Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15858 hozzászólás a témában

Wave

Wave

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás

Most nézegettem a Specialized külsõit. Nagyon szimpatikusak. A tömegük, meg a mintájuk is tetszik. Az ár az meg a szokásos "hajótakarszkapnifizesdmeg" kategória. Szvsz. Nem próbáltam még.
Szezonra lehet, hogy beújítok egy Renegade S-Works-szel, és/vagy egy Fast Trak S-Works SLK-val...

Kérdés: hol lehet ezeket a gummákat kapni? Vagy akármelyik Speckót forgalmazó bolt tud ilyet hozni?

Itt probáld meg.Elég jó áruk van.
http://bikemarket.hu...e=keres&new=new

Teemu

Teemu

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
Köszi a segítséget.
Ha az ellenségeid lõtávolságon belül vannak akkor te is.

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

Kérdés: hol lehet ezeket a gummákat kapni? Vagy akármelyik Speckót forgalmazó bolt tud ilyet hozni?

Szerintem ott ahol Speckó bringákat is forgalmaznak 100%, de talán más boltok is tudnak hozni. Én legalábbis úgy tudom, hogy azok akik dealer-ek bringát is hozhatnak, míg mások szinte minden kiegészítõt igen, de bringát nem.

Joe bácsis belsõ: Egy barátomnak amióta használja szúrásos defektje nem volt. Más részrõl ez is csak egy belsõ, benne tejjel, így ha felütöd azt valószínûleg nem fogja eltömíteni.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Most nézegettem a Specialized külsõit. Nagyon szimpatikusak. A tömegük, meg a mintájuk is tetszik. Az ár az meg a szokásos "hajótakarszkapnifizesdmeg" kategória. Szvsz. Nem próbáltam még.
Szezonra lehet, hogy beújítok egy Renegade S-Works-szel, és/vagy egy Fast Trak S-Works SLK-val...

igen, ha akar

Sziasztok!

Michelin Mountain X'trem 26*2.2

Úgy hallottam,hogy a Michelin jó,de elég gyorsan kopik.

nem tudom az új misi neveket +jegyezni

ha ez a hot s volt lánykorában az nagyon jó gumi
ha az all mountain az az 1ik legszarabb amivel dolgom volt
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

bardocz

bardocz

törzsvendég

• fórumtag
  • 464 hozzászólás
Ha csak annyi extrát tud, hogy elõre fel van töltve defektgátló folyadékkal, akkor egyszerûbb, ha ezt te csinálod meg otthon.

Teemu

Teemu

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
Sziasztok
[FONT="]Tudok valami tapasztalatot mondani a No Flats Joe's belsõkrõl? Leginkább a defektállósága érdekel. Na meg az, hogy ilyenkor milyen külsõ gumit érdemes használni. (Jelenleg Continental race king van a bringán.)
http://www.no-flats.hu/belsok.htm[/FONT]
Ha az ellenségeid lõtávolságon belül vannak akkor te is.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Sziasztok!

Continental Mountain King Supersonic 26*2.2

Ilyen Contim van, de sajnos sokat még nem sikerült használnom, de eddig nem volt vele bajom... Ha egy külsõt veszel csak, nem rossz választás.
A Misi meg szerintem nem CC külsõ, másra van kitalálva, de ti tudjátok :)
Amúgy meg a legtöbb gumijukból 2 típus volt/van, egy drágább, ami jobban kopik, cserébe jobban tapad, meg egy olcsóbb, ami az ellentéte. De ezek a relációk így szoktak lenni a többi gyártónál is.

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

Én valami szürke nagyobb, ritkább mintás gumit próbáltam (asszem XC AT vagy vmi ilyesmi neve volt), görd. ellenállása nagy, cserébe nem tapad ha kicsit nedves a terep és reszelõdnek le róla a bütykök... Egyszerûen amikor megcsúszik, nincs olyan, hogy betapadjon, mint a jobb gumik...

Repasibalint: Probald ki Specit (ebból eddig csak jót próbáltam), a jobb Schwalbe-kat, vagy a jobb Kendákat. Utóbbiról olyanok mondták hogy jó, akiknek én is hiszek.

értem. Akkor az XC dry is ilyen valószínû, pedig az a Decában szok lenni akciós.
Mondjuk a mostani specik még kibírják az idei szezont is. :)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

Mislennel mi baj?:chin:

Én valami szürke nagyobb, ritkább mintás gumit próbáltam (asszem XC AT vagy vmi ilyesmi neve volt), görd. ellenállása nagy, cserébe nem tapad ha kicsit nedves a terep és reszelõdnek le róla a bütykök... Egyszerûen amikor megcsúszik, nincs olyan, hogy betapadjon, mint a jobb gumik...

Repasibalint: Probald ki Specit (ebból eddig csak jót próbáltam), a jobb Schwalbe-kat, vagy a jobb Kendákat. Utóbbiról olyanok mondták hogy jó, akiknek én is hiszek.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

Hacsinzont, Contit, meg Mislent hanyagolnám.

Mislennel mi baj?:chin:

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás

nekem meg csak ilyen gumijaim vannak:)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
igy van. sokan meg is veszik, mert feleannyiba kerul mint az amugy vele egy kategoriaba eso Schwalbe vagy Specialized, es bedolnek. ha megveszed a 8-10ezerbe kerulo Continentalt azzal valszeg nem lesz ilyen baj
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
A Conti gumikból ugyebár lehet kapni "B" kategóriásat, olcsóbbért. Nem tudom, hogy igaz-e, de nekem egy BP-i boltban azt mondták, hogy sok bolt árul "B" kategóriásként olyan Continental gumit, ami igazából teljesen selejt. Lehet, hogy te is ilyet kaptál.

Wave

Wave

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás

Mire használnád?

Amúgy ezek közül a RocketRon Evolution a legjobb, de sztem ennél is jobb a Racing Ralph, vagy ha kicsit nehezebb, de jóval kopásállóbb és mindenesebb gumi kell, akkor NobbyNic Evolution, vagy Maxxis CrossMark.
(Nem feltétlenül jó a könnyebb gumi, mert ezek ún. skilles gumik azaz tudnui kell biciklizni hozzájuk, és ha esetleg fél métereket csúszik alattad a bringa 50nél, azt is kontrollálni. Egy nehezebbel lehet hogy gyorsabb leszel, bátrabban mész majd.)

Ajánlanám még a Specialized Fast Trak LK vagy SLK-t, de nem tudom hogy mennyire lehet beszerezni.

Duna,Bükk,Pannon,Bakony,Palota maratonok stb.
Tavaly sikerült beszereznem egy selejtes szériát a conti race kingbõl,és szétrepedt az elsõ hátsó.Többet ilyet nem veszek.
Köszi a kielégitõ választ.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Mire használnád?

Amúgy ezek közül a RocketRon Evolution a legjobb, de sztem ennél is jobb a Racing Ralph, vagy ha kicsit nehezebb, de jóval kopásállóbb és mindenesebb gumi kell, akkor NobbyNic Evolution, vagy Maxxis CrossMark.
(Nem feltétlenül jó a könnyebb gumi, mert ezek ún. skilles gumik azaz tudnui kell biciklizni hozzájuk, és ha esetleg fél métereket csúszik alattad a bringa 50nél, azt is kontrollálni. Egy nehezebbel lehet hogy gyorsabb leszel, bátrabban mész majd.)

Ajánlanám még a Specialized Fast Trak LK vagy SLK-t, de nem tudom hogy mennyire lehet beszerezni.

Wave

Wave

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás
Sziasztok!
Érdelekne,hogy melyik lenne a legjobb választás ezek közül.:
Schwalbe Rocket Ron 2009 Evolution 26*2.1
Schwalbe Rocket Ron 2009 Performance 26*2.1
Hutchinson python 26*2.0
Continental Mountain King Supersonic 26*2.2
Úgy hallottam,hogy a Michelin jó,de elég gyorsan kopik.

ricsárd

ricsárd

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás

Persze, de pl. ha Buda maratonról van szó, az tapadós,köves saras.
Ha Kisnána, akkor folyós köves saras.
Ha Zalaegerszeg, akkor tapadós saras kõ nélkül.
Balassagyarmat: folyós sár, kõ nélkül.

Minden terepnek megvan a maga legjobb gumija. Ha 1 gummával akarsz mindenhol menni... Az nem a legjobb választás.

nos ez abszolút igaz. Fõmet a földig hajtom és..... asszem elteszem magam holnapra:)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

a terep bizony változatos....és csak két kereked van.

Persze, de pl. ha Buda maratonról van szó, az tapadós,köves saras.
Ha Kisnána, akkor folyós köves saras.
Ha Zalaegerszeg, akkor tapadós saras kõ nélkül.
Balassagyarmat: folyós sár, kõ nélkül.

Minden terepnek megvan a maga legjobb gumija. Ha 1 gummával akarsz mindenhol menni... Az nem a legjobb választás.

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
http://www.egrokorr....ms=1&term_id=85

hupszika
ugyanazt, ugyanakkor;)

tamaska, törölnéd az enyémet?
köszi.:)

Izomtéridõninja-geológus!