nekem van egy 0-ra kopott NN- em, csak nem a szomszédban vagyunk
irok pu
ilyen schwalbes balloon bikeot hasznalt vki? a gumikra ertem persze - varosi cirkalasra.
nekem van egy 0-ra kopott NN- em, csak nem a szomszédban vagyunk
ugy latom, hogy nem mostanaban fog olyan kulso a kezeim koze akadni, amibol ki tudnek metszeni egy dbot, amivel meg tudnam javitani a kihasadt rr gumit. kernek tippeket, hogy mivel probalkozhatnek meg? amit relativ egyszeru beszerezni.
én még nem láttam 28-as monti gummát
én még nem láttam 28-as monti gummát
kivéve cyclocross......
mondjuk sztem országúti felnire nem teszünk miontigumit
...
Okosodok. Most tudtam meg (egy másik eladótól): Azért mérünk a gumira írt szélességnél 3-4mm-el kevesebbet, mert általában a külsõ gumik másképp adják ki magukat a különbözõ szélességû felniken. egy 25mm-es monti felnin a külsõ jobban szétterül. Így a gyári szélességhez közelebbi értéket mutat a tolómérõ. Míg egy 16mm-es outi felnin ugyanazt a külsõgumit joval kissebb szélességûnek mérjük.
Az osztályba sorolásnál meg állítólag az a szitu, hogy a másodosztályú continental gumik falába egy erõsen kidomborodó "B" betût nyomnak. A betû helyén nem ritka, hogy elvékonyodik az oldalfal esetleges késõbbi kellemetlenségeket okozva.
Ez már sokkal logikusabb, mint az elvont és nem mérhetõ "drótperemek távolsága" verzió. Erre lépjetek!
Magányos bringás vagyok az áruházi eladóktól tanulok. Azért a fórum se rossz!!!
má bocs de ezt hogy ?
ha összenyomom a gumit akkor kb 0 mm lesz a peremek távolsága. he meg kifelktetem mint a gyalogbékát akkor legalább 80...
a smart sam-nek kicsit tul suru a mintaja ahoz hogy jol tisztuljon. nem probaltam, de van itthon egy, az alapjan mondom
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy