Latex oúti belsőt (Decathlon, Michelin, a honlap szerint ebből van készlet itt Fváron) mekkora szélességű külsőbe illik beletenni? 40-esbe kéne
Volt már, de azt használtan vettem, és én bizony 2,1-es MTB külsőkbe belefújtam, mentem is velük vagy 10km-t, és otthon este az egyik kidurrant. Namost ez alapján... még akár jó is lehet
(MTB méretet, mármint akár 26-osba valót pedig akkor sem láttam sehol, pedig arról olvastam, hogy simán jó a 29-esbe, ami logikus is, hiszen amúgy baromira bírja a nyúlást, de a 3x-os átmérőváltozást azért már mégsem. A másodikat egyébként tegnap próbáltam bele a 40-es külsőbe, de már az elején a szelepragasztásnál sziszegni kezdett, mondjuk sokat nem vártam tőle, ez már régi darab volt)
OK, megválaszolom a kérdést: f*sznak ilyennel kísérteni az ördögöt, de ha valaki mégis beszámolna róla, hogy ezzel a kombóval évek óta gond nélkül megy, akkor azért csak kipróbálnám én is.
alapvetoen ami ra van irva afelett minden lutri, en az elso robbanas utan megfogadtam, hogy latex inkabb nem kell tobbet.