Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15858 hozzászólás a témában

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
Én ma mentem hajtómûig érõ hóban, de ott nekem úgy tûnt nagyjából mindegy mi van fent, inkább a szélesség számít.

Letaposott hóban jól tudok a z-max-al menni, fékezni, de volt egy rész, ahol a letaposott por hó alatt jég volt. Na ott többet mentem kersztben mint egyenesen.

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

A Panaracer Smoke/Dart párossal van valakinek tapasztalata hóban?
Puha, nedves talajon valami brutális módon visszafogott, de reménykedek, hogy a fagyott ösvényeken jobb lesz és a magas mintázat azért képes lesz megtapadni a hóban.
A másik elméleti lehetõség a Continental Explorer lenne, de az már enyhébb körülmények között is okozott meglepetéseket, így lehet, hogy most hanyagolnám.

Ha meg aktualis: a Smoke egesz jo hoban, nekem szepen tapad. Ami viszont ellene szol az a sulya. Nagyon nehez. A Dart szerintem felejtos, nekem nem valt be anno. Fekezes szempontjabol nem tul idealis a minta.

Turak Magyarorszagon topicban dicsertek a Ritchey Z-Maxot, ha esetleg rafutnal olcson.

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 889 hozzászólás

Puha, nedves talajon valami brutális módon visszafogott, de reménykedek, hogy a fagyott ösvényeken jobb lesz és a magas mintázat azért képes lesz megtapadni a hóban.
A másik elméleti lehetõség a Continental Explorer lenne, de az már enyhébb körülmények között is okozott meglepetéseket, így lehet, hogy most hanyagolnám.

Kénytelen voltam ma menni Explorerekkel, hát...
Ahol takarítottak, ott elmegy, meg a szûz hóban is (23 cm volt nálunk), de ahol valaki/valami már letaposta, ott kínlódtam. (Persze lehet, hogy én vagyok a béna.) Szóval ide nem javasolnám.
A Ritchey Z-max tényleg jobban tart havon (letaposotton is), a másik bringán az van, de abból most ki van szedve a kerék...
(Laza kavicson viszont van olyan jó a Conti, mint a Ritchey, nekem oda kellett.)
Nyekereg a láncom, mint egy részeg kórus, nem segíthet rajta, csak a tribológus!

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Létezik olyan lassú defekt, hogy 3 hét alatt a kerékben a nyomás a felére csökken? szelepnél nem ereszt valószínûleg.

Ennél nekem a latex is gyorsabban ereszt. :)

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
pedig ott ereszt...
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Létezik olyan lassú defekt, hogy 3 hét alatt a kerékben a nyomás a felére csökken? szelepnél nem ereszt valószínûleg.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
29"-es latex belsõt gyárt valaki?

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
Sziasztok!

Nekem Fat Albert Evo snake Skin Double Defense 2.25" volt mig nem esett a ho. Csak egyszer tudtam vele menni de az megnyero volt. Most egy Michelin Country Rock lesz esore/aszfaltra. Epp ma raktam fel igy meg nem probaltam ki. Vkinek tapasztalata? Elore is koszi!
Sp

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 hozzászólás
Télire vajon a Continental Slash 2.3-as milyen lehet? Sajnos csak egy tartalék új Nobby Nic-em van, a bringán lévõ gumik meg elég kopottak már és kéne +1 gumi így télire. Ebbõl meg láttam óccsóé'. :)
De asszem meg is veszem, aztán majd írok, hogy milyen. ;)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
maxxis wetscream....szerintem

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis

bardocz

bardocz

törzsvendég

• fórumtag
  • 464 hozzászólás
Kipróbáltam Maxxis Xentihtet hóban. Hát, élmény az tuti:D Egyszerre kezd el csúszni a 2 kerék, kerekekkel ABS-eset kell játszani, hogy ne taknyoljak, kanyarodni csak nagyon lassan lehet hátsót csúsztatva kis szakaszokban. WTB Motoraptorral bezzeg szánkópálya alján hamarabb megálltam :D

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
Én ma conti contactal jöttem dolgozni, hát... amíg egyenesen mész és nem kell fékezni, addig nincs gond :D

Otthon van egy pár z-max -om nekem is, lehet feldobom rá este, fõleg ha bemegy a sárvédõ alá.

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Conti race kingnek nagyon alacsonyak a mintái. Szerintem hóban, sárban nem az igazi.

zaqrack

zaqrack

vendég

• fórumtag
  • 226 hozzászólás

urak! télvíz idejére, hóba (esetleg nyálkás/saras terepre) keresek könnyû gumit, ami aszfalton sem szenvedés kategória. ralph és nick beváltak, de valami olcsóbb is kéne. conti race king szerintetek milyen? merevfarú gép, 2.0 protection a kiszemelt. köszi.

Ha tényleg hó+aszfalt az elsõdleges, akkor Ricthey Z-Max. Hóban nagyon tapad, aszfalton nem kopik. A sár más kérdés, de igazából ott is jó, csak nagyon nehezen tisztul.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Na nekem meg végül 2,1es WTB nano raptor lett a gépemre téve.
Terepezni még nem tudtam vele, szépen megindult nálunk is havazás meg röpködnek a minuszok.

Meglepõen jó gumi, még sárban is! Posted Image

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
minel kevesebb anyag van benne annal kevesbe defektallo. es versenygumi. ergo jo konnyu. innen mar radbizom ;)

nekem volt twister [nem supersonic]. olyan amilyennek latszik. gyors es csendes, es azok a pici butykok pillanatok alatt tunnek el a futofeluletrol :) amig nem kopik el addig csudalatos.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Continental Twisterrõl van valakinek tapasztalata? A Continál a Supersonic a versenyszéria? Ez tulajdonképpen mitõl verseny? Könnyebb, ergo gyanítom kevesebb anyag lehet benne, viszont sérülékenyebb lehet. Jól gondolom? De mivel versenygumi, gondolom jobb lehet a defektállósága.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Na nekem meg végül 2,1es WTB nano raptor lett a gépemre téve.
Terepezni még nem tudtam vele, szépen megindult nálunk is havazás meg röpködnek a minuszok.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Nekem még mindig Speed King volt a nyerõ télen. Most Edgét fogom tesztelni.
SK úgy nem szenvedés aszfalton, hogy nem kopik annyira, hogy ne lehessen ott használni.
(900 km alatt a középsõ M minta kontúrja, akinek van tudja, hogy az mennyi)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960