hintoport akartam irni
szerelesnel hasznos. az emlitett specializednel rakd bele ugy, hogy ne tapadjon le, tekeredjen meg vhol. hasonlo celbol, mint az ontoformanal.
Hogy tekeredik meg?
Mi az,hogy szerelésnél hasznos?
Mitõl dörzsõlõdik ki?
hintoport akartam irni
szerelesnel hasznos. az emlitett specializednel rakd bele ugy, hogy ne tapadjon le, tekeredjen meg vhol. hasonlo celbol, mint az ontoformanal.
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Bakker.
Veletek mindig olyan extrém dolgok történnek,ami soha eszembe se jutna.Milyen dörzsõlõdésrõl beszélsz?
Milyen púder?
A belsõn meg azért van anyag ,mert öntik õket ne ragadjon bele az öntõformába.
Kosz biztos, hogy nincs, most takarítottam sebbenzinnel a felnit. Viszont lehet, hogy azért van a cécó, mert amikor elpakoltam a külsõt, kapott egy kis gumiápolót. Lehet, hogy abból marat a peremén is és az teszi síkosabbá!
en erre a kettore szoktam figyelni: az erintkezo peremek legyenek tisztak, es legyen eleg puder a kidorzsoles ellen. de errol a puderes dologrol jut eszembe - a specializedeknel szinte bele van ragadva kulsobe a belso. az miert jo? mindket bringamon igy volt osszerakva. elvileg igy nem is nagyon lehetne, hiszen olyan belsot nem is nagyon lattam, amin nem volt vmi anyag.
Kosz biztos, hogy nincs, most takarítottam sebbenzinnel a felnit. Viszont lehet, hogy azért van a cécó, mert amikor elpakoltam a külsõt, kapott egy kis gumiápolót. Lehet, hogy abból marat a peremén is és az teszi síkosabbá!
Nem létezik,hogy ilyen nyomáson elforogna a külsõ.
Nem mér rosszul a pumpád?
Igaz... ott a pont, lehet hogy a külsõ forog el!
Continental Twister Pro van fent, 2,8 és 3 bar-on, csak azért fújtam ennyire, mert aszfalton tekertem. Szóval ha tovább csökkentem a nyomást, akkor pörögni fog a külsõ menet közben?Pedig nem is ment fel túl könnyen. Ha meg még fújok bele, kirázza a vesekövemet is...
A külsõ is elfordulhat a felnin, és az fordítja valójában a belsõt, azon meg a felni szalag nem segít. Nem lehet, hogy ez van nálad inkább?
Állandóan elfordul a belsõ a kerékben, bármilyen felniszalagot rakok fel. Ez igazából csak azért zavaró, mert a szelep így sérül... és mert az egyik felnin túl nagy nyílást fúrtak a szelepnek, így ott még jobban mozog. (Egy belsõbõl emiatt szakadt ki a szelep.) Mit lehet ezzel kezdeni? Pillanatragasztó?