Történt egy kis probléma
Adott egy Conti Race King 2.2 B kategóriás hajtogatható gumiköpeny.
Tegnap megyek a géppel, semmi fura. Hazafelé az aszfaltos részen éreztem hogy kissé mintha ütne. Mondták hogy a kevlárost jól kell beigazítani, de haverom szerint simán elõfordulhat hogy a B kategóriás üt. Gondoltam ha így marad legfeljebb majd nem járok vele aszfalton

Na, ma is megyek egy rövid kis földutas túrácskára, már amikor elindultam fura volt. Mentem pár km-t és a vázat úgy rángatta a gumi hogy a pedál 1-2cm-t mozdult oldalirányba. Huh mondom ennek a fele se répa, leszállok. Hát a gumi a race king feliratnál nõtt átmérõbben vagy 10-15mm-t, és a futófelület olyan szinten van oldalra elmászva hogy hol egyik oldalon egyenes az oldalfal, hol a másikon.
Conti B, én így szeretlek. Persze nem is vártam sokat egy B-stõl. Mondta haverom, aki évek óta veszi a B-set hogy lehet túl vékony az oldalfal, kirághatja a szövetváz a belsõt, vagy üthet kicsit.

De ez azért kemény.

Na de legalább jó viszonyban vagyok a boltossal, visszaviszem, mert hiába B kat, ez azért eléggé gáz.
kieg: amúgy nem B-kat-ként vettem, vagyis nem lett kihangsúlyozva a vásárlásnál.