![:)](http://forum.bikemag.hu/public/style_emoticons/default/smile.png)
( Lehet ugyanez mondta a majdnem uj lánctányéromra hogy el van kopva mert pár fog már hegyes)
"just chillin killin"
Érdekes! Most tudtam meg egy eladótól , hogy a gumi oldalába sütöt pl.622-32 feliratnál a "32" a drótperemek egymástól mért távolságát jelenti. Mi a véleményetek?
Ride everywhere.
.
Érdekes! Most tudtam meg egy eladótól , hogy a gumi oldalába sütöt pl.622-32 feliratnál a "32" a drótperemek egymástól mért távolságát jelenti. Mi a véleményetek?
Én azt nem értem hogy csak a conti termel ennyi selejtet? más gyártónál nincs ilyen, vagy azonnal kikukázzák?
nem. Ha kétszer annyit fizetek érte, akkor vajon azt a szélességet kapom ami rá van írva?
l
Ha kétszer annyit fizetek érte, akkor vajon azt a szélességet kapom ami rá van írva?
l
A sebesség mindent megold.
Minden gumigyártó szeret egy kicsit csalni a méretben (hogy elmondhassa, hogy az õ x méretû gumija milyen könnyû), de a Conti különösen. Nekem is van 28-as Contim a városi bringámon, de nem látom szélesebbnek a 23-as Michelin-nél
igen az 559 az 26"
es nem azert mert matematikailag pontos. ez inkabb csak elnevezes.
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
Selejt biztos van, hogy mennyire ellenõrzik, vagy épp dobják el, vagy adják el olcsóbban, azt nem tudom. Régen volt olyan, hogy egyes Schwalbekról egyben szakadtak le bütykök, meg láttam Conti és Ritchey grammos külsõin az oldalfalakat hónapok alatt lerongyolódni, de a vándorló mintázatot, meg keréken forgó, illetve detonáló gumit 9 év komolyabb bringázás után csak az urban legend kategóriában tudok elképzelni. (:mybad:)
Még õsszel vettem edzõguminak ilyen ezer Ft-os Protectionos Speed Kinget, február óta használom, ha B kategóriás is, nem tudom, miért, semmi extra, teszi a dolgát.
Nincs ilyen. Van nagy hype is a Conti körül, és olvasni komoly blõdségeket. A legrosszabb az lehet, ha deformáció van a gumiban, de idõvel az is "kivasalódik", fõleg hajtogatós külsõnél.
Marton!
Pl a conticnál milyen feliratot kell keresnem a gumi oldalán, ami a minõségi osztályra utal. Minden gumin van besorolást jelzõ jelölés? Úgy gondolom enéllkül szép kis káosz lenne a piacon. A jobban sikerült másodosztályú gumikat szemrebbenés nélkül lehetne eladni elsõ osztályú áron.
Sziasztok!
Valami jól gurulós "majdnem országúti gumit" szeretnék fölrakni. Continental sport contact vagy swalbe kojakra gondoltam(700x32 vagy 700x28 méretben) A swalbe kojakot csak 700x35-benb lehet kapni. Az ezekkel kapcsolatos tapasztalataitokra vagyok kíváncsi.
Eddig continental city contactot használtam, ami nekem túlságosan robosztus és nehéz volt. Érdekesség ezzel a gumival kapcsolatban, hogy a 700x37 felirat ellenére a tolómérõ 33,5mm szélességet mutatott. Vajon a sport contactnál is lehet számítani ilyen meglepetésre?