Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15857 replies to this topic

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts

értem. EZEKET nézegettem.
jónak tûnik az ára. eddig 2,4-es supersonicom volt (van) ami nagyon jó, és volt 2,4-es "B" kategóriás is, ami nem volt annyira meggyõzõ. szóval jó volna legalább úgy kb-ra tudni, mit tudhat a fenti "sima A-s", black chilli nélkül.

Itt a nem "B" osztályos MountainKing most akciós:)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
velemenyt szeretnek kerni: 29erre kellene vmi varos, varoskornyeki (erdo, toltesek) gumi - en cx gumira gondoltam, olyanra, aminek kozepen van slick futofelulet, de legalabb vmi nagyon apromintas, a szelen pedig butykos. ket conti a legszimpibb:

Cyclocross Speed - kinn nincs 4k dbja, van 35-42es meretben, 420-460g
Continental Bicycle -Cyclocross Speed

Feltöltött kép

TravelContact - 1.5x annyi, de tartos, defektvedelem - 37-42, 580-650g
Continental Bicycle -TravelContact

Feltöltött kép

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

Nincs.5pár járt már a kezemben.Körbenyaltam mindet

Nekem meg kb 350pár járt a kezemben ;)

Tigger,race és speed king

Feltöltött kép

Feltöltött kép

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Csak ust-rõl tudok beszélni. A méretnek elég nagy a szórása, 3 gumi 3 különbözõ adat, +-2mm benne van. Kisebbek a bütykök is, mint a 2,4-esen.

a maxxison teljesen meglepodtem - az is ra van irva az oldalara, hogy mennyi tomlon, es mennyi butykon merve. es tenyleg annyi is :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

jónak tûnik az ára. eddig 2,4-es supersonicom volt (van) ami nagyon jó, és volt 2,4-es "B" kategóriás is, ami nem volt annyira meggyõzõ. szóval jó volna legalább úgy kb-ra tudni, mit tudhat a fenti "sima A-s", black chilli nélkül.

Ha jól tudom az ust nem black chilis, elégedett vagyok vele. Nekem 2,4-es nem kéne, az xc bringára már túl sok. Mondjuk gumi ügyben nem rám kell hallgatni, szeretem a gyors, sodrós gumikat. :)

A sebesség mindent megold.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

"A" kategóriás conti mountain king 2,2-vel van tapasztalat? 2,4-hez viszonyítva esetleg? szélességet/magasságot mm-ben tudna valaki?

Csak ust-rõl tudok beszélni. A méretnek elég nagy a szórása, 3 gumi 3 különbözõ adat, +-2mm benne van. Kisebbek a bütykök is, mint a 2,4-esen.

A sebesség mindent megold.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts
"A" kategóriás conti mountain king 2,2-vel van tapasztalat? 2,4-hez viszonyítva esetleg? szélességet/magasságot mm-ben tudna valaki?

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Országúti belsõbe milyen defektgátló, -javító lötyit ajánlotok?

Nem fûznék sok reményt hozzá, szerintem túl nagy a nyomás, hogy megfogja.

mzoli10

mzoli10

vendég

• fórumtag
  • 215 posts
Országúti belsõbe milyen defektgátló, -javító lötyit ajánlotok?

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Egy presta szelep zárógyûrûjére (ami a felnihez fogja) keresek gumi tömítõgyûrût. Az a lényeg, hogy pont rámenjen a szelepre, s a gyûrûvel szorítanám oda a felnihez.

A barátnõm bicajánál ezt nagyon meg kell gumitömítés nélkül húzni, s nem tudja fogó nélkül kitekerni, ezért egészíteném ki. Hol lehet ilyesmit kapni? Gondolom 5 Forintos alkatrész...

(belsõ nélkül megy, fontos a légzárás)

csapagyboltban van pontosan meretre - esetleg vegyel egy kicsivel kisebbet is, es akkor rafeszul.

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts

Sziasztok!
Ha esetleg valakinek van X-King gumija 2.2 v. 2.4 megtenné, hogy leméri nekem milyen széles?

Tegnap hozták meg a 2.2-esem 54 mm 3 baron.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Egy presta szelep zárógyûrûjére (ami a felnihez fogja) keresek gumi tömítõgyûrût. Az a lényeg, hogy pont rámenjen a szelepre, s a gyûrûvel szorítanám oda a felnihez.

A barátnõm bicajánál ezt nagyon meg kell gumitömítés nélkül húzni, s nem tudja fogó nélkül kitekerni, ezért egészíteném ki. Hol lehet ilyesmit kapni? Gondolom 5 Forintos alkatrész...

Szerszám boltok, O gyûrû.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Nekem is lenne egy kérdésem: használhatok-e 29esen 26-os latex belsõt? mintha olvastam volna, hogy valaki azzal megy
vagy hol lehet venni 29es latex belsõt?
Köszi

Minden gond nélkül használható, nekem most a 2,4×29-es Maxxis Ardentben is 26-os michelin latex van.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Nekem is lenne egy kérdésem: használhatok-e 29esen 26-os latex belsõt? mintha olvastam volna, hogy valaki azzal megy
Köszi

én is akartam venni a krosszbicóba

azt mondták a boltosok ,abban a boltban ahol sok a hc 29-es vásárló :) hogy õk is 26-ost használnak.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Wolfman8

Wolfman8

vendég

• fórumtag
  • 121 posts
Megvan oldva a gumi pumpálás. A kompresszorba csak 6bár levegõt töltöttem mindig, aztán ahogy a gmiba közeledett ehhez a nyomáshoz már nem tudta felnyomni.

Megjött nagybátyám, aztán mondta hogy rossz a megvalósítás. Fujjam csak fel 10bárra, az jó lesz utána. Felnyomattam, átalakító fel, pumpa rátesz, sutty. Olyan gyönyörûen felment kõkeményre a gumi mint a kisangyal.
Lényege a nagy nyomáskülönbség!

Gondoltam én rá, de elvetettem.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Köszi

az mukodik... csak a szelep tema nem lesz egyszeru. amugy a giant kerekszettjet allitolag egyszeru tubelesse alakitani.

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 posts
Köszi

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 posts
Na most akkor montiról beszélünk vagy CX-rõl?