Nekem az újabb, addix-ek vannak (speed változatok), és a RaRa ugyan úgy szivárog mint régen, az első RaRo meg ugyan úgy nem ahogy a régiek sem.
Kb. 2 hónap szokott nálam lenni míg így használom mert el is kopnak ennyi idő alatt. De azért tócsa nem csak foltos lesz a gumi kívülről. Mikor leveszem a felniről a gumit még bőven van benne a löttyből, nem áll össze sem a folyadék (Stan's, kb. 5-6 hónap).
Próbálgattam egyébként másik külsőket mostanában, de addig egy sem maradt fent, hogy ezt a szivárgást tapasztalhattam volna. A Schwalbe bevált nálam, ezeknél maradok. Egyébként ereszteni nem ereszt ezzel együtt sem az a fura.
Ki vagyok égve ettől a szivárgó löttytől...
Rendesen tócsa marad a bringám alatt pár nap nemhasználat után. Kb. két éves a NN hátul (és kábé egy évnyi futás van benne), keresek valamit helyette. Azt gondoltam, majd az új addixes gumik (ilyen szempontból) jobbak lesznek, de ahogy olvasom a hozzászólásaitok, nem annyira...
Mit lenne érdemes XC bringára próbálnom szerintetek? 29", 2.25, ne legyen 50 euró per darab (ezt lehet el kell engednem
), de TL ready. Ki vagyok jőve már a napi montis dolgokból, nem követtem az újdonságokat 2-3 éve. Igazából már csak használni szeretném, nem folyamatosan fejlesztgetni.