Ha kövesebb terep akkor Crossmark, ha inkább földes, akkor SmartSam.
Sztem

Most nézegettem a Specialized külsõit. Nagyon szimpatikusak. A tömegük, meg a mintájuk is tetszik. Az ár az meg a szokásos "hajótakarszkapnifizesdmeg" kategória. Szvsz. Nem próbáltam még.
Szezonra lehet, hogy beújítok egy Renegade S-Works-szel, és/vagy egy Fast Trak S-Works SLK-val...
Kérdés: hol lehet ezeket a gummákat kapni? Vagy akármelyik Speckót forgalmazó bolt tud ilyet hozni?
Szerintem ott ahol Speckó bringákat is forgalmaznak 100%, de talán más boltok is tudnak hozni. Én legalábbis úgy tudom, hogy azok akik dealer-ek bringát is hozhatnak, míg mások szinte minden kiegészítõt igen, de bringát nem.Kérdés: hol lehet ezeket a gummákat kapni? Vagy akármelyik Speckót forgalmazó bolt tud ilyet hozni?
igen, ha akarMost nézegettem a Specialized külsõit. Nagyon szimpatikusak. A tömegük, meg a mintájuk is tetszik. Az ár az meg a szokásos "hajótakarszkapnifizesdmeg" kategória. Szvsz. Nem próbáltam még.
Szezonra lehet, hogy beújítok egy Renegade S-Works-szel, és/vagy egy Fast Trak S-Works SLK-val...
Kérdés: hol lehet ezeket a gummákat kapni? Vagy akármelyik Speckót forgalmazó bolt tud ilyet hozni?
Sziasztok!
Michelin Mountain X'trem 26*2.2
Úgy hallottam,hogy a Michelin jó,de elég gyorsan kopik.
Sziasztok!
Continental Mountain King Supersonic 26*2.2
Michelin Mountain X'trem 26*2.2
Én valami szürke nagyobb, ritkább mintás gumit próbáltam (asszem XC AT vagy vmi ilyesmi neve volt), görd. ellenállása nagy, cserébe nem tapad ha kicsit nedves a terep és reszelõdnek le róla a bütykök... Egyszerûen amikor megcsúszik, nincs olyan, hogy betapadjon, mint a jobb gumik...
Repasibalint: Probald ki Specit (ebból eddig csak jót próbáltam), a jobb Schwalbe-kat, vagy a jobb Kendákat. Utóbbiról olyanok mondták hogy jó, akiknek én is hiszek.
Én valami szürke nagyobb, ritkább mintás gumit próbáltam (asszem XC AT vagy vmi ilyesmi neve volt), görd. ellenállása nagy, cserébe nem tapad ha kicsit nedves a terep és reszelõdnek le róla a bütykök... Egyszerûen amikor megcsúszik, nincs olyan, hogy betapadjon, mint a jobb gumik...Mislennel mi baj?:chin:
nekem meg csak ilyen gumijaim vannak:)Hacsinzont, Contit, meg Mislent hanyagolnám.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Mire használnád?
Amúgy ezek közül a RocketRon Evolution a legjobb, de sztem ennél is jobb a Racing Ralph, vagy ha kicsit nehezebb, de jóval kopásállóbb és mindenesebb gumi kell, akkor NobbyNic Evolution, vagy Maxxis CrossMark.
(Nem feltétlenül jó a könnyebb gumi, mert ezek ún. skilles gumik azaz tudnui kell biciklizni hozzájuk, és ha esetleg fél métereket csúszik alattad a bringa 50nél, azt is kontrollálni. Egy nehezebbel lehet hogy gyorsabb leszel, bátrabban mész majd.)
Ajánlanám még a Specialized Fast Trak LK vagy SLK-t, de nem tudom hogy mennyire lehet beszerezni.
Hacsinzont, Contit, meg Mislent hanyagolnám.
Persze, de pl. ha Buda maratonról van szó, az tapadós,köves saras.
Ha Kisnána, akkor folyós köves saras.
Ha Zalaegerszeg, akkor tapadós saras kõ nélkül.
Balassagyarmat: folyós sár, kõ nélkül.
Minden terepnek megvan a maga legjobb gumija. Ha 1 gummával akarsz mindenhol menni... Az nem a legjobb választás.