Sziasztok,látom,hogy most éppen a Conti Race King-et megosztott arányban dicséritek,van esetleg tapasztalatotok a Hutchinson gumikkal kapcsolatban? Általában gondolom ezzel a márkával.Most keresgélek,hogy mit is vegyek.Sikerült nagy nehezen egy Cannondale Rush Carbont vennem,amin jelenleg is ez a márka van,de szeretnék sárgumit is venni rá,illetve pótlási célra is száraz terepre.Van egy két mintája a Hutchinsonnak ami nagyon tetszik.
???
Huchinsonról csak annyit, hogyha szerencséd van baromi olcsón hozzájutsz a Decathlonban! Nekem vol és van is! Jelenleg többm mint egy éve egy pithont nyûvök, zseniális semmi baja nicncs, még a hátsó sem nagyon kopott el! Rendkívül jól kapaszkodik! Elõtte volt Z-maxom is én azt is szerettem, csak az a füves uton visszafogott, így igazából csak kényszerbõl használom olykor. de visszatérve a Huchuinsonra van egy gumijuk a piranha, na az egy zseniális gumi. Nekem hajtogatós pillekönnyû változatom volt. Gördülési ellenállása nem volt, mindenhol felvitt lehozott, írdatlan könnyû volt. Az egyetlen egy gondom hogy egy évet bírt aztán egy defekt szétziléálta a külésejét. Egy cimborma aki egy vadálat is használta, õ tünde guminak nevezte, és azt mondta soha nem ment ilyen jó gumival.
Én a decába láttam Huchinsoinbó 1,5-ös vagy 1,2-es sárgumit is, akkor azt nem vettem meg bár az idei szezonra visszapiilantva jobb lett volna!
Én sok gumival hüzdöttem már de a hutchinson szerintem jó választás!

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére