mennyire mukodne a belsomentesites (dt-spec 420sl + racing ralphok)? az "inicializalo" fujast meg lehet csinalni egy sks airworx muhelypumpaval? mukodik presta szeleppel? szivesen kiprobalnam ezt is, de nem meregdraga ust cuccokkal.
Nekem 400 grammos DT Swiss van felfúrva autoszelepesre (gyûlölöm a prestát, a világból ki lehet kergetni vele...) és mûködik gond nélkül.
en tavaly 7e penzert vettem kintrol a nnet, es dobozos volt.
latex temaban? a hazai disztrib hoz egyaltalan be az orszagba szingoszelepeset? fura, hogy mennyire nem latni.
a 420gos felnit is gond nelkul fel lehet furni?
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
igen a schwalbe vonalkódozza a külsõket, csak az garis, amiben van kód (és amugy dobozos csomagolású lenne, tehát a drótos landcruiserben ne keresd a kódot, mert csak a hajtogatós külsõk dobozosak.)
amibõl kimarják, az nem garis.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
a presztizs alatt a márka presztizsét értjük.
ha fost árulok, elõbb-utóbb rajtam marad, hogy fos vagyok.
plusz senki nem veszi meg a drága gumikat, ergo elöbb-utóbb üzletileg is ráb*szok.
nálunk a boltos szó nélkül cseréli a b-és gumit, ha üt, vagy hasonló
szóval a rizikó elég kevés, viszont sokat lehet spórolni
szerintem ebbõl nem kell presztizs kérdést csinálni, van egy lehetõség, amivel spórolhatsz, ráadásul olyan gumit veszel meg amit max elégetnének, és utána koromként beszívnád - régebben minden nagyobb ruha márkának volt itthon is irregular boltja
ez egy értelmes döntés, a gáz inkább ott keresendõ, ha nem szólnak, hogy b-és a gumi és figyelj arra, hogy esetleg nem jó, és ebben az esetben hozd is vissza iziben
RAUH-Welt
B E G R I F F
a presztizs alatt a márka presztizsét értjük.nálunk a boltos szó nélkül cseréli a b-és gumit, ha üt, vagy hasonló
szóval a rizikó elég kevés, viszont sokat lehet spórolni
szerintem ebbõl nem kell presztizs kérdést csinálni, van egy lehetõség, amivel spórolhatsz, ráadásul olyan gumit veszel meg amit max elégetnének, és utána koromként beszívnád - régebben minden nagyobb ruha márkának volt itthon is irregular boltja
ez egy értelmes döntés, a gáz inkább ott keresendõ, ha nem szólnak, hogy b-és a gumi és figyelj arra, hogy esetleg nem jó, és ebben az esetben hozd is vissza iziben
RAUH-Welt
B E G R I F F