Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15899 replies to this topic

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
continental race king 2.2.nekem bevált,nem csúszkáltam semmit még az autók által letaposott úton se.nagyon mély hóban pedig tényleg nem számít milyen gumi,pl februárban fórumtalin gagyi kenda gumikkal se csúszkáltam

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts
Én ma mentem hajtómûig érõ hóban, de ott nekem úgy tûnt nagyjából mindegy mi van fent, inkább a szélesség számít.

Letaposott hóban jól tudok a z-max-al menni, fékezni, de volt egy rész, ahol a letaposott por hó alatt jég volt. Na ott többet mentem kersztben mint egyenesen.

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts

A Panaracer Smoke/Dart párossal van valakinek tapasztalata hóban?
Puha, nedves talajon valami brutális módon visszafogott, de reménykedek, hogy a fagyott ösvényeken jobb lesz és a magas mintázat azért képes lesz megtapadni a hóban.
A másik elméleti lehetõség a Continental Explorer lenne, de az már enyhébb körülmények között is okozott meglepetéseket, így lehet, hogy most hanyagolnám.

Ha meg aktualis: a Smoke egesz jo hoban, nekem szepen tapad. Ami viszont ellene szol az a sulya. Nagyon nehez. A Dart szerintem felejtos, nekem nem valt be anno. Fekezes szempontjabol nem tul idealis a minta.

Turak Magyarorszagon topicban dicsertek a Ritchey Z-Maxot, ha esetleg rafutnal olcson.

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Puha, nedves talajon valami brutális módon visszafogott, de reménykedek, hogy a fagyott ösvényeken jobb lesz és a magas mintázat azért képes lesz megtapadni a hóban.
A másik elméleti lehetõség a Continental Explorer lenne, de az már enyhébb körülmények között is okozott meglepetéseket, így lehet, hogy most hanyagolnám.

Kénytelen voltam ma menni Explorerekkel, hát...
Ahol takarítottak, ott elmegy, meg a szûz hóban is (23 cm volt nálunk), de ahol valaki/valami már letaposta, ott kínlódtam. (Persze lehet, hogy én vagyok a béna.) Szóval ide nem javasolnám.
A Ritchey Z-max tényleg jobban tart havon (letaposotton is), a másik bringán az van, de abból most ki van szedve a kerék...
(Laza kavicson viszont van olyan jó a Conti, mint a Ritchey, nekem oda kellett.)
Nyekereg a láncom, mint egy részeg kórus, nem segíthet rajta, csak a tribológus!

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Létezik olyan lassú defekt, hogy 3 hét alatt a kerékben a nyomás a felére csökken? szelepnél nem ereszt valószínûleg.

Ennél nekem a latex is gyorsabban ereszt. :)

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
pedig ott ereszt...
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
Létezik olyan lassú defekt, hogy 3 hét alatt a kerékben a nyomás a felére csökken? szelepnél nem ereszt valószínûleg.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
29"-es latex belsõt gyárt valaki?

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 posts
Sziasztok!

Nekem Fat Albert Evo snake Skin Double Defense 2.25" volt mig nem esett a ho. Csak egyszer tudtam vele menni de az megnyero volt. Most egy Michelin Country Rock lesz esore/aszfaltra. Epp ma raktam fel igy meg nem probaltam ki. Vkinek tapasztalata? Elore is koszi!
Sp

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 posts
Télire vajon a Continental Slash 2.3-as milyen lehet? Sajnos csak egy tartalék új Nobby Nic-em van, a bringán lévõ gumik meg elég kopottak már és kéne +1 gumi így télire. Ebbõl meg láttam óccsóé'. :)
De asszem meg is veszem, aztán majd írok, hogy milyen. ;)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
maxxis wetscream....szerintem

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis

bardocz

bardocz

törzsvendég

• fórumtag
  • 464 posts
Kipróbáltam Maxxis Xentihtet hóban. Hát, élmény az tuti:D Egyszerre kezd el csúszni a 2 kerék, kerekekkel ABS-eset kell játszani, hogy ne taknyoljak, kanyarodni csak nagyon lassan lehet hátsót csúsztatva kis szakaszokban. WTB Motoraptorral bezzeg szánkópálya alján hamarabb megálltam :D

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts
Én ma conti contactal jöttem dolgozni, hát... amíg egyenesen mész és nem kell fékezni, addig nincs gond :D

Otthon van egy pár z-max -om nekem is, lehet feldobom rá este, fõleg ha bemegy a sárvédõ alá.

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
Conti race kingnek nagyon alacsonyak a mintái. Szerintem hóban, sárban nem az igazi.

zaqrack

zaqrack

vendég

• fórumtag
  • 226 posts

urak! télvíz idejére, hóba (esetleg nyálkás/saras terepre) keresek könnyû gumit, ami aszfalton sem szenvedés kategória. ralph és nick beváltak, de valami olcsóbb is kéne. conti race king szerintetek milyen? merevfarú gép, 2.0 protection a kiszemelt. köszi.

Ha tényleg hó+aszfalt az elsõdleges, akkor Ricthey Z-Max. Hóban nagyon tapad, aszfalton nem kopik. A sár más kérdés, de igazából ott is jó, csak nagyon nehezen tisztul.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Na nekem meg végül 2,1es WTB nano raptor lett a gépemre téve.
Terepezni még nem tudtam vele, szépen megindult nálunk is havazás meg röpködnek a minuszok.

Meglepõen jó gumi, még sárban is! Feltöltött kép

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
minel kevesebb anyag van benne annal kevesbe defektallo. es versenygumi. ergo jo konnyu. innen mar radbizom ;)

nekem volt twister [nem supersonic]. olyan amilyennek latszik. gyors es csendes, es azok a pici butykok pillanatok alatt tunnek el a futofeluletrol :) amig nem kopik el addig csudalatos.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Continental Twisterrõl van valakinek tapasztalata? A Continál a Supersonic a versenyszéria? Ez tulajdonképpen mitõl verseny? Könnyebb, ergo gyanítom kevesebb anyag lehet benne, viszont sérülékenyebb lehet. Jól gondolom? De mivel versenygumi, gondolom jobb lehet a defektállósága.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,883 posts
Na nekem meg végül 2,1es WTB nano raptor lett a gépemre téve.
Terepezni még nem tudtam vele, szépen megindult nálunk is havazás meg röpködnek a minuszok.