Jelentkezz be Regisztrálj
Gumitopik
Posted 2011. January 17. - 22:08
Most ott is 11.38€
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2011. January 17. - 22:04
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Posted 2011. January 17. - 21:47
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Posted 2011. January 17. - 21:38
Posted 2011. January 17. - 18:27
Naponta ez elég ijesztõen hangzik...Maxxis ultralight egész sokáig elvan.
Akkor olvasgatok inkább lötty kategóriában. Bár ez a latex egy tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés benyomását keltette.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Posted 2011. January 17. - 18:27
Azóta sima butyl belsõbe öntött Joe bácsi tejjel megyek, és nem volt defektem.
Posted 2011. January 17. - 18:23
Munkaidõben?
Jól van, legyen. Úgyis sz@r a fórum keresõ funkciója.
Latex elõnyei:
Nehezebben megy át rajta a tüske, mert elhajlik.
Minimálisan nehezebb felütni.
Hátrányai:
Naponta fújni kell.
Tehát jobb a lötty.
(MJani01-mennyibõl tartott volna ezt leírni? Nekem kb 90 másodperc volt, üdv!)
Tudod, kétszázszor leírni valamit elég unalmas. Meg megkeresni sem tart tovább, mint leírni.
Idézet a fórum etikettbõl:
"(3.) A fórumnak van egy hasznos, ámde valószínûleg rejtett szolgáltatása (kevesen találjuk meg és még kevesebben használjuk) a fõoldalon melyet "keresés"-nek hívnak . Legyünk menõk, legyünk trendik, használjuk csakazértis!"
"(7.) Mielõtt kérdést teszünk fel a többieknek szétnézünk, hogy azt esetleg más elõttünk már nem tette-e fel illetve hogy született-e rá válasz. Senki nem szereti sokadszorra leírni ugyanazt csak azért, mert valaki lusta szétnézni írás elõtt."
A sebesség mindent megold.
Posted 2011. January 17. - 18:23
Edikk.
Vannak itten latex fun-ok? Gumibelsõre gondolok.
Mik a tapasztalatok? Úgy emlékszem szúrásos defekt ellen faja. Felütéses..? Az ellen nem véd? Mik az elõnyei / hátrányai a szmötyikhez képest?
xXx
Sajna tapasztalat még nincs, de amiket olvastam róla azok jók. Mindenhol csak pozitívumot írnak. A felütéssel szemben is hasznosnak mondják. (ha belegondolsz egy puhább, rugalmasabb fal elméletben már jobban bírja...)
(MJani01-mennyibõl tartott volna ezt leírni? Nekem kb 90 másodperc volt, üdv!)
Posted 2011. January 17. - 18:00
Posted 2011. January 17. - 17:59
Edikk.
Mik a tapasztalatok? Úgy emlékszem szúrásos defekt ellen faja. Felütéses..? Az ellen nem véd? Mik az elõnyei / hátrányai a szmötyikhez képest?
xXx
Jó visszaolvasást és keresést.
A sebesség mindent megold.
Posted 2011. January 17. - 17:56
xXx
Posted 2011. January 17. - 15:45
Üdv mindeniknek!
Jelenleg Vredestein Spottd Cat van a bringámon, ennél keresnék valami sártûrõbb külsõt.
Fõleg mezõgazdasági és erdészeti utakon bringázok. (na meg némi aszfalt amíg kiérek terepre)Még 1-2 centis sárban is elmegy de ha nagyobb,vagy összeszedi szépen vagy elássa magát.
Elvileg a nobby nic lenne jó (ha jól olvastam vissza) de az túl drága neken.
max 8e /db-ig tudok elmenni.
Üdv! Vredesteinnel tapasztalatok? Most vettem egy pár Tiger Claw-t... mennyire kopik pl? Valami betegsége van?
Egyébként ha nem sarazol túlzottan és elégedett vagy a Vredesteinnel akkor 4800/db áron van a xfactornet-en, amit én is vettem. Pont tõlük jövök.
UFF!
Posted 2011. January 17. - 00:33
Üdv mindeniknek!
Jelenleg Vredestein Spottd Cat van a bringámon, ennél keresnék valami sártûrõbb külsõt.
Fõleg mezõgazdasági és erdészeti utakon bringázok. (na meg némi aszfalt amíg kiérek terepre)Még 1-2 centis sárban is elmegy de ha nagyobb,vagy összeszedi szépen vagy elássa magát.
Annyiért kapsz NN-t, az apróban szokott lenni 14-16000ft/pár
Posted 2011. January 17. - 00:16
halkan jegyzem meg, hogy a bike-discount.de -n viszonylag olcsón lehet venni RR-t ill NN-t.
faltbar MTB 26" Reifen & Schluche Komponenten
23,95 EUR a 2.25-ös NN.
Az "Online bringásboltot keresek!" topikban meg szoktak szervezõdni rendelések, pl. innen is, és akkor elosztjátok a szállítási költséget, ami jelen esetben max. 8,95 EUR
Posted 2011. January 16. - 23:12
Posted 2011. January 16. - 01:39
3,3 baron, egy defekt, duna maraton, és nekem viszonylag lassan kopott.nekem 2,25-ös volt, 100 kiló vagyok, hátsó keréken használtam, 2,6 max 2,8 bar-on, párezer kilcsi egy defektem volt, ottho a garázsban belemnnt egy jancsiszög. és felénk is akad azért útba köves terep
Posted 2011. January 16. - 01:31
anál jobb gumi ...?
ez meg nem a goldengate forúm
A Racing Ralph, hogy bírja a köveket?
Egy ismerõsömnek rossz tapasztalata volt vele a Bükkben, Szilvás közepen kapott
2 defektet vele pedig mindig keményre fújja és elég hamar el is kopott.
Másnak ilyen tapasztalat volt vagy ez nem jellemzõ?
nekem 2,25-ös volt, 100 kiló vagyok, hátsó keréken használtam, 2,6 max 2,8 bar-on, párezer kilcsi egy defektem volt, ottho a garázsban belemnnt egy jancsiszög. és felénk is akad azért útba köves terep
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2011. January 16. - 00:24
Nekem nem volt vele felütéses defektem. Szúrásos a BBF-en, bár ott átkeltem egy-két mezõn, meg bokron(szó szerint), hogy megtaláljam a maraton útvonalát...
vendég_fac€_*
Posted 2011. January 16. - 00:11
vendég_fac€_*
Egy ismerõsömnek rossz tapasztalata volt vele a Bükkben, Szilvás közepen kapott
2 defektet vele pedig mindig keményre fújja és elég hamar el is kopott.
Másnak ilyen tapasztalat volt vagy ez nem jellemzõ?
Posted 2011. January 15. - 23:58

Sign In
Create Account

Back to top