Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15857 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Túl elvetemült a gondolat, ha én cross kerékpárral szeretnék indulni Maraton versenyen? Na ahhoz kellene a gumi.

simán jó
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Túl elvetemült a gondolat, ha én cross kerékpárral szeretnék indulni Maraton versenyen? Na ahhoz kellene a gumi.

Velünk megesett már, hogy nem bírtuk lenyomni sok kilcsin át azt a csajt, akinek a bicóján még a csomagtartó is fent volt.

feeder67

feeder67

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás

feeder67

feeder67

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás
Köszönöm eddigi segítségetek!! Várom további javaslatokat!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
attol fugg milyen az a terep. Ha tul durva akkor nem csak a gumi lesz a gond, hanem minden mas is. Plusz tul szeles gumi altalaban ugysem fer be a cross vazba.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

feeder67

feeder67

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás
Megtaláltam:D 28x1,75-ös nem keskeny az terepen?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Igen, elkerülte
Schwalbe - Professional Bikes Tires

feeder67

feeder67

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás

svábli smart sam

nem is drága. aszfalton is vállalaható. terepen persze vannak korlátai, de az kb az összes cross guminak.

Ez a gumi kapható 28"-os méretben is? Én csak 26"-ban találtam. Esetleg el kerülte a figyelmemet?

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
jah igen, az okos kozeput - en a ket vegletet mondtam :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Tanácsot szeretnék kérni!:confused: Cross kerékpárom van 28x1,35 Schwalbe XC COMP 35C gumi van rajta. Az lenne a kérdésem, ha terep túrán szeretnék menni a montisokkal milyen gumit kellene be szereznem rá?! Remélem tudtok segíteni konkrét gumi választásban, vagy abban hol tudnék segítséget kapni. Elõre is köszönöm!!

svábli smart sam

nem is drága. aszfalton is vállalaható. terepen persze vannak korlátai, de az kb az összes cross guminak.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
schwalbe land cruiser eleg jo es olcso, de nehez. racing ralph - draga :)

feeder67

feeder67

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás
Tanácsot szeretnék kérni!:confused: Cross kerékpárom van 28x1,35 Schwalbe XC COMP 35C gumi van rajta. Az lenne a kérdésem, ha terep túrán szeretnék menni a montisokkal milyen gumit kellene be szereznem rá?! Remélem tudtok segíteni konkrét gumi választásban, vagy abban hol tudnék segítséget kapni. Elõre is köszönöm!!

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
racing ralph evo 2.1 2010 - 462g (460g lenne +2g)
rocket ron evo 2.25 2010 - 494g (465g lenne +29g)

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Hi!
egy kis segítség kellene.
Montimra szeretnék slick vagx semi slck gumit hogy ha aszfaltoznom kell, ne a drága terepest koptassam.
Max 5e-ig valami könnyen szerelhetõ és nem túl nehéz gumi kellene, ha esteleg valakinek van tapasztalata, vagy ötlete várom.

Vegyél másodosztályos continental contact, vagy city contact gumit. Ebben a formában olcsó, defektálló, bírja az üveget, elmegy 10 000 km-t, a contactnak még van egy kicsi mintája is terepre. Nekem már a harmadik pár gumi kopik ezekbõl és egy rossz szavam nem lehet.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Hi!
Montimra szeretnék slick vagx semi slck gumit hogy ha aszfaltoznom kell, ne a drága terepest koptassam.
Max 5e-ig valami könnyen szerelhetõ és nem túl nehéz gumi kellene, ha esteleg valakinek van tapasztalata, vagy ötlete várom.

Ha benézel az apróba, akkor látsz ott egy pár ritchey tom slick-et,gondolkozz el rajta ;)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

tibibaba

tibibaba

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Egy kis help kellene két gumi közt vacilálok:

continental race king 2.0
vredestein spotted cat 2.0

nagyrészt száraz poros vagy enyhén sáros földuton és aszfalton használnám

b.tibi

b.tibi

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
OK köszönet!

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás

michelin country rock

Nekem is ez van aszfaltra, es bevalt. Tudom ajanlani
Sp

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
michelin country rock

b.tibi

b.tibi

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Hi!