Jelentkezz be Regisztrálj

Gumitopik
Írta 2009. november 12. - 07:41

Írta 2009. november 12. - 01:27

Kívülrõl is ragaszthatsz rá defekt foltot mûködik.koszi a tippet
ez a varras dolog az en fejemben is megfordult, nem gondoltam, hogy mukodik... nem szivesen dobnam ki ezt a draga gumit (rr), alig hasznaltam.
Írta 2009. november 11. - 23:31

Lehet javítani.
Itt van Dante mester írása (módszere): http://forum.bikemag...&postcount=1325
Én csak egy vastag belsõdarabot szoktam pillanatragasztóval ráragasztani és az éleket legömbölyítem. Eddig bevált.
koszi a tippet

Írta 2009. november 11. - 23:28

Lehet javítani.kiszakadt oldalfalat lehet javitani, ha igen hogyan? nem tudom, hogy az esesnek koszonheto e, mindenesetre elotte nem tunt fel. a masik, hogy ugy szakadt ki, hogy a belso nem serult, csak kituremkedett, mint egy felfujt ragogumi. leeresztes utan csinaltam rola fotot is.
a belsohoz hasznalhato folt (belulre)?
Itt van Dante mester írása (módszere): http://forum.bikemag...&postcount=1325
Én csak egy vastag belsõdarabot szoktam pillanatragasztóval ráragasztani és az éleket legömbölyítem. Eddig bevált.
A sebesség mindent megold.
Írta 2009. november 11. - 22:56

Noby Nick
brutal jol tapad felazott talajon is, viszont vizes aszfalton ugy estem fejre vele, hogy orom volt nezni

kiszakadt oldalfalat lehet javitani, ha igen hogyan? nem tudom, hogy az esesnek koszonheto e, mindenesetre elotte nem tunt fel. a masik, hogy ugy szakadt ki, hogy a belso nem serult, csak kituremkedett, mint egy felfujt ragogumi. leeresztes utan csinaltam rola fotot is.
a belsohoz hasznalhato folt (belulre)?

Írta 2009. november 11. - 20:58

Csak azt akartam mondani, hogy ha okosan közlekedik az ember, akkor nem lesz baja a felninek, még országútinál sem. De ha belegázolsz minden lyukba, azt semelyik kerék nem fogja szeretni, fõleg ha nincs teló a gépben...
Persze, de azért sokkal többet bír egy szélesebb, ballonosabb gumi. Kényelmesebb is.
Én jártam Budapesten 19-es gumival, de minek? Városban (Budapest) szerintem 28 vagy szélesebb az optimális.
Írta 2009. november 11. - 20:28

Írta 2009. november 11. - 20:21

23as gumival megyek városban. A felnim köszöni szépen jól van. Hozzátartozik az is mondjuk, hogy nem rongyolok bele ész nélkül kátyúkba. Az ellen max a fully véd.
Azért egy fully és a 23 mm -es országuti gumi között van még némi variáció...
Írta 2009. november 11. - 16:56

Írta 2009. november 11. - 16:19

Nem szívesen használnék szélesebb gumit, mert ha már végre átdöcögtem a városon, elém tárul a sok-sok kilóméteres jó minõségû téphetõ aszfalt. Ott pedig igen csak jól jön a keskeny gumi.
Írta 2009. november 08. - 12:30

Babuin szempontjai:téli használatra, aszfalt, föld út, letaposott havon biztonságosan gyorsítható, fékezhetõ gumi. Sem a tartósság, sem az ár nem volt szempont... Nálam az N.N. elment több mint egy szezont, aszfaltos-földutas-terepes (vegyes) használat mellet is. A téli gumi is jobban kopik aszfalton mint a nyári mégis azt használjuk télen, a biztonságnak meg van az ára...
Gaboca1: És milyen igazad van, nem írtam szempontnak, hogy az ár mennyire számít, vagy nem

Írta 2009. november 08. - 11:48

Babuin szempontjai:téli használatra, aszfalt, föld út, letaposott havon biztonságosan gyorsítható, fékezhetõ gumi. Sem a tartósság, sem az ár nem volt szempont... Nálam az N.N. elment több mint egy szezont, aszfaltos-földutas-terepes (vegyes) használat mellet is. A téli gumi is jobban kopik aszfalton mint a nyári mégis azt használjuk télen, a biztonságnak meg van az ára...aszfalton a nobby nic semeddig nem fog tartani. es azert nem tul olcso...
Írta 2009. november 08. - 11:40

Kolin, nem azt mondtam, hogyha felfújom keményre, nem kopik. Amúgy sem kopik annyira, hogy ne lehessen vele akár egy telet lenyomni aszfalton.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2009. november 08. - 02:16

2000 forint kisker áron, szerintem nagyon baráti, és ami a legjobb benne hogy a bevágott minták kb ott ahol a legtöbbet kanyarodsz az a legpuhább
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2009. november 08. - 02:14

RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. november 08. - 01:41

http://www.bikefun.h.../261/c1435.html
hát az ár mindenek elõtt szerepelt nálam, de! eddigi legjobb gumim ami volt, ez komoly!
nem üt, nincs öntési hiba, jó-jó nem könnyû de ezért a pénzért best buy!
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2009. november 08. - 01:05

Hát, fújd fel jól, és viseld a zajt. Cserébe nem kopik aszfalton
Ha keményre fújod a gumid attól miért gondolod, hogy nem fog kopni aszfalton???
Írta 2009. november 07. - 23:44

Speed King. Edge. Én lusta vagyok cserélgetni, azért mentem minddel aszfalton, ha muszály volt.
Vertical kicsit jobban kopik, meghagyom nyárra.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2009. november 07. - 22:32

RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. november 07. - 22:22

Noby NickSziasztok!
Szeretnék venni valami külsõt 26" méretben télre, de én nem terepen használnám, viszont nálunk sokszor elõfordul az utcákon nem eltakarított letaposott hó, ahova a slick gumi nem a legelõnyösebb. Viszont szeretném megtartani a jó gördülési ellenállást, ezért a terepgumi (sárgumi) szerintem nem jó választás. A kérdésem, hogy szerintetek milyen mintázatú gumit érdemes télire beszerezni, ami aszfaltra, földútra, de letaposott havon is biztonságosan gyorsítható, fékezhetõ stb.
Köszönöm