sziasztok!
esõs-sáros csúszós erdei ösvényekre milyen külsõt ajánlanátok? súly nem téma, gyorsaság sem, nem versenyre kell. mondjuk 10ezer alatt. thx
Maxxis Medusa?
sziasztok!
esõs-sáros csúszós erdei ösvényekre milyen külsõt ajánlanátok? súly nem téma, gyorsaság sem, nem versenyre kell. mondjuk 10ezer alatt. thx
sziasztok!
Meg azért, hogy ha nem hibátlan az aszfalt akkor plusz tapadásod legyen.
MO-on hol az?
MO-on hol az?Meg azért, hogy ha nem hibátlan az aszfalt akkor plusz tapadásod legyen.
Nincs. Valaki kiszámolta, hogy 150-el kellene repesztened vele (vagy valami hasonló irreális tempóval), hogy felússzon. Ez csak pszichológiai okokból van sok slick-en.
A sebesség mindent megold.
Igaz. Slick guminál láttam negatív vízelvezetõ mintázatot (pl. Continental Sport Contact Tyre), annak még van értelme.
Autónál én is úgy tudom nem jó forgatni, mert szálszakadás lehet. A bütykök nem kopnak tõle gyorsabban, repedezés, letöredezés nem lehet amiatt, hogy az egyik irányban már futott?
Autónál szintén nem jó fordítva feltenni a vízelvezetés miatt, mert az abroncs belseje felé vezeti a vizet. Itt mennyire tervezik a gumikba a vízelvezetést és mennyit számít ha fordítva van felrakva?
A sebesség mindent megold.
Az nem számít, hogy az anyag elkezd nyúlni az egyik irányban, a megfordítás után pont ellentétesen? Nem csak a futófelületre gondolok, a belsejére is.