Supersonicot ne vegyél, az versenykeverék.
Mert jobban kopik, vagy más gond is lehet nem verseny felhasználásra?
Akkor gondolom vegyem a mezeit, esetleg a protection változatot. A protectionban csak 2.0" méretût találtam.
A 17mm-es szélességhez tedd hozzá hogy belsõ szélesség, különben mindenki hülyének néz hogy 17mm széles felnirõl beszélsz.
Jogos.
Volt Mavic X221-es felnin is 2,2es Racekingem, ott is számolhatsz 55mm-vel. 99%, hogy a 317-esen is akkora lesz.
Másrészt a legtöbb guminál kell egy kevés idõ, hogy kinyúljon a gumi anyaga/szövete és elérje a maximális méretét. Ha elsõre kisebbnek méred, nem kell betojni, fújd fel a felsõ nyomáshatárra, nekem általában 1 éjszaka alatt "kinyúlik" a végleges méretre.
Ja, defektállóság:
Két év alatt 1 defektet kaptam vele. Hozzá kell tenni, hogy latex belsõvel megyek, ráadásul most már 26os latexszel 29es kerékben, kb. 2baron, jól szét van nyújtva minden irányban. A defekt még a kiskerékkel volt, a 3centis ágtövis ellen még a latex sem véd.
Világos, köszönöm a segítséget.
A lényeg, hogy a jelenlegi gumim a gyári Merida Race 2.1-es, ami 51mm széles. Ez ballonosságra és szélességre is pont tökéletes, de szeretnék egy kicsit könnyebb, és aszfalton jobban gördülõ, de ehhez hasonló méretû gumit. Azért szarakodok ennyit, mert nem akarom, hogy nagyon alámenjek, és a ló másik oldalára sem szeretnék átesni egy traktorgumival.