a tulaj elmondása szerint a kerék 26"os.
elõre is köszi

Átteheted természetesen. Az csak egy szalag. De a lötyit is fontold meg, az sem rossz. (pl.: http://www.defekt-stop.hu/)
Elolvastam amit errõl a lötyirõl írnak, a videó is meggyõzõ,
viszont szöget ütött a fejembe egy gondolat:
"A defektet okozó tárgy eltávolítása után a belsõ nyomás a keletkezett lyukba nyomja a gélt és a lyuk egy pillanat alatt eltömõdik."
Ha van ilyen folyadék a gumijaimban, de más külsõt teszek fel mert pl. sár van vagy mert teszem azt aszfaltra készülök, és ehhez leengedem a belsõt a szelepen keresztül, akkor a szelepet nem tömíti el a folyadék?
Elolvastam amit errõl a lötyirõl írnak, a videó is meggyõzõ,
viszont szöget ütött a fejembe egy gondolat:
"A defektet okozó tárgy eltávolítása után a belsõ nyomás a keletkezett lyukba nyomja a gélt és a lyuk egy pillanat alatt eltömõdik."
Ha van ilyen folyadék a gumijaimban, de más külsõt teszek fel mert pl. sár van vagy mert teszem azt aszfaltra készülök, és ehhez leengedem a belsõt a szelepen keresztül, akkor a szelepet nem tömíti el a folyadék?
Átteheted természetesen. Az csak egy szalag. De a lötyit is fontold meg, az sem rossz. (pl.: http://www.defekt-stop.hu/)
Hutchinson Python-al van vkinek tapasztalata, ill vélemény?
Hobby XC-re keresek alternatívákat. Száraz terepre 60% kavics,földút,erdõ stb 40% aszfalt (szal ne kopjon villámgyorsan). Esõt sarat hajlamos vagyok kerülni
Mit ajánlotok?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Olvasgasd a fórum etikettet.szvsz csak itt divat tobb hozzaszolast osszefuzni, amik nem is tartoznak szorosan ossze.
A sebesség mindent megold.
ARN nyugodtan használd a módosít gombot 15 percig nem túl érdekes az oldal ha kétpercenként új hozzáoszlást írsz.
nem kötelezõ egy márkát használni egyszerre
minden gond nélkül párosítható a hátsó rr elõl akármivel (speci captain, adrenalin pl)
Kicsit tul van lihegve a téma. (úgy általában) Ha tudsz bringázni bármelyik márkásabb gumi megteszi, ha meg nem akkor tök mindegy...Volt tavaj egy riport a velo-ban Szuromi Gyurival, érintették ezt a témát is. Érdemes elolvasni!
nem kötelezõ egy márkát használni egyszerreszia
ha ket gumit keresnek, akkor nem is gondolkodnek ilyenben, de a ket rr adott, igy csak elore kell egy nn. igy ket garniturara ki vagyok pipalva.
a ket "gyengebb" gumit sem usznam meg olcsobban. utana majd keresek mast
nem celom hude jo idot menni, inkabb csak tura, meg hobbyszintu maraton. tegnap pl vegigtekertunk a bakony rovidtavjat. ott volt minden
murva, aszfalt, fold, sziklas resz, homok es nemi sar...
Explorer, RaceKing, MountainKing...
a survival prora gondolsz?
Nem engem kérdeztél, de válaszolok rá.
Kibír annyit. De neked pénzkidobás. Feleannyiból is kapsz normális külsõt.
Szerintem is. Elõl semmi sem kopik túl gyorsan.
A Ron-t neked kifejezetten nem ajánlanám, versenygumi, s emiatt fokozottan szakadásra, kopásra hajlamos. Versenyre viszont remek választás. Nekem idén 8 maraton alatt mondjuk elkopott nullára, s csak versenyen használtam.
MJanival is egyetértek, ezen a szinten egy jó kis Conti, és adhatsz a lejtõknek.