Lehet.
Te próbáltad már? Mert szerintem nem lehet latexet ragasztani, de lehet én tudom rosszul, még nem próbáltam...
Lehet.
Szaisztok!
Michelin latex belsõjét lehet a sima tip-top foltokkal ragasztani, vagy kell hozzá valamilyen speciális?
Válaszotokat elõre is köszi!
Lehet.Szaisztok!
Michelin latex belsõjét lehet a sima tip-top foltokkal ragasztani, vagy kell hozzá valamilyen speciális?
Válaszotokat elõre is köszi!
Huh még több infó és már megint nem értek semmit!:cry:
RAUH-Welt
B E G R I F F
Ne foglalkozz vele! Egyébként a belsõ átmérõre utal, ami jelen esetben 622mmBár errõl a C betûrõl nem esett szó vagy ez lényegtelen?
igy mar szerintem erthetonek kell lennie
RAUH-Welt
B E G R I F F
Mondtam, hogy a Schwalbe nyitólapján más nyelvet is tudsz választani (konkrétan német, angol, francia, holland, olasz). Egyébként a 622 az ETRTO szabvány szerinti méretjelölés (622mm a gumi belsõ átmérõje), a 700 pedig a francia jellegû méretezés (700mm a gumi külsõ átmérõje). A két méretjelölés azonos méretû gumit takar, de ez egyértelmûen kiderül a legutolsó link alapján is.Igenis megnéztem de nem vagyok egy nagy angolos de majd megoldom valahogy!
Linkeltem neked segítséget, de még véletlenül se nézted meg.:chin:
http://www.schwalbe....inPoint=Technik
Linkeltem neked segítséget, de még véletlenül se nézted meg.:chin:Én legszívesebben ezt a gumit választanám de mi az a 622/700c?
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Mûködik rendesen? Elégedett vagy vele? Ha igen, nem mindegy, hogy ki mit mond?
Ennyi elég is az offtopic megmozdulásokból, térjünk vissza a gumikhoz!
az hogy ki mit mond a bringadrol az hogy jon ide? kulonben is te hasznalod, nem masok, szal masok velemenye pont semmit nem szamit.
ha nem jott be az ahogy X bolt bant veled akkor menj egy masikba.
ha a peksegbe mesz, azok nem fognak tudni segiteni...
RAUH-Welt
B E G R I F F