Az 1,5ös slickbe? Mert különben ez sem normális dolog.
Biztos vesekõ ellen kell
Az 1,5ös slickbe? Mert különben ez sem normális dolog.
Az 1,5ös slickbe? Mert különben ez sem normális dolog.Heh, én 64 kilóhoz használok 4 bart, vagy 4.5-öt.
A sebesség mindent megold.
Nem sok, nálad 50kg-mal könnyebb emberek használnak 3 bart. A gumira rá van írva (valahol rajta van, keresd meg), hogy mennyi a max nyomás, amit belenyomhatsz. Na, annyira fújd fel.Nem tud felrobbanni? 4 BAR nekem nagyon soknak tünik.Remélem nem szivattok
Izomtéridõninja-geológus!
Huthinson hajtogatos gumi. 26X2.1 Ennyi van rajta.2bar-t mondtak hogy rakjak bele.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Én azokban az esetekben, amikor nem egyértelmû a defekt oka (a külsõ szemrevételezésekor nem találom meg a tüskét, a szilánkot, stb), akkor meg szoktam jelölni filctollal a külsõ felnihez képesti helyzetét és a lyuk helye alapján tüzetesen átnézem azt a részt a felnin, a külsõn, a felniszalagon. Sorozatos defektnél mindig megtaláltam a probléma forrását.
bengalika: azt nem írtad, hogy hol vannak a lyukak. A felni felõli részen, vagy a külsõ alatt?
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Én esetleg már csak arra tudok gondolni, hogy a védõszalag valahogy kicsípi. Vagy ott ahol annak a két vége érintkezik, vagy valahogy a külsõvel. Nekem nincs több ötletem. Ha megtaláltad majd szólj, hogy mi volt. Szerintem vedd ki azt a védõszalagot, és ha megszûnnek a defektek (legalábbis az ilyen szintû gyakorisága) akkor az volt a hibás.Az volt nekem is az elsö dolgom hogy megtisztitottam és a végeit amputáltam meg csiszoltam a felnin se találtam gondot.
Régen hallottam olyat hogy valami masszával ki lehet tömiteni a belsö gumit. Bár nem tudom elklépzelni az hogy lehet hosszútávon.
Ha más nem lesz akkor szervizbe is elviszem majd de azt csak uccso lehetöségnek hagyom mert 2000-t mondtak egy gumicserére.
Ha a védõ alatt azt érted, hogy egy szalag van benne, a szúrásos defekt miatt, nézd meg, hogy annak nem hegyes-e a vége. Volt már olyan, akinek pont a defektgátló szalag szúrta ki így.
A mûanyagon nincs valami a kiszúrhatná? Mert így tényleg érthetetlen. Nem lehet, hogy a felnin van valahol sorja? Elõször azt hittem, hogy nem fújtad fel rendesen és állandóan felütöd.Vettem egy potbelsöt és cserélgetem. amig az eggyik szárad addig a másikat lyukasztom
Kivülröl kis apro lyuk pedig ott a védö is.Átnéztem a külsöt nincs benne semmi.
Ha a védõ alatt azt érted, hogy egy szalag van benne, a szúrásos defekt miatt, nézd meg, hogy annak nem hegyes-e a vége. Volt már olyan, akinek pont a defektgátló szalag szúrta ki így.Vettem egy potbelsöt és cserélgetem. amig az eggyik szárad addig a másikat lyukasztom
Kivülröl kis apro lyuk pedig ott a védö is.Átnéztem a külsöt nincs benne semmi.
Milyen defekt? Kiszúrta valami? Ragasztottad a belsõt vagy tettél bele újat?Hali!
Van egy olyan problémám hogy 1 hete vásárolt bringámnak már 8 defektje volt.Pedig csak napi kétszer 1 órákat voltam vele kint.Van benne egy müanyag is amitöl elviekben nem lehetne... de van.
Az a fö kérdésem hogy létezik-e olyan belsö vagy valami anyag vagy mittomén mi a megakadályozza mert már nagyon unom a javitást.
Vagy mit ajánlotok?
Minden megoldás érdekell az se baj ha 5 kilos lesz a kerék mert már idegrohamot kapok.. ma is toltam 5 kilométert.