nemtom hogy vagytok vele, de nekem elegem van a defektekből, és arra gondoltam hogy kéne venni a tubeless felnit és gumit. a felni egy Mavic D3.1 disc (nemtudjátok mennyibe kerül?), és mondjuk egy space 2.35ös gumi. várom a véleményeket elönyökről és hátrányokról. yanee
Igen ezeket a rendszereket én se értem!
Mi van ha együveg szilánk megszúrja a külsőt leereszt az egész. Na persze ez belsővel is így van de ott új belső/foltozás és mehet tovább, itt meg ki kell dobni a külsőt, nem?
jaja, be lehet foltozni. de nekem a boltba nem ajánlották. szal most nemtom milegyen. draga, de azert szentem jo lehet. és mi az a stain? leirnad? akkor az is erdekelne..
Na, ma jobban tudok angolul 8)
szóval valamit belerak a régi felnidbe, akármilyenbe, és utánna nem kell belső? és hagyományos külsővel is működik?
ez nagyon baba, ha így van!
14e ft darabja, vagy a pár? (mi az a quart)?
te tudsz küldeni amcsiból? mert a legközelebbi díler:svájc
Izraelbe bezzeg fontos az ilyen :
WOA!
Szereztem Michelint aztán rányomattam doubletrackra!
Feltenni könnyű?
Két órán át jáccottam vele, aztán meguntam! és elvittem gumishoz! ott volt 2 joruspower szerelő, szerencsére haverok, aztán azok nyomatták vagy 10 percig! öröm volt őket nézni és közben arra gondolni hogy én is ilyen voltam!
meg ahogy egymást buzdították! : ;D
Szóval rajta lett, és már ki is próbáltam!
Sárba tapad, hóba csúszik, homokba is stabil, és még mindig rajta vannak a kis szőrök! 8)
Igazából még nem tudom milyen, és kb percenként nyomkodtam hogy leengedett-e már! de nem!
súlya bőven a mobster 2ply+kenbda dh alatt van! (grammfejűeknek ajánlott) ;D
szerintem nem kopik úgy mint a maxis, de lehet azért mert nincs rajta fék?
na mind1! gondoltam érdekel valakit!
Sajna a szelepe kerékpár!
De remélem csak akkor kell hozzá nyúlni ha soha!
én is elkezdtem belső nélküli kerékben gondolkodni
Az addig stimm, hogy felütéses defektet nem kapok (ugye nem kapok?)
De ha teszemazt kapok egy tüskét (lásd Ceglédm.), akkor mi van?
Minden tubeless külsőnek lehet a belső oldalát foltozni? Vagy egyáltalán ha a tüske benne marad, akkor leenged?
Előre is köx a segítséget, a notubes.com-ot meg mindjárt megnézegetem
Prefi
na ez az!
nem vagyok cc-s de nem is akarok agyet éjszakázni a pályán defekt szerelés miatt, mer nem birom lecsupálni....
meg mi van??? szimpla felnire felnyomtátok a tublest???????
valami használható alternatíva is létezik? (le lehet szerelni 1 perc alatt......)
szoval az elv bejön ami a bikemakk ban is megjelent, de maraton-cc felhasználásra is van megoldás???
a Tubeless-t is lehet foltozni
mint ahogy általában véve a külsőket
csak ugyebár itt semekkora lyuk sem maradhat
bármilyen felnire felmegy,csak a szoros szélek miatt szenvedős
szétnézegettem a neten.
Először is: ki hozza be a Mavic felnijeit? (ill hol lehet megskubizni a magyarországi választékot esetleg árakkal?)
másodszot is: a Maxxissnál is találtam tubeless gumikat. Első+hátsó wormdrive gumi + két speckó szalag a felnibe 36$. Hátrány: csak bizonyos felnikkel műxik