék.
ja,én is ezért kérdem mert egyéni hegyi idõfutamban monti kategóriában szokták szabályozni a gumi méretét,nem tudom h a megadott érték számít ami a gumi oldalán van,vagy mért,de ha mérik hogyan mérik....nekem a 2.2-es race kingem ugyanolyan széles mint az 1.95-ös kendacsak egy példa: van olyan 2.3-as külsõm, ami szélesebb egy másik márkájú 2.35-ösnél, sõt, majdnem olyan széles, mint egy átlagos 2.5-ös
Gumi méretezés:
ETRTO méretjelölés - gumi szélesség (mm) x gumi belsõ átmérõ (mm)
Inch (hüvelyk) méretjelölés - gumi külsõ átmérõ (hüvelyk) x gumi szélesség (hüvelyk)
A hüvelyk alapú méretezés elég nagy szórással "dolgozik," az ETRTO sokkal pontosabb.
kicsit eltévelyedtem ezekben a gumiméretekben.ezek a 2.0,2.1 milyen értékeit mutatják a guminak?szélesség?1.0 az elvileg milyen széles gumi?(mármint elvileg hány mm szélesnek kéne lennie)
Igen, a szélességet mutatja meg.
1 coll=2,54cm=25,4mm
Vagyis akkora, mint a normál kormánybefogó méret.
Acetonnal megtakarítható.Nálam több, mint egy évig volt felhasználatlanul hab és utána is mûködött. Mondjuk az furcsa, hogy a hab a szelepet is tömítette, most már nem tudom szétcsavarni (auto) a szelepet és felfújni és leengedni is nehézkes.