???a michelin latex belsõim ..... volt már rajta egy hagyományos tip-top folt
egyébként 3 év után....
???a michelin latex belsõim ..... volt már rajta egy hagyományos tip-top folt
Ugyanúgy ott van a butil réteg az ust-ben, mintha belsõ lenne benne. Azért gurul jobban, mert kisebb a hosszirányú benyomodása.a ust gurulós témához: szerintem azért gurul jobban az ust, mert a futófelülete belsõ nélkül könnyebben veszi fel az apró egyenetlenségeket
ha jól tudom a defektvédõ szalag is ront a gördülési ellenálláson
A sebesség mindent megold.
Csak hát ugye - mi értelme az UST-nek, ha jó keményre felfújod...
Amúgy, az okosok biztos megmondják miért, de UST-vel gyorsabban gurul a bicaj lefelé aszfalton is - na ez vajon miért van? Fene tudja, de ha Nagykovácsi felõl gurulok be Bp-re, akkor 1.7-es slick-el (montival max 55-60-ig gurulok), de UST-s fullyval meg 70 fölé belendül, s a körforgalmat is alig bírom bevenni. Ó és hát GPS szerint, szóval nem az óra van rosszul beállítva.
Csak hát ugye - mi értelme az UST-nek, ha jó keményre felfújod...
Amúgy, az okosok biztos megmondják miért, de UST-vel gyorsabban gurul a bicaj lefelé aszfalton is - na ez vajon miért van? Fene tudja, de ha Nagykovácsi felõl gurulok be Bp-re, akkor 1.7-es slick-el (montival max 55-60-ig gurulok), de UST-s fullyval meg 70 fölé belendül, s a körforgalmat is alig bírom bevenni. Ó és hát GPS szerint, szóval nem az óra van rosszul beállítva.
ezt valahogy én is így gondoltam... (Dante fogalmazása nem sikeredett teljesen precízre:)
Csak annyi, hogy a lapos gumi rosszul gurul az aszfalton. Ha rendesen felfújod akkor ugyanúgy gurul, mint a nem ust.
ennek mi az oka?
A sebesség mindent megold.
rendben. így lesz.Akkor 50 %-ban tegyél fel Schwalbe Marathon Pro-t, 50 %-ban meg mondjuk Z-Max-ot.
ennek mi az oka?Aszfalton amúgy extraszar az UST, most szólok.
kb 50% terepre 50% betonra (aminek fele erdei, fele országút) mekkora és milyen gumit ajánlotok?