sajnos nem olyan, akkor ezt buktam új belsõ vagy a régi autószelepes lesz a megoldás
Vagy fecskendõvel átszúrod a belsõt és beletöltöd.
sajnos nem olyan, akkor ezt buktam új belsõ vagy a régi autószelepes lesz a megoldás
A sebesség mindent megold.
szingós belsõbe, hogy tudom beletölteni a defektmentesitõ lötyit?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Joe féle folyadék van benne? Nekem azt tanácsolták, hogy a szelep 12 óránál legyen leengedés közben. A problémára sajna megoldás nem jut eszembe, talán az okosabbak.
ha mm-ben szeretném tudni, hogy mennyi 1,75", akkor OK, de a terepre való felnimre, amire 25-37mm széles gumit javasolnak nyilván hamis az a konklúzió, hogy egy 1,75 colos (44,5mm) gumi túl széles lenne. Vagy akkor ez a Georg Boeger féle táblázat nem stimmel és nem a felni belsõ, hanem a külsõ szélessége számít. Ha így nézzük, a táblázat 44-57mm széles gumit ajánl, amit a 17,5-ös pont el is ér alulról.
A sebesség mindent megold.
sziasztok,
aszfaltra vennék 26" keskeny gumit. A felnim (MACH1 MX) mûszaki leírásában 25mm külsõ szélesség és 17C (gondolom, 17mm) belsõ szélesség van. Van egy gyakran linkelt táblázatom, ahol a 17mm-es belsõ felnimérethez 25-37mm széles gumit javasolnak. A problémám az, hogy nem tudom, hogy pl. egy 1.75-ös külsõ hány mm széles. Van valakinek valamilyen táblázata, szorzószáma vagy képlete erre?
köszönöm szépen