Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15857 hozzászólás a témában

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

külsõre való voltot hol lehet venni?

ZEFAL > Maintenance & Repair > Repair > KIT TUBELESS Ez jó fõként a ragasztója, cementes.

ZEFAL > Maintenance & Repair > Repair > REPAIR SPRAY 100 ml A hab maga nem túl jó viszont a tartó miatt érdemes megvenni az patent.

suhanc

suhanc

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 hozzászólás

Sokadik helyen látom már hogy ezt írod. Nem tûnik reklámnak, hanem megspórolsz neki idõt és energiát azzal, hogy elmondasz neki egy információt. Az sem reklám ha ezt ajánlod, sõt neked éppen van egy felesleges és eladod neki. Ha te gyártod, és idejössz RemaTiptop2011 nick-el magyarázni hogy ez a létezõ legjobb a világon és senki se vegyen mást, és leírod a boltod címét telszámát..stb...na AZ reklám.

Leírtam neki. Azért nem akartam, mert lett már emiatt kimoderálva hsz-em.
ON

Outira keresek edzõgumit, konkrétan már ki is néztem két darabot, amik közül nem tudok választani.
Az egyik a Conti Ultra Sport, aminek kedvezõbb az ára, és sok jót olvastam már róla. A másik pedig a Schwalbe Durano S, ami drágább, viszont elméletileg tovább bírja, és jobban véd a defektektõl.
Megér ennyivel többet a Durano, vagy inkább legyen a Conti?

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

Sziasztok van valakinek tapasztalata a Maxxis Ardent külsõjérõl? 2.25-ösben érdekelne XC-re, ja és tud valaki olyan boltot/webshopot (Magyarországon) ahol lehet venni/rendelni?! Elõre is köszi!

Nem könnyû, 600-650g környékén van, cserébe nem ütöd fel. A mintázata jól tart, ellenben a gördülési ellenállássa azért elmarad egy Race Kingétõl :) Szóval valamit valmiért. Ha egy CC versenyen elsõ akarsz lenni ne ezt válaszd, de amúgy egy nagyon frankó gumi, szerintem megéri az árát.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Külön még nem találtam sehol, de van egy olyan Rema Tip-Top foltozókészlet, amiben van ilyen folt. Nem szeretném belinkelni, hogy reklámnak tûnjön, ha gondolod elküldöm PM-ben.

Sokadik helyen látom már hogy ezt írod. Nem tûnik reklámnak, hanem megspórolsz neki idõt és energiát azzal, hogy elmondasz neki egy információt. Az sem reklám ha ezt ajánlod, sõt neked éppen van egy felesleges és eladod neki. Ha te gyártod, és idejössz RemaTiptop2011 nick-el magyarázni hogy ez a létezõ legjobb a világon és senki se vegyen mást, és leírod a boltod címét telszámát..stb...na AZ reklám.

suhanc

suhanc

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 hozzászólás

Külön még nem találtam sehol, de van egy olyan Rema Tip-Top foltozókészlet, amiben van ilyen folt. Nem szeretném belinkelni, hogy reklámnak tûnjön, ha gondolod elküldöm PM-ben.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Azt aztán soha.

Csak tegyél bele egy méretes foltot, én is azt csináltam 1 centis szakadásnál, s no problemo. De figyelj arra, hogy külsõre való foltot használj (nem nyúlik). Varrni is lehet, de felesleges. Nekem pl futófelületen volt a szakadás.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Azt aztán soha.

a vege lemaradt :D varras+belso folt.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

en megvarrnam, aztan utana belso.

Azt aztán soha.

A sebesség mindent megold.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Ha felütöd, akkor egy belsõvel sem leszel nagyon beljebb.

nem azt mondtam, hogy kettenyilt a felni, hanem hogy szethasadt a belso. miert nem lennek egy potbelsovel beljebb?

Amikor a hab megfogja a nagyobb, mondjuk 1centis, szakadást akkor teljesen összeforr a külsõ vagy kívülrõl továbbra is látszik? Azért kérdezem mert most nekem is kiszakadt az ust vredestein hátul és meg kéne javítani. De lehet csak egy foltot teszek rá belülrõl, mert amikor beleraktam a belsõt akkor nem volt semmilyen kidudorodás.

en megvarrnam, aztan utana belso.

szucs76

szucs76

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
Sziasztok!
Continental X-King-et szeretnék venni. A méretválasztással vannak gondjaim. Jelenleg 2.25-öst használok más típusból. Ha jól tudom a conti gumik keskenyebbek, mint ami rájuk van írva. Tehát szerintetek 2.2 vagy 2.4 a megfelelõ választás. Egyébként mi a vélemény errõl a gumiról?

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

A 3 centis szakadásra nem ér sokat, de arra semmi sem. Meg én belsõmentesen használom, tehát fel sem tudom ütni.

Off: lassan csatlakozom a klubhoz: külsõk már otthon vannak (2db 2.2-es Saguaro TNT), csak a kerékszettet várom. Sõt, vettem Joe's no-flats "rendszert", elõbb-utóbb a másik bizót is tubeless-esítem. :-) On.
A Geax Pit Stop Magnum az a bizonyos hab, amit a nyeregcsõre erõsítve hordasz? (Illetve mutattál egy UST-hez használható javítókészletet méretes javítófolttal a múltkor, az micsoda?)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

A 3 centis szakadásra nem ér sokat, de arra semmi sem. Meg én belsõmentesen használom, tehát fel sem tudom ütni.

Amikor a hab megfogja a nagyobb, mondjuk 1centis, szakadást akkor teljesen összeforr a külsõ vagy kívülrõl továbbra is látszik? Azért kérdezem mert most nekem is kiszakadt az ust vredestein hátul és meg kéne javítani. De lehet csak egy foltot teszek rá belülrõl, mert amikor beleraktam a belsõt akkor nem volt semmilyen kidudorodás.

A sebesség mindent megold.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Ha felütöd, akkor egy belsõvel sem leszel nagyon beljebb.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
feluteses defektnel majdnem ottmaradunk vele az erdoben :) mongy en sose szoktam ugy menni, hogy felussem.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Geax Pit Stop Magnum vált be.

Ha nem napon tárolod, évekig eláll.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Hát én felszigszalagozok egy habot a nyeregcsõre és ennyi.

milyet?

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
Errõl jut eszembe, azoknak van valamilyen szavatossági ideje?
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hát én felszigszalagozok egy habot a nyeregcsõre és ennyi.