Túl elvetemült a gondolat, ha én cross kerékpárral szeretnék indulni Maraton versenyen? Na ahhoz kellene a gumi.
simán jó
Túl elvetemült a gondolat, ha én cross kerékpárral szeretnék indulni Maraton versenyen? Na ahhoz kellene a gumi.
RAUH-Welt
B E G R I F F
svábli smart sam
nem is drága. aszfalton is vállalaható. terepen persze vannak korlátai, de az kb az összes cross guminak.
Tanácsot szeretnék kérni!:confused: Cross kerékpárom van 28x1,35 Schwalbe XC COMP 35C gumi van rajta. Az lenne a kérdésem, ha terep túrán szeretnék menni a montisokkal milyen gumit kellene be szereznem rá?! Remélem tudtok segíteni konkrét gumi választásban, vagy abban hol tudnék segítséget kapni. Elõre is köszönöm!!
Hi!
egy kis segítség kellene.
Montimra szeretnék slick vagx semi slck gumit hogy ha aszfaltoznom kell, ne a drága terepest koptassam.
Max 5e-ig valami könnyen szerelhetõ és nem túl nehéz gumi kellene, ha esteleg valakinek van tapasztalata, vagy ötlete várom.
Hi!
egy kis segítség kellene.
Montimra szeretnék slick vagx semi slck gumit hogy ha aszfaltoznom kell, ne a drága terepest koptassam.
Max 5e-ig valami könnyen szerelhetõ és nem túl nehéz gumi kellene, ha esteleg valakinek van tapasztalata, vagy ötlete várom.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy