Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15884 hozzászólás a témában

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.692 hozzászólás

Jó lehet ez a Decathlon-os belső is. De pl haverjaim nagyon szerették a Slime-ot is a belsőbe.

Én OKO-t használtam, szerintem nagyon jó volt az is. Valahogy ez a sűrű cucc nem szárad ki, mint a tubeless tej.

https://bikepro.hu/o...0_ml_2_kerekre

Ennek van egy Extreme nevű változata is, elvileg az még nagyobb lyukakkal is elbánik. Lehet.

Én a simát használtam, nagyon jó volt. Mikor Zuglóban elterjedt a Királydinnye, az volt a megoldás. Még felütést !!! is megfogott ! Szóval egy pumpálás után simán haza tudtam menni. Otthon persze be kellett foltozni a vágásokat, azért az már sok neki is. De szúrások ellen tökéletes a cucc.

• Sandman kedveli ezt
Marci

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás

kutyaközönséges folyadékkal feltöltött belső.

ha slime vagy más csak belsőbe való takony az egy kalap szart nem ér

ha valami latex alapú az múködhet

öszintén sokkal jobban jársz ha veszel valami folyadékot (joes, stans, doc blue, etc) olyat ami tubelesshez is jó, és megcsinálod magadnak. nem akkor űrtudomány.

Szerintem sima belső folyadékkal.

1 490 Ft. Egy sima belső 1 000 Ft körül van, + a lötyi + a szerelgetés. Nem vagyok benne biztos, hogy ez nem éri meg jobban. Ha a kis tüske által okozott lyukat megfogja, nekem már jó. M?ost is van egy belsőm, fogalmam sincs, hol van rajta lyuk, vízben se látszik, de pár nap után leereszt.

Canyon Spectral 29 AL 5

rasti rusti

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

Vitatnám, a Slime kifejezetten hasznos és többször segített rajtam, hogy ne az árokparton javítsak (volt olyan hogy végül nem is cseréltem belsőt csak a következő defektnél). A Joe's belsőbe való folyadéka viszont nálam totálisan leszerepelt, kétszer is elment az összes levegőm pár méteren, nem fogta meg, mintha ott sem lett volna.

A Slime-ot lehet külön is kapni és akármilyen autószelepes belsőt fel lehet tölteni, talán az úgy még jobb is, mint a gyárilag feltöltött cucc.

Tubelessről nincs tapasztalatom, ebben vannak itt nálam avatottabbak.

szerencséd volt

én meg lehet többet láttam az elműlt 6 évben mint a többség

a nagy számok meg ezt mutatják :)

ZolkoW a conti löttye az a joes super sealent átcimkézve

slime és tsai (sárga joe pl) pedig kb 50%ban működnek, (tapasztalatok) és ha megfogta még akkor is van esélyed hogy a következő nagyobb esőnél ki fogja mosni a cuccot a víz 

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Sandman

Sandman

vendég

• fórumtag
  • 435 hozzászólás

öszintén sokkal jobban jársz ha veszel valami folyadékot (joes, stans, doc blue, etc) olyat ami tubelesshez is jó, és megcsinálod magadnak. nem akkor űrtudomány.

Vitatnám, a Slime kifejezetten hasznos és többször segített rajtam, hogy ne az árokparton javítsak (volt olyan hogy végül nem is cseréltem belsőt csak a következő defektnél). A Joe's belsőbe való folyadéka viszont nálam totálisan leszerepelt, kétszer is elment az összes levegőm pár méteren, nem fogta meg, mintha ott sem lett volna.

A Slime-ot lehet külön is kapni és akármilyen autószelepes belsőt fel lehet tölteni, talán az úgy még jobb is, mint a gyárilag feltöltött cucc.

Tubelessről nincs tapasztalatom, ebben vannak itt nálam avatottabbak.

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.703 hozzászólás

előre töltöttel nincs tapasztalatom, a Conti löttye viszont a nyomokból ítélve párszor segített így belsőbe töltve is.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

A Decathlonban kapható önjavítós gumibelső. Van valakinek tapasztalat vele?

kutyaközönséges folyadékkal feltöltött belső.

ha valami latex alapú az múködhet

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Sandman

Sandman

vendég

• fórumtag
  • 435 hozzászólás

Én használtam pár évig - akkor még más volt a csomagolása - (napi 2x20 km munkábajárós montiban) és csak kicsit volt kevésbé hatékony, mint a Slime, cserébe sokkal olcsóbb. Nálam az jött be leginkább, főleg egy Schwalbe Maratonnal kombinálva, most is ezzal a kombóval tolom.

Sandman módosította - 2019. július 03. - 09:30

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Szúrásálló anyag A gumibelsőben levő folyadék eltömíti a kisebb (3 mm-nél kisebb) lyukakat.

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás

Canyon Spectral 29 AL 5

rasti rusti

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

hat nekem jobban bejon a ket race king:

+ jobban gurul

+ jobban csillapit, 0.2 barral magasabb nyomason is, gondolom a magasabb tpi miatt

+ jobb a fekezesi tapadas

- a kanyarokban hamarabb kitor oldalra, viszont ezt kiszamithatoan teszi, jol kezelheto

kicsit olyan mint a viccben, a jo gumi lehet gyors, konnyu es tapadhat, de csak kettot valaszthatsz :) de a lenyeg, hogy a carbon ht lenyegeben terepen a leggyorsabb tekerheto monti, es ehhez jobban passzol. nincs olyan erzesem, hogy folyamatosan nyomni kell neki, hogy guruljon.

arn módosította - 2019. június 17. - 09:21

• Rabbit kedveli ezt

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

nekem a regi eleve nem tomitett a peremnel :D ket eve probaltam.

TZoli

TZoli

fórumtag

• fórumtag
  • 133 hozzászólás

Nekem ez a Race King kb. 2hónap használat után a futófelületen erősen szivárogtatta a Stans lötyit, aztán kb. 600km után ki is szakítottam....Azelőtt több tízezer km-t mentem a régebbi Race Kingel hiba nélkül, az sose szivárogtatta. Be is szereztem egy alig használt régi verziósat egy fórumtárstól, Salzra azt fogom feltenni a biztonság kedvéért. (Protection verziósokról beszélek minden esetben)

Most egyébként Specialized Fast Trak S-works gumikat használok elöl-hátul.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
Conti race king 2019, 606 es 612g. 605 a hirdetett... a schwalbet tanithatnak. A masik, hogy kivitelezesre is egyszeruen jobb a minosegerzete. Felrakni konnyu volt, meglatjuk ereszt e. 22.5os felnin vmivel tobb, mint 57mmt mertem a szelessegre 4 baron.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

a 2019es racing ralph is atereszti a lottyot (7-8 honap utan) es foltosodik. a gordulesevel sem tudok kemeny/aszfaltos talajon kibekulni, ujra probalkozom a conti race kinggel. egyelore felreteszem a gumikat, mert a tapadasa tenyleg nagyon jo a rayjel, de a ray lenne az, amit eloszor visszatennek, igy komboban szerintem jobb kompromisszum a ron+burt, vagy ron+2018 ralph is. eloszor megnezem a race kinget elol-hatul mennyire jon be, ket evvel ezelottrol pozitiv emlekeim vannak rola.

arn módosította - 2019. június 12. - 17:33

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
Pedig eleg egyertelmuen beazonosithato, hogy hol dorzsolodik ki. Felniszalagcsere, es nezd meg ott a felnit.
  • Rabbit kedveli ezt

retrofan

retrofan

fórumtag

• fórumtag
  • 171 hozzászólás

szerintem foto segitene :)

https://kepkuldes.com/image/HZJ4pm

https://kepkuldes.com/image/HZJcfe

A felniszalagom Schwalbe és tökéletesen illeszkedik a felnire,ezek után nem tudom mi lehet,mert a 2 legismertebb márkájú belsővel ezt teszi.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

szerintem foto segitene :)

retrofan

retrofan

fórumtag

• fórumtag
  • 171 hozzászólás

Sajnos nem a felniszalag okozza.

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.703 hozzászólás

hosszanti irányban jelentkezik? felniszalag széle?

Segítségeteket kérném.Mitől lehet hogy a belsőim (26x1,75) 2 féle márkájú is,a belső oldalon kb. 2-3cm-es darabokon mintha valaki pengével szétvágta volna kilyukadnak?A belsőket 4Baron használom és kb 1500-2000km között jelentkezik.

Előre is köszönöm a válaszokat.

retrofan

retrofan

fórumtag

• fórumtag
  • 171 hozzászólás

Segítségeteket kérném.Mitől lehet hogy a belsőim (26x1,75) 2 féle márkájú is,a belső oldalon kb. 2-3cm-es darabokon mintha valaki pengével szétvágta volna kilyukadnak?A belsőket 4Baron használom és kb 1500-2000km között jelentkezik.

Előre is köszönöm a válaszokat.