Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15861 hozzászólás a témában

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Sõt! Nem értem, miért erõltetik a nagyon eltérõ mintamagasságot, vagy az egymástól nagyon távol levõ középsõ és szélsõ mintát. Nagy különbségeket nem szoktam észrevenni külsõknél, de az feltûnt, hogy poros/puha talajon az ilyen gumik kiszámíthatatlanabbak kanyarodás közben.

elol azert raktam fel rocket ront a ralph helyett - dongolt-poros talajon baromira sodrodott. igy most jo :) relativ alacsony a gordules, de sokkal jobb a kanyarban.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Meki!

Elol mit hasznalsz?

26"-os méretben tereptõl tereptõl és bringától függõen 2,2" v. 2,4"-es Conti MountainKing volt fent, 29"-es méretben jelenleg WTB Motoraptort használok elõl.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Nekem volt vagy félévig RK-m, én annyi defektet nem szereltem életemben mint azzal a gumival! A menettulajdonságai nekem tetszettek, de hogy minden szar kiszurta az nem normális!!

A defektállóságra megoldás a No Flats szmötyi, de az elszálló elsõ keréken ez nem segít. Alig várom, hogy a hátsó is elkopjon s dobhassam ki nyugodt lélekkel a francba, bár hátul azért bõven elmegy.

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
én elõl-hátul race kinget használok,az éven kb mindíg az volt fent.nem volt vele semmi problémám,sárban is simán elmentem vele

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 hozzászólás
Nekem volt vagy félévig RK-m, én annyi defektet nem szereltem életemben mint azzal a gumival! A menettulajdonságai nekem tetszettek, de hogy minden szar kiszurta az nem normális! A homokon a Race King szinte suhant a por felett! Aztán végül az egyik szétnyilt teljesen, és akkor aztán idegbajt kaptam, és egy erdei túrista kukában végezte mind a kettõ! JA és a párból nekem az egyik ütött!

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás
Meki!

Elol mit hasznalsz?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
most szereztem én is két versenykirályt, 2.2-eset.
meglátjuk tavasszal mit mutat.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Racekinget használok 2éve hátsókeréken, elõl nem. Adtam neki esélyt elsõkeréken is, de ferde-poros-morzsalékos-kisköves helyeken simán kiment alólam a bringa eleje.
Ellenben hátsókeréken zseniális. Jó magas és széles a 2,2es verzió, jól tompít, jól gurul, mivel gyér az oldalmintázat, így kevésbé szedi fel a sarat a gumi oldalára.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Sõt! Nem értem, miért erõltetik a nagyon eltérõ mintamagasságot, vagy az egymástól nagyon távol levõ középsõ és szélsõ mintát. Nagy különbségeket nem szoktam észrevenni külsõknél, de az feltûnt, hogy poros/puha talajon az ilyen gumik kiszámíthatatlanabbak kanyarodás közben.

lehet, hogy mert az emberek ránézésére azt gondolják jobbnak

mint amikor azt írják/gondolják, hogy a slic gumi csúszik, holott aszfalton jobban tapad akármelyik bütykösnél, még esõben is

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Aha.

A magas szélsõ minta nem mindig elõny. Kemény talajon pl hátrány.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Én elhiszem, meg versenyzõ szemmel biztosan jobban látod, de nekem , mint hobbistának elég sokat jelent, hogy az adott külsõn van némi oldalminta. ( pl. Ralph)

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Ezeket terepen használtam, de nem vagyok olyan gazdag, hogy sarazzak, ezért nem zavart a bütykök hiánya.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
ja, monjuk nem terep, de a slic gumi helyett, most land crusierrel nyomom, amin elég nagy a szélsõ minta

mit mondjak, aszfalton elég para, mikor azok leérnek és elkezdenek darálni :) én is épp arra gondoltam, hogy ennél azért kissebbre is vehették volna

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Nem tudom miért ragaszkodnak egyesek a szélsõ mintákhoz. Én imádtam a Race Kinget hátul, csak az enyém gusztustalanul ütött. Lehet, hogy én nem vagyok mérvadó, mert a Conti Twistert is szerettem.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

A Race Kingnek ilyen pöpec mintája van?
Megvan, mi lesz a maratonos külsõm jövõre :)

Aha.

Nem is értettem, hogy miért nincs normális szélsõ mintája a Race Kingnek, hiszen a Ralphon is van, nem is kicsi.

A sebesség mindent megold.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Nem is értettem, hogy miért nincs normális szélsõ mintája a Race Kingnek, hiszen a Ralphon is van, nem is kicsi.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

A Ritchey logón kívül változtattak valamit a Race Kingen? :D
"A WCS Shield egy jól bevált mintázatra hajaz Tom Ritchey újragondolásában, hogy a „verseny királya” lehessen használója." :)

A Race Kingnek ilyen pöpec mintája van?
Megvan, mi lesz a maratonos külsõm jövõre :)

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Sziasztok!Egyedi ss bringára milyen márkába tudnátok ajánlani elfogadható árú,több színben létezõ külsõt?

a színes külsõknél azért vedd figyelemne, hogy még a schwalbe katalógusban is feltûntették, hogy rosszabbak a tulajdonságai mint a sima feketének

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
gumik | Herce-Hurca

Vittoria gumik elég jó ár/érték arányúak. Ulrta Race meg nagyon kopik

silboy

silboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 hozzászólás
Sziasztok!Egyedi ss bringára milyen márkába tudnátok ajánlani elfogadható árú,több színben létezõ külsõt?