Hat remelem qrva jo ez a gp5000... mongy valszeg nem a gumi hibaja, de ezt a syncros felnit szerelni vmi remalom.
Alig birtam leszedni a duranokat, olyan passzentos volt, hogy a gumi beugrott kozepre es erovel kellett alatolni a gumileszedot - igy kepzelhetitek milyen volt utana atemelni a peremen. Amire feltunt, hogy a feketen fekete matrica van, ket helyen sikerult a muanyag (amugy istencsaszar lezyne) leszedovel megserteni. A vegen a leszedoket sikositottam, hogy be tudjam tolni a gumi ala.
Csak azert gondolom, hogy a syncros szivas, mert a contikat sem volt konnyu felrakni. Az utolso bepattintasnal rafekudt a peremre a gumiperem, es az egyik leszedovel feszitettem fel a gumit, hogy a masikkal ala tudjak nyulni. A hatso kereknel is a duranok voltak a munkasabbak, de eddigre mar mindent sikositottam, igy egy fokkal jobb volt. Vagy haromszor annyi ideig tartott a gumicsere, mint altalaban, pedig eleg sok rutinom van mar a tubelesses gumik felrakasaban.
Amugy sikositas utan a boosterrel konnyen bepattantak (legalabb ennyi elonye van a passzentossagnak), es a levegot is jobban tartotta, mint montin megszokott, lotty nelkul. Ami a feketeleves, es szkeptikus vagyok a kerekek minoseget illetoen, hogy centiroznom kellett utana a kereket (mindkettot) - amire meg sose volt pelda. Nem ertem, hogy lehet egy muanyag leszedovel nyolcast tenni a felnibe, es nem is fut rajta tul szepen a gumi. Csere elott oszinten szolva eszembe se jutott megnezni, hogy hatha mar a felrakasnal is meggyotortek.
Egy hasonloan szivas kombora emlekszem, a giant gyari magasperemes felnije, es a schwalbe kojak, de ott meg se kottyant a kereknek a gumicsere.

nincs vmi ubertuti modszer a nagyon passzentos gumik cserejere?
6 baron pontosan 32mmt mertem a gumira.
arn módosította - 2019. április 11. - 21:39