Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15905 replies to this topic

merxi

merxi

vendég

• fórumtag
  • 68 posts
Sziasztok!
A méret után mit jelent a C betû...Mert van két garnitúra 622-23 gumim és ugyan azon a felnin sokkal vékonyabb a C-jelû.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Nekem tavaly Augusztus óta van a gumám legalább 1 hónapja nem pumpáltam és még mindig elég kemény. Szvsz ebbe is lehet jó és szar is. Nekem Topeak van.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 posts
Versenyen használtasm ilyet.
Arra pont elég volt hogy a célba be éjek vele,egyszer leenged ujra fujod már el is enged a ragasztás versenyre gyors megoldásnak jó de másra szerintem nem

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 posts

Van valakinek tapasztalata a BBB öntapadó folttal ? BTL-31 tömlõjavító készlet "LeakFix" ragasztó | BTL-31 LEAKFIX | SZERSZÁMOK | KIEGÉSZÍTÕK | BBB | Pacific Cycles Kft.
Olyan hihetetlen számomra, hogy nem kell bekenni a vulkanizáló folyadékkal.
Megbízható lehet ?

Egy ilyet: Park Tool Co. GP-2 : Super Patch Kit : Tube & Tire kezdtem használni két éve, pár sikeres de két sikertelen ragasztás után visszatértem a ragasztóshoz. Az egyik kudarc 10 fok © alatt volt. Mintha nem lényegülne annyira egybe a belsõvel, mint a vulkanizált gumi. Ideális körülmények közt gyorsabb, mint várni 1-2 percet, más elõnyét nem látom.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Semmi baj vele, vagy 20 gyártónak van hasonló terméke. De az az igazság, hogy le lehet utólag tépni, ez inkább olyan verseny közbeni megoldás, otthon érdemes rendes folttal megoldani. De persze ez még akkor volt, amikor használtam belsõt, s még csak nem is latexet. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,698 posts
Van valakinek tapasztalata a BBB öntapadó folttal ? BTL-31 tömlõjavító készlet "LeakFix" ragasztó | BTL-31 LEAKFIX | SZERSZÁMOK | KIEGÉSZÍTÕK | BBB | Pacific Cycles Kft.
Olyan hihetetlen számomra, hogy nem kell bekenni a vulkanizáló folyadékkal.
Megbízható lehet ?
Marci

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
A Sheldon Brown-féle táblázat monti szempontjából egy baromság.

A sebesség mindent megold.

Mate94

Mate94

vendég

• fórumtag
  • 138 posts
Nekem nem fér a fejembe, hogy az 2 mm ennyit számít...
15-õs felnibe nem lesz jó a 37 széles gumi? :(

kotovics

kotovics

vendég

• fórumtag
  • 178 posts

Találtam egy táblázatot, ez mennyire használható? http://ebike.hu/dl/g...patibilitas.xls

Most az a kérdés, hogy a gumi szélességet úgy számoljuk ki (pl.:2,25*25.4), vagy megmérjük a felpumpált gumi valódi szélességét? Ez szerint a táblázat szerint a 20mm széles felnin, még a 2,1' gumi sem biztonságos. (pedig ez egy ritchey Wcs felni) :D

feeder67

feeder67

vendég

• fórumtag
  • 120 posts

teljesen, ez Sheldon Brown táblázata
Tire Sizing Systems

mondjuk én használtam 18,6mm belsõ szélességû felnin 2,35"-ost évekig minden gond nélkül...

Nekem 19C-622-es felnim van arra kellene valami erdõ járó gumi. (cross kerékpár)

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
teljesen, ez Sheldon Brown táblázata
Tire Sizing Systems

mondjuk én használtam 18,6mm belsõ szélességû felnin 2,35"-ost évekig minden gond nélkül...

feeder67

feeder67

vendég

• fórumtag
  • 120 posts

Nekem 17esen volt 2,25ös.

Találtam egy táblázatot, ez mennyire használható? http://ebike.hu/dl/g...patibilitas.xls

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Nekem 17esen volt 2,25ös.

kotovics

kotovics

vendég

• fórumtag
  • 178 posts
köszi

Én meg azt hittem hogy ez a 20mm nagyon vékony, ránézésre legalább is nagyon keskenynek tûnt, és megijedtem. még egyszer köszi, megnyugodtam

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Ha a felni belsõ szélessége 20mm(belsõ peremtõl-peremig mérve), akkor max. milyen széles gumit lehet használni hozzá? 2,25' még jó rá?

Igen. Akár mér egy 2,4es is jó lehet rá.

kotovics

kotovics

vendég

• fórumtag
  • 178 posts
Ha a felni belsõ szélessége 20mm(belsõ peremtõl-peremig mérve), akkor max. milyen széles gumit lehet használni hozzá? 2,25' még jó rá?

KandÚr

KandÚr

vendég

• fórumtag
  • 161 posts
Michelin Mester latex belsõje ismét bizonyított, ma reggel sikerült rendesen felütni/odakoppantani az elsõ kereket-jó nagyot szólt. Satufék, azt örömmel tapsztlatam , hogy defektnek semmi jele!
(ja és 26"os latex van a 29es kerékben!)

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 posts
Volt Vredestein külsõm 700x23-as, azt 8-9bár környékén használtam.Merem ajánlani, volt, h kátyugratás közben hátsókerékkel beleérkeztem a kátyu peremébe és nem lett még defektem se, viszont a felnit cserésre sikerült felütnöm.Nem volt egy nagy szám felni, egy Rigida Flyer, de azért fájt a szívem érte.

Mate94

Mate94

vendég

• fórumtag
  • 138 posts

Sziasztok!Defekt megelõzéssel kapcsolatban szeretném tanácsotokat kérni!Valami használható,a gyakorlatban is bevált módszert keresek outi kerekeim számára.Nagyrészt felütõs defektjeim vannak.A gumiba töltendõ folyadék erre jó?Egyáltalán outiba a magas nyomás miatt ez a cucc beválhat?Aki használt már ilyent outiban és vannak tapasztalati a témában,légyszi ossza meg velem is!Köszi

Schwalbe Big Apple, hm? :DD [/idiota]

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 posts
Veszel egy Schwalbe Durano szettet, felfújod 9 barra, és azt nem ütöd fel. Ha meg mégis, akkor nem ártana kormányozni is azt a biciklit, vagy ha az nem megy, hogy kikerüld a kátyút, akkor lassabban menni. Én is szar utakon megyek elég sokat, de még nem volt felütéses defektem.