Lehet hogy nem versenyzek eleget tavaly kettön voltam külföldön itthon kb 10-13-on lehet hogy ez kevés én is szeretnék többre eljutni.
Egy másik topicban is írtam már hogy még számodra is ingyenes 15 percig a módosít gomb használata.
Más, általában aki az szokta írni hogy "XY anál jobb gumi nincs az mindenes " az nem ismeri a választékot, használtam már elég sokat (itthon is van 5 fajta) vannak kedvenceim, de soha nem jutna eszembe azt mondani hogy XY-nál nincs jobb.
1. Megnéztelek volna tavaly Fruska Gorán az imádott gumiddal ahol finom kis szakadó esõ volt és agyagos pálya ott például nagyon jó volt a Tioga Mud Factory 1.85
2. Van egy Ritchey WCS Zed igaz hogy 600gr, de 7cm széles kevlár csík van benne és 150 tpi az oldal fala egyszer sem kaptam vele defektet ez is jól jön nem csak túrán, de versenyen is.+ egy jó általános gumi
3. Mindenki más kép teker, máshogy megy végig a pályán mert más a stílusa van akinek ez jön be van akinek az.
Van egy barátom szinte soha nem rakunk fel azonos gumikat ugyan arra a terepre még ha van is ugyan az a típus mindkettõnknek .
Részemrõl ennyit tennék hozzá.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!