Meki!
Elol mit hasznalsz?
26"-os méretben tereptõl tereptõl és bringától függõen 2,2" v. 2,4"-es Conti MountainKing volt fent, 29"-es méretben jelenleg WTB Motoraptort használok elõl.
Meki!
Elol mit hasznalsz?
Nekem volt vagy félévig RK-m, én annyi defektet nem szereltem életemben mint azzal a gumival! A menettulajdonságai nekem tetszettek, de hogy minden szar kiszurta az nem normális!!
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Sõt! Nem értem, miért erõltetik a nagyon eltérõ mintamagasságot, vagy az egymástól nagyon távol levõ középsõ és szélsõ mintát. Nagy különbségeket nem szoktam észrevenni külsõknél, de az feltûnt, hogy poros/puha talajon az ilyen gumik kiszámíthatatlanabbak kanyarodás közben.
Aha.
A magas szélsõ minta nem mindig elõny. Kemény talajon pl hátrány.
Én elhiszem, meg versenyzõ szemmel biztosan jobban látod, de nekem , mint hobbistának elég sokat jelent, hogy az adott külsõn van némi oldalminta. ( pl. Ralph)A magas szélsõ minta nem mindig elõny. Kemény talajon pl hátrány.
A Race Kingnek ilyen pöpec mintája van?
Megvan, mi lesz a maratonos külsõm jövõre
Nem is értettem, hogy miért nincs normális szélsõ mintája a Race Kingnek, hiszen a Ralphon is van, nem is kicsi.
A sebesség mindent megold.
A Ritchey logón kívül változtattak valamit a Race Kingen?
![]()
"A WCS Shield egy jól bevált mintázatra hajaz Tom Ritchey újragondolásában, hogy a „verseny királya” lehessen használója."
Sziasztok!Egyedi ss bringára milyen márkába tudnátok ajánlani elfogadható árú,több színben létezõ külsõt?