Pont ez az. Nincs.
Nem játszanék vele, országúton ronda dolog a bukás. Simán beszitálhat lefelé egy kis ütéstõl.
Pont ez az. Nincs.
Vajon a drága handmade in germany országúti gumikból is létezik B kategóriájú?
A sebesség mindent megold.
CST Corporal-t próbált már valaki?Mennyire defekt tûrõ?Más téren,hogy teljesít?
CST Corporal
Ezt meg nem találok sehol.Ilyet kb. mennyiért lehet beszerezni?Kenda Kwick Trax külsõ... Egészen elképesztõ defekttûrése van. (kb. 3500 km Budapesten, kátyú-töröttüveg-istenharagja projekt, egyetlen defekt nélkül.)
28-as gumi, simán jól érzi magát 7 barra pumpálva.
Ennek még elég barátságos az ára.De ez nem terepre való inkább?Én 90%-ban aszfalton megyek a cross gépemmel.meg smart sam , egyikkel se kaptam még defektet
de én amúgyis nagyon ritkán kapok szal......
Tudnátok ajánlani valami megfizethetõ árú defekt tûrõ gumit cross bicajra,amit 90 %-ban aszfalton használok?A mostani CST-vel kb. 2 havonta,durván 500-600 km-enként kapok defektet aszfalton.Vagy ez normális?
nézz körül probike oldal
kb ott van a legnagyobb választék
speci fast track pl úgy rémlik van mind2 méret és az olcsóbb azért mintr a svábli
persze kb mindegyikkel meg lehet aminek nem szita az oldala gyárilag , csak a töknek van kedve figyelgetni hogy pl mikor fordul le....azért az ust nem véletlen van úgy kitalálva. ha már olyan a rendszer akkor kár barkácsolni (pláne ha nem 50kiló + matrac a pogár, akkor azon a 100 grammon már kb qrvára semmi nem múlik)
Végül rájöttem, hogy azon a 100 grammon nem múlik semmi, nézek vmi normális UST külsõt, aztán probléma letudva.
Valaki tényleg mondta ezt, én is emlékszem.
Akkor csak behaluztam , hogy valaki ezt mondta. Mintha az rémlett volna vastagabb oldalfaluk van az átlagnál. No, mindegy. Kösz Tig.
A sebesség mindent megold.
Olyan 29-es monti külsõt keresek, amibõl van ugyanolyan 26-os is (69-es bringába), jobban mutatna ha azonosak a gumik. Schwalbe-t találtam, de azok igencsak drágák. Az sem lenne utolsó szempont, ha itthon kapható (de a külföldi rendelést is megoldom).
Elõre is kösz.
Vredesteinrõl konkrétan nem tudok, de általában véve sok normál külsõ alkalmas ilyen átalakításra. Nyilván egy nagyon könnyû darab, aminek az oldalfalán szinte át lehet látni, kisebb eséllyel lesz jó.
Az mennyire igaz, hogy a Vredestein külsõket UST felnin némi löttyel lehet bátran belsõ nélkül használni? Vagy abból is kell az UST verzió?
Az mennyire igaz, hogy a Vredestein külsõket UST felnin némi löttyel lehet bátran belsõ nélkül használni?