a survival prora gondolsz?
Explorer, RaceKing, MountainKing...
a survival prora gondolsz?
Nem engem kérdeztél, de válaszolok rá.
Kibír annyit. De neked pénzkidobás. Feleannyiból is kapsz normális külsõt.
Szerintem is. Elõl semmi sem kopik túl gyorsan.
A Ron-t neked kifejezetten nem ajánlanám, versenygumi, s emiatt fokozottan szakadásra, kopásra hajlamos. Versenyre viszont remek választás. Nekem idén 8 maraton alatt mondjuk elkopott nullára, s csak versenyen használtam.
MJanival is egyetértek, ezen a szinten egy jó kis Conti, és adhatsz a lejtõknek.
Nem engem kérdeztél, de válaszolok rá.es nalad mennyire volt tartos? kibir ket hatso rrot, egy elso nn?
A sebesség mindent megold.
szerintem többet ises nalad mennyire volt tartos? kibir ket hatso rrot, egy elso nn?
Nincs mindenes gumi. Ezek mind jók, bizonyos embereknek, de biztos lesznek olyanok, akik szidják. Személy szerint a Smoke-Dart párosítást nagyon jónak találom, de nehéz, ezért manapság, a 400 grammos külsõk korában, versenyen nem érdemes velük menni egy szint felett. A maratonok kompromisszumról szólnak, mert a terep VS aszfalt viszonylatában nincs jó megoldás, s minden maraton tartalmaz jelentõs mennyiségû aszfaltot is. Szerintem guruljon, minden más másodlagos.
én mióta van NN (3éve kb ?) ezzel a kombóval mentem (illetve idén nyáron hátul is NN de ennek csak financiális okai vannak, (NN volt itthol)).
spec nekem nem volt soha problémás a NN mindig kontrollálható volt.
de esetleg lehet próbálkozni elõl a Rocket ronnal is, sokan szeretik.
hasznal vki olyasmi kombot, mint ami a cube ams/xms bringakon van? elol schwalbe nobby nic, hatul racing ralph - gyanitom a tapadasa miatt kerult elore a nobby nic.
?
NN elõl nálam egy évet kibírt, szóval egészen tartós, ellenben nekem nem vált be a mintázat: nem sodródik, ez igaz, hanem egyszerûen kicsúszik. Jó kis sodródósakat jobban szeretem. Érzem mikor megy ki az eleje, s ezáltal irányítható. NN meg tart, tart, még mindig tart, majd mintha elvágták volna, már estél is.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Az ostobája..! :bell:Aham. Pedig épp az járt a fejemben, hogy a Tequilát vagy a Southern Comfortot válasszam.
Aham. Pedig épp az járt a fejemben, hogy a Tequilát vagy a Southern Comfortot válasszam.
Aham. Pedig épp az járt a fejemben, hogy a Tequilát vagy a Southern Comfortot válasszam.Hát alkesszal lemosod jól.
De ne olyannal, amit jobb helyen (például egy buliban) fel tudnál használni.
Lehet hogy már túl sokat kérdezek, de zsírtalanítani mivel kell?
A sebesség mindent megold.