Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15857 hozzászólás a témában

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Nem tudom, elõre használtam én csak, hátul nem. Azt hogy fordítva, azt a forgásirányra értettem. Ha a gyári szerint rakja fel az ember, kifele vezet a kanyarból, az meg úgy nem jó...
Szerintem is nagyon jó gumi, 2008 crosskovácsi középtáv felnõtt 1. hely, csomó xco-n is használtam (Ott ahol valami durvább kellett, mint a Fast Fred), ott is 1.-2.

Ellenben én a conti-szeretetet nem értem, hátul még csakcsak elmegy, mert ott majdnem mindegy mennyire sodródik oldalra (a raceking kapaszkodása még egész jó), de elöl? Próbáltam speedkinget, racekinget, hát szerintem borzalmasak. Csomószor volt amíg elkoptattam edzésen, hogy 2 kerékkel csúsztam ki oldalra mint a salakmotorosok... Annyira nem jó élmény :)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Nobby Nic tökéletes elõre, csak nem a gyári ajánlás szerint kell felrakni, ennyi.

miben lesz mas? :) rr+rr parossal tekertem egyszer ugy, baromi kicsi volt a gordulese, de epp a remek maszotulajdonsag veszett el. kanyarban szvsz ugyanugy sodrodott, mint a rendes iranyban.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
meg annyival egeszitenem ki, hogy nemileg mulik a cangan is - a meredek villaszogu cangamon en olyat pereceltem vele esos idoben, mint a haz. baromira tapadt, de hirtelen vesztette el a tapadast - egyszeruen nem ereztem, hogy hol a vege. ellenben egy laposabb villaszoggel, alomszeruen kiszamithato es korrigalhato volt. szinte "huzta" maga utan a bringat, szinte nem volt olyan savvaltas, amikor ne maszott volna at az akadalyokon. csuszos, latyakos idoben is.

viszont aszfalton kijutni vele a terepre - nah ott nem szerettem :)

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás
Azért is csodálkoztam, mert 2 haveromnak is volt és nagyon dicsérték. Szerintem is jó lesz az.
Marci

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Nobby Nic tökéletes elõre, csak nem a gyári ajánlás szerint kell felrakni, ennyi.

nekem volt fent igy is úgy is. nem éreztem különbséget. mindenhogy q jó gumi...:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás
Hanem hogy ? :-))
Ne keserítsetek el ! Van egy Nobby Nic-em - csak még nem raktam fel. És elöl terveztem használni.
Marci

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
pedig eleg nepszeru parositas, en is hasznaltam egy jo ideig. ha kicsit nedvesebb a palya, szvsz jobb mint ralph, elol hatul (szarazon, viszont szeretem a kiszamithatosagat). jelenleg inkabb egy rron+rr parost probalnek ki inkabb.

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás

a nobby nic az egyik legrosszabb választás elsõ kerékre.

azért benkó barbinak jó volt egy aranyra a ox bajnokin :) mondjuk én is csodálkoztam

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Állítólag az új nobby nic-et már rendesen megcsinálták, mondjuk még nem próbáltam, de van ismerõs aki használja. A régi nobby-ra 10-bõl 8 bringázni tudó ember azt mondja, hogy elõl nem az igazi (köztük én is), akkor inkább már elõre is racing ralph.

A sebesség mindent megold.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.028 hozzászólás

XC és Maraton felhasználásra újítanék be egy elõre Nobby Nic hátra Racing Ralph külsõt. Egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek ezekbõl a gumikból mi lenne az ideális szélesség és a 2.25ös nem lenne túl széles. Köszi.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

boti

boti

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás

Szélesebb és magasabb is ha nem számoljuk a bütyköket, mert a conti oldalbütykei jobban szétállnak.

Köszi. Akkor maradok a 2.1nél.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Köszi a válaszokat. Azt jól tudom, hogy egy 2.1es Continental(Speed King)-nal jóval szélesebb egy 2.1ös Schwalbe? Mert a Contihoz van viszonyítási alapom.

Szélesebb és magasabb is ha nem számoljuk a bütyköket, mert a conti oldalbütykei jobban szétállnak.

A sebesség mindent megold.

boti

boti

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Köszi a válaszokat. Azt jól tudom, hogy egy 2.1es Continental(Speed King)-nal jóval szélesebb egy 2.1ös Schwalbe? Mert a Contihoz van viszonyítási alapom.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

én hátra 2,1-est raknék elõre 2,25-öst

UST-ben ez a terv... elõre rocketron 2.25, hátra 2.1 ralph.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
én hátra 2,1-est raknék elõre 2,25-öst
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Ha nem vagy túl magabiztos lefelé, vagy sfullyval nyomulsz és szereted elengedni, akkor jó a 2,25. Nekem túl széles.

boti

boti

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
XC és Maraton felhasználásra újítanék be egy elõre Nobby Nic hátra Racing Ralph külsõt. Egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek ezekbõl a gumikból mi lenne az ideális szélesség és a 2.25ös nem lenne túl széles. Köszi.

bardocz

bardocz

törzsvendég

• fórumtag
  • 464 hozzászólás
Én szerintem a crusadert fogom kipróbálni. Bár 3ezerért már lehet találnék valami nevesebb gumit is, de azt keresni kell :D

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Sziasztok!

Vettem egy pár CST Salvo High Protection semi-slick gumit:
Feltöltött kép
Sajnos nincs ráírva, hogy milyen irányban kell feltenni a felnire... Tudnátok tanácsot adni? A "Salvo" felirat irányának megfelelõ gördülési irányban vagy fordítva?
Köszi a választ!

Írd majd meg légyszi a tapasztalataidat, hogy milyen a guma, mert engem is érdekelnek ezek a CST-ék.