Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15858 replies to this topic

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
Ha kanyarodsz vele, azt javaslom ne nagy sebességgel tedd,
én tavaly piruetteztem vele a körforgalomban, hála égnek nem estem el.
Ettõl függetlenül szeretem.

Srácok, mindenkinek nagyon szépen köszönöm a tanácsot. A bõség zavara... :-)
Maxxis Xenith lett a kiválasztott (ez volt polcon azok közül amiket felsoroltatok), eddig tetszik nagyon, késõbb írok tapasztalatot!

bardocz

bardocz

törzsvendég

• fórumtag
  • 464 posts
Azzal még hóban is mentem, és egyszer sem estem el, csak majdnem :D

Weres78

Weres78

vendég

• fórumtag
  • 18 posts
Srácok, mindenkinek nagyon szépen köszönöm a tanácsot. A bõség zavara... :-)
Maxxis Xenith lett a kiválasztott (ez volt polcon azok közül amiket felsoroltatok), eddig tetszik nagyon, késõbb írok tapasztalatot!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

Continental Conti contact vagy city contact, esetleg sport contact. 20 000 km alatt 3 vagy 4 defektem volt a conti contactal összesen, Budapesten.

Erõs az oldalfala, nem is kell nagyon felfújni, az 1,75-öset a 68 kilómhoz kb. 3 barra, az 1,5 -öset 3,5 barra érdemes felnyomni.

Csatlakozom, Sportcontactot használok napi szinten 2 éve, és nagyon meg vagyok vele elégedve.

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 posts
Még egy szavazat a City Jet-re, nagyon jó gumi. Használtam sport contactot is, azzal sem volt semmi bajom, de ez jobban bírja a terepet.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
szeretnek egy kis segitseget kerni - van egy alig hasznalt kihasadt kulsom, es meg szeretnem ragasztani. kerestem es kertem is kidobasra szant gumit, de csak olyat talaltam, aminek mintas az oldala, es csak kb masfel cm szeles csikot tudtam belole kivagni (probaltam, keves).

van valakinek gyorben olyan kulsoje, aminek nagy sima oldalfala van, es kidobasra szanja? :)

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 posts
Használ valaki ilyen nyomásmérõket...presta szelepnél mennyire lehet pontos...köszi

http://ebike.hu/term...mpa/nyomasmero/

"just chillin killin"

Agria

Agria

vendég

• fórumtag
  • 142 posts
Schwalbe Table Top,ballonos,így nem ráz szét,tapad mint a fene de mégis nagyon jól gördül és nem kopik el,nekem az elõzõ 3 évig bírta és 10 alatt kijön párja.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts
Continental Conti contact vagy city contact, esetleg sport contact. 20 000 km alatt 3 vagy 4 defektem volt a conti contactal összesen, Budapesten.

Erõs az oldalfala, nem is kell nagyon felfújni, az 1,75-öset a 68 kilómhoz kb. 3 barra, az 1,5 -öset 3,5 barra érdemes felnyomni.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
Schwalbe City Jet 26x1,5"
3000Ft/db
5 bar-on suhan, szerettem.
kép

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Maxxis Overdrive - kis terep se hatja meg. Nálam negyedik éve van fent outi használatra, ennyit a tartósságáról (igaz a legjobb változata a drótosok között, ami nekem van, de bõven belefér a 15e-s keretbe).

bardocz

bardocz

törzsvendég

• fórumtag
  • 464 posts
Én MAxxis Xenith gumit használok, nekem teljesen megfelel aszfaltra, igaz csak 65 kiló vagyok. Ha nagyon kicsit terepre kell vele menni, az is kibírható.

Weres78

Weres78

vendég

• fórumtag
  • 18 posts
Sziasztok!

Montimra keresek kimondottan városi használatra külsõket. Mit javasolnátok, max 15000/pár árig? 99%aszfalt, terepre van más. 100kg vagyok, fontos a nagyon kicsi gördülési ellenállás és a tartósság.

Elõre is köszönöm a válaszokat!

Funki

Funki

vendég

• fórumtag
  • 147 posts
üdv.

nekem még Larsen TT-m van elvileg az is 2.0...de eléggé vékonyka a 2.1-es kenda mellett jelenleg fejbõl nem tudom de azthiszem 44-es a átmérõt írtak a larsenre és 57 vagy 59 volt a kendán....

üdv,Péter

Zsembi

Zsembi

vendég

• fórumtag
  • 62 posts
Kösz. Nem jó hír. Akkor a gyári bringa gumiját kezdhetem egy gumicserével...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Felszerelve még nem láttam, ezért érdekelne hogy a Maxxis Larsen TT 2.0 gumi elég ballonos-e? Megfelel egy Schwalbe 2.1-esnek legalább?

Akkora, mint egy 1,9-es schwalbe.

A sebesség mindent megold.

Zsembi

Zsembi

vendég

• fórumtag
  • 62 posts
Felszerelve még nem láttam, ezért érdekelne hogy a Maxxis Larsen TT 2.0 gumi elég ballonos-e? Megfelel egy Schwalbe 2.1-esnek legalább?

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts
Ennyit mértem, közben kipróbáltuk egy másik felnin, ott semmi baja, úgyhogy nem a gumival volt gond. Tegnap ki is lett cserélve a gumi 700x25-re, azzal nincs gond, de a mintázat persze ugrott :(
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,011 posts

Conti contact 700x28-as külsõket szerettem volna feltenni egy 14mm-es óúti felnire (Galli).
6 bar körül mindkettõ elkezdett lemászni a felnirõl, fél másodperc múlva meg eldurrant a belsõ.

A gumik "B osztályúak" vagymi, de állítólag ez nem befolyásolja a használhatóságukat...

A kérdés hogy használ valaki ilyen vékony felniken 28as külsõt, illetve történt e valakivel hasonló?
Nem tudom hogy a felni vagy a gumi e a hunyó...

A felniméret tuti ez volt?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Ezeket a gumikat hivatalosan nem lehet forgalomba hozni. Amúgy tényleg van, aki azt hiszi, a Conti rászorul arra, hogy kockáztassa a hírnevét a selejt értékesítésével? Ezeket valaki kibizniszeli a gyárból, s nem hiszem, hogy 100 % hivatalos csatornán megy az értékesítés.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)