A kis képen látod, mirõl van szó. Ezt a képet találtam, ez, értelemszerûen, autóhoz való, de gyártanak ilyet bringához is.
Ilyenem van biciklihez való verzióban.

A kis képen látod, mirõl van szó. Ezt a képet találtam, ez, értelemszerûen, autóhoz való, de gyártanak ilyet bringához is.
Milyen szilikonnal kented le kívülrõl a cérnát? Szilikon alapú FBS ragasztóval? Vagy mivel?
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Uhh ezt nem ismerem és nem is nagyon értem. Lehet errõl a módszerrõl valahol részleteseben olvasni?
A vulkanizálás megvan, a többi köd.
Belülre majd a Parktool TB-2 megy rá. Kívülre hogy? Nem oldalt van a sérülés hanem futófelületen, ott a bütyköktõl nem fér el. Vagy vágjak ki egy akkora darabot ami befér oda?
Belülre majd a Parktool TB-2 megy rá. Kívülre hogy? Nem oldalt van a sérülés hanem futófelületen, ott a bütyköktõl nem fér el. Vagy vágjak ki egy akkora darabot ami befér oda?rakj ra egyegy szimpla foltot mindket oldalrol.
Milyen szilikonnal kented le kívülrõl a cérnát? Szilikon alapú FBS ragasztóval? Vagy mivel?
Milyen szilikonnal kented le kívülrõl a cérnát? Szilikon alapú FBS ragasztóval? Vagy mivel?en is vartam mar gumit.a drot szakadt ki belole azt kelett visszavarni.jo erosen es joparszor atvartam a serult szakaszt aztan lekentem szilikonnal hogy valamennyire vedje a cernat azota sosam ugrott le a felnirol a gumi (tehat anniyra nem turemkedik ki a vart resz) pedig beleteszek 3 bart igaz elol van de adom neki a 180 360 t.
cernaboltba bevittem a gumit es elmondtam mit kellene tenni vele.boltos adott hozza megfelelo cernat es tut is.eleg szivas megvarni.en kesztyuben csinaltam es ugy is kikezdte a kezem de megerte.
szerintem inkább oldószerrel
a szingó ragasztókban kõolajpárlatból származó szénhidrogének vannak, valószínûnek tartom, hogy pl. aromás hígítóval leszedhetõ a maradék
(ami egyébként még mindig fizikai eltávolítás...bocsi, a vegyész énemet nem tudom megtagadni)
igen
mi a kérdés?
Töltött már valaki szingó gumiba slime-ot vagy valami hasonló defekttömítõ löttyöt?
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."