Jelentkezz be Regisztrálj

Gumitopik
Írta 2009. szeptember 22. - 20:06

RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. szeptember 22. - 16:42

egy ismerõsöm kinézett egy használt városi kerót, de tanácsra lenne szüksége, hogy a rajta lévõ külsõ csereszabatos-e a most kapható külsõkkel
a tulaj elmondása szerint a kerék 26"os.
elõre is köszi
http://picasaweb.google.com/Bigtibike
Írta 2009. szeptember 22. - 13:04

a tulaj elmondása szerint a kerék 26"os.
elõre is köszi

Írta 2009. szeptember 21. - 21:48

Átteheted természetesen. Az csak egy szalag. De a lötyit is fontold meg, az sem rossz. (pl.: http://www.defekt-stop.hu/)
ez latex alapu?
Írta 2009. szeptember 21. - 19:28

Elolvastam amit errõl a lötyirõl írnak, a videó is meggyõzõ,
viszont szöget ütött a fejembe egy gondolat:
"A defektet okozó tárgy eltávolítása után a belsõ nyomás a keletkezett lyukba nyomja a gélt és a lyuk egy pillanat alatt eltömõdik."
Ha van ilyen folyadék a gumijaimban, de más külsõt teszek fel mert pl. sár van vagy mert teszem azt aszfaltra készülök, és ehhez leengedem a belsõt a szelepen keresztül, akkor a szelepet nem tömíti el a folyadék?
Üdv.
-Szerintem nem,mert amikor leengeded a gumit akkor a szelepnek felsõ (12 óra)álásban kell lennie,és mivel a lötyi mindig alul gyülik össze a szelepet (elvileg) nem fogja eltömíteni.:chin:
Írta 2009. szeptember 21. - 19:23

"A defektet okozó tárgy eltávolítása után a belsõ nyomás a keletkezett lyukba nyomja a gélt és a lyuk egy pillanat alatt eltömõdik."
Ha van ilyen folyadék a gumijaimban, de más külsõt teszek fel mert pl. sár van vagy mert teszem azt aszfaltra készülök, és ehhez leengedem a belsõt a szelepen keresztül, akkor a szelepet nem tömíti el a folyadék?
Úgy ereszted le a kereket, hogy felül legyen a szelep, akkor nem folyik bele és nem tömíti el. Nekem eddig csak Schwalbe Doc Blue löttyöm volt, de annál oda kellett figyelni, hogy külsõcserénél ne nyomjam össze a belsõt, mert össze tud tapadni elég rendesen. Azt meg, hogy összecsomagolom a löttyel töltött belsõt, el is lehetett felejteni...
Írta 2009. szeptember 21. - 19:19

Átteheted természetesen. Az csak egy szalag. De a lötyit is fontold meg, az sem rossz. (pl.: http://www.defekt-stop.hu/)
Írta 2009. szeptember 21. - 19:11

Hutchinson Python-al van vkinek tapasztalata, ill vélemény?
Hobby XC-re keresek alternatívákat. Száraz terepre 60% kavics,földút,erdõ stb 40% aszfalt (szal ne kopjon villámgyorsan). Esõt sarat hajlamos vagyok kerülni
Mit ajánlotok?
Amit írtál arra tökéletes, jobb gumit nem is találhatnál. Régóta használom normál és tubeless kivitelben teljes megelégedéssel. A Python-nak több típusa van a többségük elég drága. Talán ezért nem használják sokan.
Írta 2009. szeptember 21. - 18:49

vegyetek inkabb rendes gumit
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. szeptember 21. - 18:44

GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Írta 2009. szeptember 21. - 18:27

Írta 2009. szeptember 21. - 17:26

Olvasgasd a fórum etikettet.szvsz csak itt divat tobb hozzaszolast osszefuzni, amik nem is tartoznak szorosan ossze.

http://forum.bikemag..._tanacsok_forum
A sebesség mindent megold.
Írta 2009. szeptember 21. - 17:11

ARN nyugodtan használd a módosít gombot 15 percig nem túl érdekes az oldal ha kétpercenként új hozzáoszlást írsz.
szvsz csak itt divat tobb hozzaszolast osszefuzni, amik nem is tartoznak szorosan ossze.
Írta 2009. szeptember 21. - 15:55

Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2009. szeptember 21. - 13:00

nem kötelezõ egy márkát használni egyszerre
minden gond nélkül párosítható a hátsó rr elõl akármivel (speci captain, adrenalin pl)
itthon sajna kb ugyanoda jovok ki az "olcso gumival" mintha kintrol hozatom a "dragat"

Kicsit tul van lihegve a téma. (úgy általában) Ha tudsz bringázni bármelyik márkásabb gumi megteszi, ha meg nem akkor tök mindegy...Volt tavaj egy riport a velo-ban Szuromi Gyurival, érintették ezt a témát is. Érdemes elolvasni!
elhiszem

Írta 2009. szeptember 21. - 12:53

nem kötelezõ egy márkát használni egyszerreszia
ha ket gumit keresnek, akkor nem is gondolkodnek ilyenben, de a ket rr adott, igy csak elore kell egy nn. igy ket garniturara ki vagyok pipalva.
a ket "gyengebb" gumit sem usznam meg olcsobban. utana majd keresek mast
minden gond nélkül párosítható a hátsó rr elõl akármivel (speci captain, adrenalin pl)
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. szeptember 21. - 12:50

nem celom hude jo idot menni, inkabb csak tura, meg hobbyszintu maraton. tegnap pl vegigtekertunk a bakony rovidtavjat. ott volt minden
murva, aszfalt, fold, sziklas resz, homok es nemi sar...
http://picasaweb.google.com/Bigtibike
Írta 2009. szeptember 21. - 12:45

Hobby XC-re keresek alternatívákat. Száraz terepre 60% kavics,földút,erdõ stb 40% aszfalt (szal ne kopjon villámgyorsan). Esõt sarat hajlamos vagyok kerülni

Mit ajánlotok?
Írta 2009. szeptember 21. - 12:44

Explorer, RaceKing, MountainKing...
pontosabban?

Írta 2009. szeptember 21. - 12:40

a survival prora gondolsz?
Explorer, RaceKing, MountainKing...
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás